costi gogoneata

Urmând linia iluminismului adus de Violeta Pițurlea în Uniunea Adventistă de Ziua a Șaptea, Costi Gogoneață pornește umil din colbul Giurgiului împreună cu Camelia Gogoneață. Este inițiat în tainele Bibliei și împărtășirii secretelor acesteia prin aceleași ONG-uri care au propulsat-o și pe Violeta Piturlea în Divizia Inter-Europeană adventista cu sediul la Basel-Elveția (cheie în mișcarea Sectantă): Share Him și Quiet Hour.

Ucenicia: Gogoneață nu face munca de teren! Gogoneață ajunge rapid pastor în Biserica Grant și în Biserica Cuza Vodă- acolo unde Delcea Cristian (Recorder) își face încalzirea. Costi ajunge starletă și mare revelator în emisiunile Speranța TV și Respiro Schools, unde este ridicat și la stadiu de Mare Predicator.

Share Him și Quiet Hour- doua ong uri care nu exista, ele ii transporta pe slujitorii domnului în diverse roluri, dar ca entități lipsesc cu desăvârșire.

Gogoneață nu aleargă după Evrei, ci după faima! Faima micului adventist din Giurgiu ajuns Mare Predicator la oraș!

Odiseea lui Costi Gogoneață cu ONG-urile Americane este veche și începe în jurul anului 2013!

costi gogoneata
Costi Gogoneata in 2013

Problema homosexualității expusă pe larg de Pastorul Costi Gogoneață în învățăturile adventiste pentru tineret

Aceste materiale (câteva sute cel putin) sunt impinse deosebit de agresiv catre tinerii din toate confesiunile si de toate varstele, pe toate canalele de media disponibile!

In aceste momente Costi Gogoneata sustine la sala Dalles o Conferinta exceptionala alaturi de Bortun iar Pastorul Ionel Calota este „calare” cu evanghelizarea in Scoala 308!

Pentru aceasta conferință a existat în București o efervescență incredibilă, cu Eforturi excepționale și fonduri importante, investite în publicitate. În ultimele zile Gogoneață a fost prezent pe toate străzile importante din București, în postere de mari dimensiuni, iar un trecător neavizat poate crede că vorbim despre o somitate în domeniul Politico-economic! În realitate vorbim de Sectantul de la Biserica lui Piturlea, îmbrăcat în hăinuță sclipitoare.

„Pui de năpârci, cum ați putea voi să spuneți lucruri bune, când voi sunteți răi? Căci din prisosul inimii vorbește gura.”

Matei 12:34

Programul pt care face Gogoneață evanghelizare gratuită la Dalles. O puzderie de programele care fac bine….

Slujba cu contract de munca, norma întreagă în sist public, patronat de ei!

Asta e educația care se face viitorilor pastori la Cernica?

Lucian Cristescu preda manipularea emoțională la institutul teologic adventist a viitorilor pastori. Generații întregi de pastori adventiști au trecut în ultimii 30 de ani prin mâinile abile ale acestui turnător la securitate dovedit, în ceea ce el numește curs de omiletica, în fapt o manipulare ieftină și nedemnă! Lucian Cristescu pastorul profesor și Inteligența Cenușie din spatele dezvoltării fulminante a programelor de Hope Channel (puzderie de programe și programele care inundă youtube-ul și social media cu dezinformări grosolane și instigări la ura la adresa celorlalte culte religioase dar și a figurilor istorice de stat, semănând haos și anarhie.

Dumitru Bortun- predicator la Biserica Concelex (de Centura) a Sectei Iudeo-Adventiste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *