jurnalistul Marin Badea

Marin Badea a redus numărul de articole din ediția online! Din ce cauză?

Pe Marinbadea.ro sunt postate articole plătite cash sau cu abonament! Pentru contribuții minore (financiare) apar postări ale renumitului Interlop calarasean pe paginile lui de facebook.

Cel care are proasta inspirație să meargă la Marin Badea cu informații compromițătoare, să fie cu băgare de seamă, pentru că Marinică vinde, pe bani, sursele și conținutul, dacă victima este dispusă să plătească. Asta înseamnă moartea/ distrugerea celui care vine cu informații… Mai multe informații sunt disponibile în experimentul Lehliu: Tag: Marin Badea

Clanul Iacomi il bagă pe Marinică in fibrilații, la nord de Dunare

Nici nu apucase judecătoarea să anunțe cu ciocănelul încheierea ședinței de luni (o nouă înfățișare în care Vasile Iliuță este judecat pentru abuz în serviciu și șantaj), că au început să vibreze telefoanele membrilor clanului (mafioții noștri nu mai vorbesc pe mobil, de teama interceptărilor, ci scriu mesaje sau sună pe WhatsApp, considerat un mijloc de comunicare dublu criptată).

În curând…


În primul rând, Marinică Badea a primit comanda să redacteze un text care să pară foarte credibil, în care termenii juridici și numele reale din dosar se intercalează cu niște prorociri (care sunt, de fapt, speranțele inamicilor lui Iliuță): când se va da o primă soluție / sentință și ce pedeapsă va primi actualul lider al PSD Călărași (și președinte al Consiliului Județean).https://www.facebook.com/photo?fbid=623285429804987&set=a.206925648107636

Apoi, s-a organizat o întâlnire de taină între hienele care dau târcoale rămășițelor omului politic Vasile Iliuță – la care unii au participat direct, iar alții și-au trimis aghiotanții (de teamă să nu afle Zeul Zeilor că sunt printre conspiratori).


S-a lucrat în scenariul condamnării definitive a lui Iliuță, cu executare, trecându-se la împărțeala funcțiilor celui pe care șacalii îl visează mort (măcar din punct de vedere politic) și la a pozițiilor în care se află acum fidelii lui Iliuță.


S-a negociat dur (cu argumente financiare, de influență la Ciolacu, cu amenințări de șantaj – pe baza unor documente și înregistrări video etc.). Până la urmă, marele câștigător pare a fi Iulian Iacomi, care va ocupa imediat după condamnarea lui Iliuță fotoliul de președinte al PSD Călărași (lui Gogu Dulce i s-a promis că va continua la Primăria Călărași), Împăratul urmând să devină automat, în 2024, candidatul roșu pentru președinția Consiliului Județean.

Adică, președinte de CJ, pentru că PSD nu mai are cum să piardă alegerile locale la nivelul județului Călărași.

În locul său, Iacomi îl va înfileta ca primar de Lehliu-Gară pe Filon, chiar dacă „Filonul de Aur” nu se va număra printre actualii liberali lehlieni care vor face în 2024 rocada reîntoarcerii în PSD.

Asta ar fi culmea aroganței împărătești la adresa celor care l-au ușuit din PNL: să le subordoneze și primarul – după modelul supunerii actualilor consilieri pe care popa Pandea încă îi mai crede la el în parohie.


Situația este clară și pentru candidaturile la parlamentare: cu prețul acceptării supremației lui Iacomi, senatorul Cionoiu și deputatul Bîrcă vor deschide listele PSD pentru Parlament, păstrându-se locuri și pentru a-i momi pe așa-zișii liberali călărășeni nemulțumiți (care încă nu au plecat la Forța Dreptei).


Singura situație neclară a rămas la Prefectură, unde înalta poziție de prefect este un fel de blană a ursului din pădure, acum, când nu se știe dacă PSD va câștiga alegerile generele și va guverna singur (numind prefecți în toate județele). O continuare a alianței cu liberalii ar simplifica mult lucrurile (nici ei nu mai știu care e PSD-ist, care e PNL-ist, care e liber -schimbist). În schimb, o majoritate PSD – AUR (așa cum se conturează după ultimele sondaje) ar agita rău apele călărășene, deputatul Coarnă având multe polițe de plătit grupării Iacomi.

Planul lui Iliuță Vasile

Ilie a fost forțat de Ciolacu să îl primească pe Iulian și pe Ion Iacomi în PSD Călărași. Tot Ciolacu cu Paul Stănescu au impus nasirea lui Barcă de Zeu!

La mijloc  este Sora Sorina Stan Docuz (fosta nevasta a lui Negoiță), care este în strânsă legătură cu Sectanții Iudeo-Adventiști, îndrăgostită lulea de nebunaticul Ciolacu, care și-a lăsat nevastă pentru vrăbiuță tinerică, așa cum și Ilie și Împăratul Iulian au făcut, cand au dat de putere și „cașcaval”.

Toate firele duc însă la Dan Motreanu și Iulian Dumitrescu care fac jocurile în Călărași și care îi scuipă în cap pe toți liderii regionali, de la Ciprian Pandea la Ilie, folosind aparatul Iudeo-Adventist și media afiliată.

Ciolacu a devenit un sclav al Iudeilor fundamentaliști, cu vrăbiuță sectantă lipită de ureche, transformat în decurs de 6 luni în prieten al liberalilor corupți, iubitor de Sectanți și liberali.

Ilie se află la capăt de drum și smerit și-a întors ochii către soție, către familie în al doiseprezecelea ceas, către calaraseni. Însă, din păcate, pentru Ilie este prea târziu. A  reușit să rămână liderul necontestat al Crimei Organizate politic din Călărași, însă este înconjurat de lichele, pușcăriași, violatori, criminali și interlopi, iar oamenii de rând au fost abandonați, de mult.

Planul lui Ilie a eșuat lamentabil, previzibil, asta pentru că Împăratul și cei din Clanul Iacomi, sunt simple fiare analfabete, care știu doar de bată, de zgardă și de nevoile primare: Sex, bani, băutură și hoții.

„Drum lin…” îi transmitea Împăratul Zeului Zeilor, acum câteva luni. Mare dreptate avea Împăratul, Ilie a fost trădat, chiar de cei hrăniți de el, din mâna lui, cu cele mai grase și gustoase bucățele de carne.

Marin Badea se așteaptă la o creștere a încasărilor de 100.000 euro/ an, dacă dispare Iliuță Vasile

Clanul organizează un adevărat jaf în județ…

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *