andrei muraru

Statul Evreu joacă în România actuală o carte importanță a numirilor în administrația de top, utilizând Sectanții Adventiști pe care au reușit să îi înfrățească cu Băptiștii și cu Penticostalii (dar si Evangheliștii germani), în ceea ce putem defini: Problema Evreiască a anului 2023 în România. O adevărată rețea de Crima Organizată care a reușit înfiletarea de Soldați ai lui Dumnezeu, așteptători ai venirii lui Isus, în toate structurile puterii din România.

România

Țară blândă cu oameni liniștiți, care a știut să primească la sânul ei toate semințiile pământului, să îi respecte pe toți și să îi iubească așa cum se cade, cum este normal la un popor aflat la confluența dintre atâtea zone geografice, cu un amestec formidabil de culturi, limbi și oameni.

Nu a fost sămânță mai coruptă, mai rea, mai perfidă și mai distructivă ca sămânța urii, a dezbinării, a jafului și a jocurilor murdare, ca cea de azi, iar asta nu o spun eu, o spun istoricii în decenii de luptă cu acest flagel al mizeriei, suită azi pe Calul Troian al Institutului de Studiere al Victimelor Holocaustului (Elie Wiesel), unde Statul Evreu a adus prin Klaus Iohanis, în Romania, doua „panarame” pe posturi înalte, cu țintă de reprezentare a României în NATO și Ambasador al României în USA: Andrei Muraru și Alexandru Muraru

Scoși din pubela plebei, fară a avea vreun merit real, cele două starlete nu sunt doar inutili, sunt și de un lichelism perfid, mizerabil, incapabili să articuleze corect două idei și lipsiți de dragoste față de Țară și față de Popor.

Faptul că Președintele României este un om slab, lipsit de leadership și viziune este o certitudine, pe care o vedem zilnic prin dezastrul impus de coabitarea PSD-PNL-UDMR-USR, însă romanii nu stiu că tot Klaus Iohannis a permis ridicarea Sectei Iudeo-Avdentiste peste popor, din care câteva mii de persoane credincioase până la sacrificiu, cum este Mariana Stan, Dumitru Bortun, Corina Matei, Camelia Gogoneata, Ozana Calomfirescu,Adela Burcea Senat, Robert Negoiță, Iulian Dumitrescu pnl, Dan Motreanu pnl, Paul Popescu pnl, robert Sighiartau pnl, Titus Corlateanu psd, Ben oni Ardelean pnl, sunt infiletate în Administrația Publica, în Scoli și Spitale, în posturi cheie, din care nu mai pot fi scoase în veci! Dezastrul este total, cu o direcție clară de acaparare a învățământului privat în sistem adventist, cu o proporție de 30% din toate locurile disponibile până în 2030, de calarire si Evanghelizare in scolile publice, de jaf total social-economic, de epurari in media si de campanii media de Kompromat împortiva structurilor statului, a Casei Regale, a Bisericii Ortodoxe si a celei Catolice!

Cu spitale construite din aparent ” spirit civic” când în spate avem o adevărată structură de Crimă Organizată, care a transformat Biserica Adventistă într-o uriașa corporație cu elemente mafiote, înfrățită cu Israeliții prieteni, mereu dornici să rezolve repede problemele, mereu în criză de timp și grăbiți, să nu cumva să vina Isus înainte că ei să-și termine planul măreț, Romania pătrunde într-o zona mlăștinoasă și plină de necunoscute- Ciorba Sectantă!

De dimineață până seara Andrei Muraru (Ambasadorul României în USA) se plimbă prin bisericile Adventiste, Baptise și pe la prietenii Evrei, unde se antrenează pentru postul lui Mircea Geoana de NATO Deputy Secretary General

„Alexandru Muraru este acum în Parlament din partea PNL-ului. CV-ul a apărut după articolul din Libertatea deși este membru de mulți ani al consiliului de administrație (CA) de la Radio. Fratele domnului Muraru, Andrei, este consilier prezidențial și a fost și el membru al CA la Televiziunea Română, căci lucrurile astea se transmit în familie. Din 2005 până în 2009, Alexandru a fost consilier al primului ministru, lucru care, desigur, a permis fratelui Andrei să devină expert pe relații externe la Camera de Comerț în București imediat ce a terminat Istoria la Iași.

