marian zevedei

Dezastrul din MAI Călărași se adâncește pe zi ce trece. Dacă până mai ieri vorbeam despre Marian Iorga, despre spăgile primite de acesta în activitatea de Șef al Politiei Călărași (mașini, sex, baloți de lucernă, etc), azi nu mai auzim nimic de Iorga.

Dosarul de mare corupt a fost îngropat, iar Iorga este bine și sănătos la Iulian Dumitrescu (PNL- sectantul Iudeo-Adventist), infiletat într-un loc călduț.

Șansele că Iorga să fie judecat pentru cele săvasite sunt zero!

Altă somitate din Călărași Col Gheorghe Catalin (arma Pompieri), autorul altor fapte de-a dreptul scârboase, a fost trecut în rezervă pe repede înainte, ajutat de Parchetul Militar, care a avut grija să îi îngroape plângerile penale, cu fapte cu tot.

Județul Călărași este condus prin intermediul unei structuri de tip mafiot, partonata de alianță porcilor cu hienele!

În categoria hienelor îl avem pe Șeful foarte secret al 2 și 15- Călărași, cel mai secret „Sef de Speonaj”, de care râd și curcile din pădurea de la Al. Odobescu- Col două stele Zevedei Marian.

La Lehliu Gară, în inima Bărăganului, Chestorul Buraga Costel- Seful de politie care ia bătaie și este scuipat de interlopi la el în birou, o slugă a unor analfabeți, ziși primari, este rugat cu insistențe să rămână până în 2024, să îl ajute pe Iacomi cu flotanții la alegeri, cu protejarea cărăușilor, că vin câteva alegeri grele…

Operațiunea Vatafu- Când interlopii devin victimele propriei nemernicii

În urma cu câteva luni, pentru a păpa câteva sute de mii de euro din bugetul Primăriei, Vatafu Alecsandru și Ion Iacomi (doi analfabeți din Clanul Iacomi- fară meserie și ocupație) au săpat aiurea șanțuri prin localitățile pe care le păstoresc.

Prin șanțurile săpate, absolut inutile, devenite șanțuri pline cu gunoi și un pericol pentru cei mici, în urma cu patru zile, dimineața devreme, Milițianul Ion Vatafu (pensionat prematur) conducea cu viteză autoturismul marca Dacia Logan ( fostul cazan al Marianei Stan- Sectanta din Respiro/ ADRA), pe ulițele din Dor Mărunt.

Milițianul Ion Vatafu rămas fară activitate, atunci când nu alergă prin sat să care alegătorii, sau să convingă oamenii să îl aleagă pe fisu, că este vai mama lui…, face naveta și curse multiple, unde fară autorizație și cu acoperirea primarilor, încasează sume frumușele (fară taxe) din cursele ocazional-regulate pe care le execută. Acum trei zile, dimineața devreme, Ion avea o cursă fierbinte, care din cauza poleiului a sfârșit rapid, în sântul săpat de fisu, pe marginea drumului. Ceea ce avea să fie o cursa de 200 de ron, a sfârșit cu „oase rupte” și o adevărată cursă pentru măsluirea cazului. Răsturnat din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, Vatafu a intrat în șanț!

Vatafu Ion nu recunoaste nimic!

În mașină răsturnată era și doamna Elena din Dor Marunt

Aflată pe locul mortului, Elena a suferit cel mai mult in urma rasturnarii masinii. Chemați imediat la intervenție, Pompierii Militari au descarcerat pasagerii, care prin minune au supraviețuit impactului cu șanțul săpat de Ionică Turcul!

Elena luată pe targă, in stare de soc, a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Călărași, unde mai mult a stat și a așteptat, că tot la București a trebuit sărmana să se duca (a doua zi), să vadă urmările asupra coloanei, ceea ce va pune presiune pe bugetul familiei, destul de serios.

Accidentul cu Victime îngropat de Buraga și colegii de la MAI Călărași

Imediat după descarcerare mașina a fost trasă la Sectantul Tudor Ioan, în curte, fară respectarea procedurilor în cazurile accidentelor cu victime!?

Vatafu a fost sfătuit să o scoată pe Elena de la Spital, pe seara, să nu apară cu internare! Vatafu are în urma accidentului cel puțin entorsă, dacă nu mâna ruptă, iar Elena este sifonată la coloană destul de rău, iar durerile au apărut puternic abia la o zi distanță!

Un simplu accident în care Polițiștii trebuiau să facă investigații, a fost măslui că la Lehliu, pe mâna lui Buraga și a echipei care îl cunoșteau pe Milițianul Vatafu, fostul lor coleg. Cu totală încălcare a procedurilor și a legii, care se aplică doar la prosti!

Am apelat pentru clarificări la Purtătoarea de cuvânt a MAI Călărași

Chiar daca ne-a răspuns cu promtitudine și a promis că vine cu detalii, MAI Călărași lucrează doar cu Interlopii din presă, cum este de exemplu Jurnalistul Marin Badea. Raspunsul MAI se lasa si azi așteptat!

Petronel (Seful MAI Calarasi) are o linie si o relatie specială cu Interlopul Marinica Badea…

Cât despre Vatafu și victima încarcerată, problema nu trebuie să intereseze pe nimeni, că au aranjat ei totul!

Două decenii de evoluție de la Zeus, la Zevedei și Buraga, MAI Călărași a fost transformată într-o structură coruptă, putredă și beteagă de Crima Organizată, cu pensionari la 40 de ani și un exod de oameni buni!

A ramas Buraga, Mari Piticul si Petronel…

Update 13.02.2023- 16:14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *