Michael Ringier

Libertatea răsplătește Jurnaliștii pentru materiale antiromânești, în care valorile fundamentale ale societății noastre sunt călcate în picioare. Din redacția Libertatea, aflam cum au plătit pentru „lucrarea” de Kompromat importiva Părintelui Calistrat (de la Mănăstirea Vladiceni), Trustul Libertatea, suma de 140.000 de Euro, însemnând sume plătite jurnaliștilor implicați, sume plătite pentru promovarea pe alte canale și cheltuieli conexe (cu deplasări sau alte cheltuieli). Pentru „lucrarea” importiva Părintelui Visarion Alexa, Libertatea a cheltuit 85.000 euro!

În sânul redacției Libertatea sunt aleși pe sprânceană (în posturi cheie) evrei sau iubitori de evrei! Una dintre starletele Libertatea este domnișoara Andreea Archip, colega de la Iași a lui Hopulele, care are cu acesta o relație de prietenie mai intensă! Cunoscută în lumea jurnalismului drept Blonda Atomică, Andreea Archip a venit de la Iași cu un bagaj frumușel de articole pro-evreiești. Adusă în capitală, în sânul „familiei”, Andreea a acceptat să se plieze pe cerințele conducerii Libertatea, iar ultima operă „Dilema anului 2023 pentru un antreprenor român, ajuns acum instalator în Irlanda, la Intel, cu 5.000 de euro pe lună. „În România îmi vorbeau ca unui infractor”, reprezintă o culminare a prostituției jurnalistice, la care unii se dedau, pentru un pumn de galbeni…

Articol antiromânesc aprobat și girat de Cătălin Tolontan! 3 zile a păstrat libertatea articolul antiromânești pe primele poziții!

Material vizualizat de aproximativ 1.000.000 de ip-uri diferite

Oficial în România avem doar doua mii de evrei, real, aflăm din mediul de afaceri, că doar în București sunt aproximativ 10.000 de evrei!

Andreea Archip este trup și suflet alături de israeliți, chiar dacă este româncă (moldoveancă) și din 2020 este și redactor-șef al platformei de educație Școala 9!? Asta nu o împiedică să se conformeze cerințelor conducerii evreiești a Libertatea și să ofere știri antiromânesti, cu materialul clientului, știri pentru care Andreea Archip primește sume consistente!

Andree Archip a fost în coasta IPS Teodosie, unde a ajutat la salba de articole prin care Libertatea a lovit în Biserica Ortodoxă, lovind direct în IPS Teodosie, în câteva zeci de articole, fie co-autor, fie ca omul din umbră!

Cine face materialele alaturi de Libertatea cu mesaje antiromanesti?

Andreea Archip- lecție de jurnalism sălbatic- totul, pentru o mână de talanți!

Povestea începe cu Tudorel Catrinoi, din Județul Constanța, un om de afaceri care prin firma pe care o deține a lucrat în industria navală și cea de oil & gas, unde rula în jur de 200.000 euro/an. Printre altele, a lucrat și în Rafinăria Petromidia, de unde imediat am fost sunat de colegi și informat de faptul că cei de la Libertatea se interesează de activitatea mea acolo, la pachet cu interesul pentru dl. Tudorel Catronoiu, care a lucrat în aceiași Rafinărie pe contracte de confecționat schelă și mentenanță.

Tudorel este un om excepțional de harnic, un constanțean adevărat, priceput și muncitor, om care a ales calea pribegiei pentru a asigura familiei un viitor mai bun! Milioane de oameni din romania au luat calea pribegiei, inclusiv subsemnatul, cu speranța că în timp vom putea reveni acasă, la familie. Articolul din Libertatea, în care Andreea Archip a deformat informatiile primite de la dl. Tudorel Catrinoiu, pentru a incita la părăsirea țarii, la pribegie, la ură față de țară, la ruperea de societate și emigrare, a depășit orice limită! Am stăruit mult înainte de a-l suna pe Catrinoiu! Am vorbit cu colegii din rafinărie și am petrecut ore întregi să aflu ceea ce aveam să concluzionez: Libertatea a luat o poveste frumoasă și a transformat-o într-un material antiromânesc, menit să arunce mizerie asupra societății Romanești, așa cum multe materiale din Libertatea sunt croite, cu un profund mesaj antinațional.

MESAJUL ESTE DE A NE PARAȘI ȚARA, IAR ÎN LOCUL CELOR PLECAȚI SĂ VINĂ POPORUL ALES, PE NOUL „TĂRÂM AL FĂGĂDUINȚEI”- ROMÂNIA!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [377.75 KB]

Andrada Lautaru de la Liberatetea lucreaza activ in schema infractionala de distrugere a legaturii dintre Român si România!

Mi-am luat inima în dinți și l-am sunat pe Tudorel Catrinoiu, care nu a înțeles nici el de ce au deformat cei de la Libertatea în așa hal interviul!

Love Israel- cu România- Noul tărâm al Făgăduinței la CREDO TV- canalul Bisericii Penticostale din România

CREDO TV- Post de Televiziune al Bisericii Penticostale

TV Alpha & Omega- Post TV al Bisericii Baptiste din România

Speranta TV- Postul Bisericii Adventiste cu David Shalom adus direct in Romania din Unitatea Militara Israelită

Iudeii se strecoară prin crăpăturile doctrinare dintre religiile Spațiului Românesc

Au 3 dușmani principali priviți prin prisma majorității:

-PSD reprezentând majoritatea dar și transferul puterii înainte și post revoluționare, puținii oameni competenți rămași în administrație; deși au și aici deputați, Corlăteanu, totuși sunt minoritari față de PNL pe care l-au penetrat până au preluat controlul direct

Credința ortodoxă si catolică, piloni ai creștinismului si ai neamului românesc

Românii înșiși care sunt atacați pe toate segmentele

Iar evreul persecutat, chinuit și acuzat pe nedrept, după ce jefuiește și multiplică talanții pe cârca românilor visători, întinde mâna și cerșește donații, el cel amarat, persecutat, mereu acuzat pe nedrept si oprimat!

Ringier Romania cu incasari de 21.000.000 euro/ 2021, întinde mana și cereseste donații, de la Romaniii pe care îi scuipă zilnic, pe care îi urăște de moarte și pe care îi îndeamnă să-și părăsească țara!

Michael Ringier- evreul persecutat!