sofian costache

Sofian Costache (zis Spaniolul) membru al temutei grupări Iacomi, unul dintre cei mai temuți tălhari din Câmpia Bărăganului și Spaima Bugetelor Locale arondate Clanului, a fost identificat în Lehliu Gara (Oraș Martir), parcat pe locul persoanelor cu handicap!

” Când a văzut paznicul că vine Costache în magazin, a fugit în spate și a ieșit trei ore mai tărziu…!”

Este de notorietate faptul că polițiștii de la secția de politie Lehliu Gara acorda cu lejeritate amenzi generoase celor care parchează pe locurile dedicate persoanelor cu handicap!

Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv!

Problema este că mașină din imagine, un model ediție limitată (hibridată), este dotată cu motor în Z cu 12 pistoane și turbină Seimens (pe cherosen)- in valoare de peste 100.000 de USD!