ciprian pandea

Primarul analfabet din Lehliu Gara a aranjat Bugetul Orașului pentru anul 2023

Pentru a scapă de presiune celor care îl contesta Iacomi a trecut prin Consiliu o serie de decizii cu consecinte dezastroase pentru Orașul Martir. Aceste decizii vor toca absolut toți banii care nu sunt furați de primar prin filiera specifica! Pentru Oraș și investiții nu mai rămâne nimic, urmând că o serie de modificări ale Bugetului să fie făcut în timpul anului 2023. Pe scurt, Împăratul a pregătit 2.6 mil de euro pentru salarii în 2023 și a hotărât adăugarea unui număr de aproximativ 100 de noi locuri de munca pentru sclavi, sclave, amante, cărăuși de votanți și uriașul familion mereu flămând și fară slujbă! Copilasii au crescut si au nevoie de locuri de munca calde, cu program scurt si salarii babane!

S-a votat înființarea (în subordinea Primăriei) a unei Direcții de Asistență Socială (15 funcții contractuale și o funcție de conducere – (aici se înmulțește cu 4, adică 60 de locuri de muncă noi) – 5.000 de lei pe lună medie salarială. S-a votat înființarea Poliției Locale Lehliu-Gară (aflată în conservare): 10 agenți și doi șefi (probabil Buraga și Mari Lazăr -zis Piticul). Buraga si Piticul ar urma sa cumuleze pensia cu noul salariu…

Cei 12 vor avea o medie salariala de 6000 ron net/ lună. Restul de bani, din suma de 2.6 milioane de euro (imensă pentru cheltuile salariale), probabil că vă fi direcționată unde trebuie la o viitoare rectificare bugetară (suntem în an preelectoral și trebuie să fidelizăm cărăușii de votanți, gazdele de flotanți, directorii și șefii de prin școli, spital, apă și alții).

ciprian pandea
Ciprian Pandea

Este un Buget echilibrat, semn că Șerban Nădejdea a lucrat intens, însă este gândit strict pentru a servi interesele apropiaților din Clan, gândit special pentru modificare ulterioară și rupt de nevoile Orașului Martir, ajuns în totală degradare și descompunere.

Atașez bugetul pe 2023, proiect care vă transforma Orașul Lehliu Gara în Favelă până în 2025!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [7.09 MB]

Ciprian Pandea îl are încă lider de partid în Lehliu Gară pe Iulian Iacomi! Iliuță Vasile spune că Împăratul este și Liderul PSD Lehliu Gară?!

El, Împăratul, îmbuibat de har și iubire față de semeni, rătăcește printre sectanții Marianei Stan…

La Călărași PNL este condus de Popa Pandea- „cel care îi ciugule din palmă Zeului Iliuță Vasile”. Ciprian nu a avut o singura remarcă de când a intrat în PNL la adresa celor doi frățiori Iacomi, care au demolat PNL Călărași prin hoțiile, porcăriile, corupția și jocurile specifice Clanului.

De cealaltă parte îl avem pe Ilie, fiu al Zeului MarduK, omul care și-a bătut joc de oamenii din Organizația PSD Lehliu si Dor Mărunt și de Călărășeni în general.

iliuta vasile
iliuta vasile

Ilie observă în fiecare dimineața, dezamăgitoarea realitate a celui ce nutrește convingerea exuberantă că este iubit, dorit și venerat, asemeni unui Zeu, cand el este doar un membru al brigazii. Ilie a găsit în Iacomi Iulian un talhar de același nivel, capabil de aranjamente josnice, trocuri, mizerii și alte porcarii și aici, da, Împăratul avea dreptate: ” Noi doi suntem cam la același nivel..!”

Realitatea este că Popa Pandea este văzut în tot Județul ca un prostalău (pe un fond întemeiat), în timp ce Iliuță și Iacomi sunt gata oricând să sacrifice orice pentru faimă, bani și „iubire”, sunt doi interlopi inganfați care se completează reciproc!

Oficial asta din poza este in PSD!

În Consiliul Local Primarul îi amenință pe Consilierii Locali în modul lui obișnuit

Dialog Împăratu (PSD/PNL) – consilier OANCEA (PSD):

Oancea: – Nu mă mai întrerupe, domnu primar și lasă-mă să vorbesc, să înțeleg și eu cum e cu banii ăștia – că noi suntem la putere în județ (noi, adică PSD)

Iacomi: – Ați fost, bă, nea Mihai. Ați fost! Matale și cu astea trei muște care bâzâiți căcatul pe aici și pe la primărie. Mai sunteți doar vreo câteva zile (în PSD). Săptămâna viitoare – aut! Marș cu voi, la cimitir!
Nu e prima amenințare a lui Iacomi la adresa consilierilor locali PSD. Prin noiembrie l-a văzut pe același Oancea la registratură și l-a luat direct: „- Iar ai venit fă scroafă să scormonești rahatul? Îți garantez eu că nu te mai prinde Paștele în PSD. De fapt, s-ar putea să zbori până la Crăciun.”
Iată că, Oancea și colegii din PSD sunt încă în partid și în consiliu, ca și aberația, care rămâne, ca un primar trecut la PSD (de la PNL, unde venise tot din PSD, via PDL) să fie susținut în Consiliul Local de majoritatea PNL-istă (aproape toți provenind din PSD), iar opoziția să fie reprezentată de cei patru colegi de partid din PSD (care, logic, au făcut rocada, venind din PNL).
Dar, despre povestea asta gravă și absurdă, voi reveni cu o documentare amănunțită, pentru că anul acesta trebuie să se revină la o minimă normalitate (iar cheile le au Iliuță și Pandea). Și vor fi grupări și regrupări în care se vor împărți sinecuri, se vor schimba manageri de deconcentrate etc.

Indiferent de cine ce face și cum rămâne, viață Lehlianului vă deveni una mizerabilă, la propriu!