paduraru adrian

Pompierii Militari din Călărași au echipament necorespunzător pentru intervenții, merg pe teren cu cizme de proastă calitate, sunt subdimensionați ca efectiv (per unitate), jecmăniți la banii de salariu, umiliți și batjocoriți de Col. Paduraru Adrian și Col. Ruscareanu Ionel, ca parte a unui plan complex de reducere a cheltuielilor stabilit de cei doi, împreună cu Raed Arafat!

Județul Călărași iese anual printre județele cu cel mai mic cost de operare al Armei Pompieri! Această realitate vine la pachet cu o dictatură scârboasă a celor doi gradați, care le taie Pompierilor din banii de salariu, forțând (obligatoriu) pompierii să stea acasă, pentru a nu face ore, implicit pentru a face economii la fondul de salarii!

Asta în timp ce Gradații au grijă să se burdușească de bani și aici putem da exemplul de salariu pentru un Sef Centru Operațional (în pandemie) : 10.400 ron/ net!

Pompierii sunt trimiși la intervențîi în echipaje incomplete, cu îmbrăcăminte și echipament necorespunzător! Pentru a acoperi jegul din „Afacerea Calareseana a Pompierilor Militari” Col. Paduraru Adrian a venit cu o Procedură Operațională internă, scoasă pe genunchi , prin care încearcă să explice jecmănirea „Sclavetilor” din unitățile de Pompieri (PO-56-DF). Vorbim de un furt din salariul fiecărui pompier de aproximativ 350-800 ron/ luna, bani pe care pompierii îi pierd prin libere forțate, asta în timp ce Unitățile de Pompieri suferă de lipsă de personal, în timp ce pompierii buni au plecat către alte Arme, iar în echipa Călărășeană are loc un adevărat exod din unități!

Raed Arafat a creat la Călărași, alături de Colonelul Paduraru Adrian o structură coruptă, plină de rubedenii, cu un uriaș aparat TESA, unde „Sclavetele” este decăzut din drepturi, umilit, târât prin tribunale de conducerea iubitoare și ținut în frig la intervenții pe mașini necorespunzătoare.

Constat cu dezamăgire faptul că nici atunci când sunt criticați, oamenii ăștia nu au capacitatea să îndrepte anumite deviații, să repare din rezultatele incompetenței lor manageriale. Macaraua ISU (vezi articolele mai vechi) stă și acum sub zăpadă, bătuta de vânt, acoperită de gheață și lasata fară o prelată! Nu putem vorbi de garaj…

Înregistrări audio secrete din Unitățile Călărășene de Pompieri

Experimentul Lehliu documentează detaliat Corupția din Arma Pompieri și analizează detaliat elementele cheie ale Crimei Organizate din Pachetul Militar, cel care, teoretic, ar trebui să tina sub control Flagelul corupției în ISU

La Lehliu trebuie să vină doi colegi, adică, în limbajul Colonelului: „Două bucăți!”

Lipsesc echipamentele de protecție?!