Iliuta Vasile

Realitatea bate filmul in Bărăgan!

In comuna Dor Marunt există o Unitate Administrativ Teritorială, unde salaşluiesc pe statul de plată in jur de 40 de persoane! Intre toti, 3-4 muncesc zilnic, la program!

Muncim asiduu și cu spor! 36 de semnături, trei săptămâni de munca pentru trei funcționari, zeci de telefoane și drumuri, totul pentru 12 adeverințe eliberate de primărie, toate, completate greșit

Printre cei patru, la taxe și la registul agricol găsești mereu pe cineva! Cozman Gheorghe eliberează de-o viață adeverințe, că nici el nu mai știe câte milioane de hârtiuțe a semnat.

Aflam din localitate, cum un plătitor de taxe încearcă de trei ani să obțină câteva adeverințe, cu care merge la ANCPI (să facă omul cadastre la câteva terenuri).

Traseul „docomentului”!

„Docomentul” este întocmit de Cozman Gheorghe, semnat și de Secretatul Comunei (Vatafu Alexandru- ales si in CA al Ecoaqua), urmând ca la final, să ajungă pe masa primarului, care trebuie să îl semneze și el!

primaria dor marunt

Da! Trei semnături trebuie să aibă o adeverință în Dor Mărunt care atestă ca un teren există in comuna cu pricina!

Cum primarul Ion Iacomi este analfabet, Cozman Gheorghe vine și citește fiecare adeverință și obține de la primar semnătură (daca recipientul este prieten…).

Respingeri pe bandă rulanda la ANCPI, unde angajații serviciului de cadastru constată ilegalitatea documentelor eliberate

12 lucrări de cadastru respinse din cauza adeverințelor emise greșit, adeverințe la care cei trei din primărie, au lucrat trei săptămâni, în total!

Ăștia nici când vor, nu pot!

Secta Adventista Respiro