Iliuta Vasile PSD
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Primarul Comunei Frăsinet dorește foarte mult să candideze pentru un nou mandat, insa este îngrijorat!

Fară profesie și lipsit de orice aplecare Alin Ploesteanu a avut o copilărie și o viață foarte grea, măcinată de sâmburele alcolismului. Lipsurile și viață dificila și-au pus amprenta asupra iubitului edil, iar ceea ce a reușit să-l tina mereu la suprafață a fost „brigada”, haita de băieți care au știut mereu să îi fie alaturi la nevoie și mama, care mereu a avut grija de el. Anturajul prost, alcoolul consumat în exces (fară să învețe nimic de la tată), diagnosticul de întârziere în dezvoltare și aspergis și-au pus amprenta puternic asupra lui Linut, ajuns la 50 de ani cu mintea unui puștan de 13 ani. Incapabil să articuleze două cuvinte și să lege o frază, Alin și-a început cariera că bombardier și sclav în Clanul Iacomi, unde alerga prin porumbul din Razvani (alături de Pompierul Dinca Relu Aurelian- Pompierul Interlop- devenit ulterior ginerele Imparatului) alergat de cei din Clanul Bibanilor, că îi spuneau ăștia „cometa”! Însurat de Împărat și nășit tot de el, Alin a devenit tatăl a doi copii!

Când se îmbată Alin Ploesteanu devine Leu! Un Leu adevărat care iubește muzica clasica! Pare imposibil, însă auzul melodiei de fond este cea care îl liniștește atunci când este beat și devine violent. El nu înțelege cuvintele dar apreciază vibrația, talentul sopranelor și le înțelege harul!

Pe Alin insa nu ai cum sa te superi! El are mintea unui adolescent și nu poate procesa situații complexe!

Dimineața când merge la Frăsinet, cu mașina Primăriei (rata navetista- PCF), Alin se oprește la părinți și are grija de ei! Nu reușește însă să treacă de excesul de alcool și să se scuture de anturajul de boschetari în care se învârte! Iar de cei mici are grijă socrela, care este și mâna drepata a Împăratului în Consiliul Local Lehliu Gară.

Sâmbăta mi-a fost milă de el, de copii lui, asta pentru că și eu am crescut cu un tată care consuma alcool!

A venit alaturi de Împărat, cu o troacă de cade tabla de pe ea, special pentru mine! Împăratul îmbătrânit, alb în cap dar cu sufletul la fel de murdar ca înainte, repeta obstinent numele Laurei Stamate, iar Alin al lui Sandu Mihaita.

Mi-a fost mila de ei, realizând că altceva nu stiu să facă! Impotența lor cognitivă are o valoare Epică, iar „mintea lor odihnită” este incapabilă să înțeleagă că nu după covrigi am venit eu!

La plecare am avut grija să îi strâng mâna lui Ploesteanu, om mare, rămas copil!

Suferință Zeului Iliuță Vasile alături de golăniile lui Marinică Badea

La vizita Președintelui PSD Călărași de acum câteva zile în București, când a fost chemat la Judecătorie să dea socoteala pentru cele săvârșite, Iliuță Vasile a ieșit din clădire, unde a fost întimpinat de interlopul Marin Badea și „activistul Marian Ceaușescu. La ieșire, Marin Badea l-a scuipat pe Ilie pentru a obține un „gest greșit” din partea acestuia! Iliuță Vasile și-a continuat însă drumul și nu a participat la planul renumitului Interlop Marin Badea.

Nu spune nimeni că nu a făcut multe și acest Ilie, însă merită Președintele de Consiliu Județean scuipat, în timp ce partenerul lui Marinică înregistra? Parte din materialele inregistrate se pot gasi in poza de mai jos!

Un lucru este însă cert: Iliuță Vasile vă rămâne în Istoria Județului Călărași drept lider al unui Clan de Interlopi, cel care a introdus plata voturilor cu bani la firul ierbii, care a profitat și încă profită de oamenii amarați. Indiferent cât și cum construiește Ilie acum, chiar dacă a revenit alături de soție, după un delir sexual de mai bine de un deceniu, Iliuță rămâne un Tiran, un om rău, lipsit de scrupule, egoist si las, vinovat în totalitate de sărăcia din Județ.

Daca este să trag linie, Iliuță Vasile a greșit inconjurandu-se de lichele și analfabeți, de pușcăriași și resturi ale societății, aleși toți pe principiul supunerii față de talpa care îi apasă pe gât.

Și pentru a da un exemplu, să vă arat ce face Mihaita Beștea- un alt analfabet funcțional de o rară parsivitate și răutate! El se viseaza deja Primar in Oltenita!

Bestea Mihaita este alaturi de Fratele Dumitru Nicolae (si el analfabet) angajat si la ITM Calarasi, unitate cunoscuta drept: Prostituata Judetului!