Pentru trei luni, căci apoi a trecut imediat și el consilier al primului ministru, că aveam guvern liberal meritocratic bazat pe frăție. În timp ce muncea zi și noapte pentru țărișoară la Cancelaria Primului Ministru, Andrei a devenit Expert și apoi Șeful Biroului de Cercetare la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (acum IICCREM) la București, iar în timpul liber făcea și un master la Iași. Între 2007 și 2009, în timp ce este Consilier al Directorului General la Arhivele Naționale, plătit de Cancelaria primului ministru, este, în același timp, și Șef al Serviciului de Investigații Speciale sau expert la IICCREM și începe și un doctorat la Iași pe o bursă pe fonduri europene pe trei ani, că doar se poate.” sursa: https://4media.info/milionari-la-stat-andrei-si-alexandru-muraru-fratii-liberali-de-la-iasi/

Andrei Muraru in Biserica Baptista din Huston

A se observa cât de greu reușește Muraru să articuleze o fraza, cu foaia sub ochi!

Problema nu este că se plimbă printre cei aproximativ 1.000.000 de români din USA, problema este că se plimbă doar la intalniri cu oamenii de afaceri evrei, în sinagogi, bisericile Baptiste, Penticostale și Adventiste, chiar dacă aceste culte reprezintă doar 10% dintre românii din America.

Andrei Muraru- la vizita din Biserica baptista din Dallas. Muraru la Ortodoxi sau la Catolici nu prea merge deoarece sunt considerati păcătoși!

Cornel Dărvăşan și incredibila poveste a Bisericii Sectei Respiro- Biserica de Centură. Biserică privată a familiei Piturlea, unde se predică Vechiul Testament

Legătura cu Sectanții Adventiști dintre Darvasan și Maurer, dintre Piturlea și Gruparea de Crima Organizată numită Respiro/ Adra reprezintă cheia înțelegerii mecanismelor financiare care au transformat problema zecimii culese de la credincioși, în fonduri cu care Piturlea &Co au întemeiat un imperiu clădit pe spionajul fraților și surorilor din biserică, pe infiletarea a sute de persoane în posturi publice cheie, care să le netezească calea în afaceri. Cornel Darvasan este unul dintre cei mai periculoși membrii ai rețelei, om cheie în Schema Concelex și mana dreaptă a lui Piturlea. Îi vom dedica câteva episoade separat, pentru a prezenta incredibila poveste a „creștinului” Darvasan, mai periculos decât Astharot și toată hoarda lui de pocitanii…

Cum ajunge Evreul crestin sa studieze la brat cu Adventistul Vechiul Testament,

Frații Sectanți au avut grijă de Geoana, care a fost otrăvit cu același tip de erbicid cu care și Codrin Stefanescu a fost scos pe dreapta.

Veștile legat de otrăviri au apărut de anul trecut, când un frate ne-a oferit informații în legatura cu o lista o listă cu 26 de oameni politici care au fost otrăviți cu un erbicid în apă iar la unele persoane, au existat și alte ingrediente folosite in prajiturelele de casa servite la aniversari. Sa ne amintim de primarul care după fondurile dăruite spre ridicarea catedralei a petrecut mai multe luni prin spitale pentru diverse operații…

Motivele sunt simple și țin de faptul că sectanții aflandu-se în lipsă de timp au decis să ajute puțin lucrurile, pentru a scăpa de persoanele incomode care le stăteau în cale. Oameni politici, Directori de Scoli, Inspectorate Școlare, Ofițeri MAI din conducerea operativa, Primari din PSD, activist care deranja Mișcarea Israelita de Legalizare a Marijuanei în Romania, Prefect cu sotie cu tot, etc.

La toți aceleași probleme: cancer galopant, tumori incurabile, hemoragii inexplicabile, cresteri de tensiuni si infarct subit, etc. Printre ei, Mircea Geoana îi deranja rău pe Sectanți, mai ales că unul dintre frățiorii evrelofili Muraru așteaptă pe tusă locul la NATO, iar numirea acestuia este o certitudine în săptămânile următoare. Mircea Geoana este incapacitat!

