Emilia Sercan (Lucretia)

Din inima redacției Libertatea aflam elemente incredibile ale mașinăriei Sectanților Iudeo- Adventiști, cu detalii incredibile legat de activitatea excepțională a distinsei doamne Emilia Șercan.

Foarte multe persoane observă atitudinea agresivă a Emiliei Șercan și a mașinăriei Media Evreiești, zecile de articole din presă, în care „tinta” este urmărită și tocată, zilnic, cu un scop precis articulat în toate acțiunile: Indepărtarea victimei din funcția deținută prin decapitare violenta și suirea persoanei pregătite deja în anticamera, de Sectanți, iar asta nu are nimic de-a face cu plagiatul!

Pe lângă activitatea jurnalistică de investigare a faptelor, Emilia Șercan luptă ca o adevărată Ioana d`Arc a Israeliților, urlă, țipă, rupe rochița de pe ea, totul, pentru că tu, cititorul, să ai parte de o Românie Educată așa cum meriti, aranjată de Eduprenorii și Eduprenoarele iubitoare de Evrei din Press One și Libertatea.

Lucian Bode este „ultimul prostănac” căzut în plasa doamnei Șercan, însă ăsta nu vrea să demisioneze!

Daca Bode nu pleacă prin demisie, Emilia Șercan pierde o sumă uriașa în euro, sumă care se învârte în jurul a 50.000 de euro (din surse apropiate problemei).

Mai ceva ca o Amazoana se lupta Șercan pe toate canalele 24/7, alaturi de marele susținător Cristian Preda si postaci!

Pentru Șercan, tovarășul Bode este un pește gras, iar pachetul doamnei Șercan include recompensa execuției ca plată principală, restul, doar bani de floricele și bilete de metrou! Disperarea Emiliei Șercan se vede din urmărirea țintei cu orice preț, iar dacă ar putea, Lucreția Borgia a României ar secera căpățâna „dușmanului”, fapt care o transformă pe Emilia într-o adevărată amazoana a Israeliților și a Așteptătorilor lui Isus!

Emilia Sercan este plătită la cap secerat și aruncat ca jertfă pe scari!

Atacurile Sectanților vine la pachet cu Tripleta Dan Motreanu- Iulian Dumitrescu- Recorder

Atacurile sunt concentrate exclusiv pe AXA învățământ- apărare- servicii secrete- NATO.

A se vedea și materialul Recorder cu 2 și 15, publicat în urma cu câteva zile, la care Iulian Dumitrescu a colaborat intens în Prahova, cu logistică și informații (să iasă materialul bine…)!

Adică ai echipa Șercan-Delcea în media neoprotestanta- Recorder și Pressone (presa neoprotestantă sectantă) și echipa de Prim-vicepresedinti Iulian Dumitrescu-Dan Motreanu, din interiorul PNL, plus Johannis care e gâdele, ăsta îi sugrumă la final. Press One (ziar online neoprotestant detinut de un israelit) și Libertatea (ziar deținut de evrei), iar Recorder (canal media adventist)

Despre alipirea Iulian Dumitrescu -Dan Motreanu la mișcarea sectantilor adventiști, AKA Biserica de de centură a lui Daniel Piturlea, vom vorbi in episoadele urmatoare.

Asteptatorii stau în liniște și se roagă (în tihnă) fară ca cineva să îi deranjeze

Sectanții Iudeo-Adventiști au o echipa de asteptatori care fac încălzirea în lobby: Ben Oni Ardelean, Paul Popescu, frați Muraru, sora Ligia Deca, fratele Ungureanu, fratele Corlăteanu, etc.

Dar să vedem un filmulet cu ritualul decapitării și al închinării ofrandelor la alte civilizații!

Atenție, materialul este unul sensibil și indicat persoanelor peste 18 ani!

Problema Israeliților și a Sectanților este că au început mioarele să înțeleagă cine îi lucrează, iar aici apar câteva probleme!