Toți cei implicați nu aveau probleme medicale, nu aveau antecedente în familie, nu aveau istoric medical și probabilitatea ca toate aceste nenorociri să se întâmple la PSD-iști, toți în linia de interes a Sectanților, este inexplicabilă!

În lipsa lui Geoana (incapacitat) Muraru este promovat de Jonathan Daniel (Sectantul evreu ascuns in ADRA) pe canalele Sectante de Media, unde este introdus în clubul select al NATO, unde Evreii și Statul Israel au un interes uriaș!

Rețetă este identică cu cea aplicată directorului Școlii 128, cea de lângă Catedrala Neamului, pe care Sectanții au colonizat-o cu Surorile Concelex ( Doicescu Cristina(Raul Doicescu), Barbu Andreea-cumnata Barbu Alin- sef santier Concelex, Staicu Vera (imobiliare Concelex) Daniela Iordache, Hotu Raluca (suplinitoare în Teleorman), Liliana Partnoi (Scoala adventista Matca) pe axa România-Rusia!
Otrăvire repetată cu tumori incurabile dezvoltate in decurs de 10-16 luni!

Este important sa intelegem putin jocurile din spatele liderului PSD Mircea Goana si motivele pentru care Sectantii au decis sa scape de el! Gasim ceva detalii in Confesiunile lui Rizea!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [142.29 KB]

Vacanța pe yacht la Monte Carlo, Cannes și Saint Tropez în 2008 cu Geoana, Doicescu (Bog ART)- și Rizea.

Legat de acțiunile lui Doicescu cu Bog Art și înfrățirea cu sectanții în episodul următor, în care vom începe analiza acțiunilor importiva Bisericii Catolice!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [5.06 MB]

Gemenii iubitori de evrei -Muraru, calare pe cârcă României, împinși de evrei, numiți de Klaus și ținuți de Sectanți în brațe, nu au nicio legătură cu interesele României, ei reprezintă strict interesele Statului Israel!

Andrei Muraru incapabil sa lege doua fraze coerente in limba Engleza!

Toate firele duc către Biserica de Centură a Sectanților de la Concelex- biserica personală a Familiei Pițurlea, unde Violeta și Daniel se simt protejați! Problema este că au motive să se ascundă, chiar foarte multe, iar aparatul lor de spionaj format din frații și surorile așteptatoare, devine inoperabil pe termen mediu și lung!

Aici Pițurlea a venit cu vitralii în Biserica Adventista și cu Amvonul în forma crucii, doua erezii inacceptabile pentru Adventiștii de Ziua a Șaptea!

Biserica de Centură- Vitralii cu simbolistică și amvon în forma crucii, două elemente considerate de către adventiști drept eretice!

Alexandru Muraru a vânturat ideea numirii lui Klaus în fruntea NATO, momeala înghițită de Klaus până în esofag, fară să o rumege, fară să o mestece, fară să o gândească! Așa a ajuns Președintele României să facă jocurile Statului Israel și să numească în funcții cheie trădătorii de neam!

https://www.digi24.ro/opinii/ce-castiga-romania-daca-presedintele-iohannis-ar-ajunge-seful-nato-2017635

Subiectul Fraților Muraru este unul deosebit de complex, însă nu pot încheia acest episod fară a face promisiunea de a reveni pe lag la acest subiect, cu o clară prezentare a mașinăriei trădătorilor de neam și a modului în care noi, romanii, am ales să ne ploconim în fața acestor lepre analfabete care se îmbracă în diplome și titluri strălucitoare.

Material de mai jos este preluat din :https://octavpelin.wordpress.com/2021/11/12/de-ce-sa-studieze-copiii-romani-istoria-evreilor-in-loc-sa-invete-mai-bine-istoria-romanilor/

Cum se face ca oile așa blânde se transforma în calai ideologici ai ecumenismului sectant?

Foarte interesant cum Andrei Stan predică moartea păcătoșilor din Biserica de Centura!

Andrei Cristian Stan, ideologul Goebbels al iudeo-adventismului, căsătorit cu nepoata lui Daniel Piturlea, Vișan din aceeași ramura cu CEO Concelex-Vișan Catalin.

Apocalipsa 13:11

„Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel și vorbea ca un balaur.”