calistrat chifan

Părintele Calistrat Chifan a fost vreme de câțiva ani vârful de lance în lupta României cu Sectantii din biserica evanghelică (Austria)/biserica iudeo-adventistă!

O simplă căutare pe youtube folosind: „Calistrat Sectari” aduce câteva sute de rezultate. Conținutul acestor materiale, vizionate de milioane de oameni, este devastator pentru Secte.

Motivul pentru care Părintele Calistrat Chifan nu a fost otrăvit împreună cu „cei 26”, tine de faptul că a fost ales de Sectanții Iudeo-Adventiști pentru acțiunea de Kompromat la care a fost supus, cu direcția clară de a lovi în Biserica Ortodoxa, de a slabi și dezbina societatea. Libertatea și aparatul Media Evreiesc, alături de Media Adventistă au lucrat puternic pe aceste direcții, iar decizia Bisericii Ortodoxe de a restabili în drepturi un părinte zdrobit de Sectanți, a condus Gruparea de Crimă Organizată Respiro / ADRA să decidă trecerea Părintelui Chifan, la cele sfinte…

Eșecul acțiunii de Kompromat împotriva preotul Calistrat Chifan și a Bisericii Ortodoxe a lăsat actorul principal, Părintele Calistrat, expus și singur în fața unei întregi armate de infiltrați sectanți deosebit de periculoși. Pe scurt, Sectanții au dispus otrăvirea Părintelui Calistrat (pentru grave atingeri aduse Mișcării lor). Extragerea Părintelui Calistrat trebuie să fie o urgență pentru Biserica Ortodoxă!

Din surse apropiate Grupării de Crimă Organizată Organizată Evanghelica & Iudeo-Adventistă, din care face parte Libertatea și Recorder, trecerea la cele sfinte a Părintelui Chifan este iminentă. Problema este că nu se știe dacă preotul Calistrat Chifan va supraviețui unei serii de infacturi miocardice…

Să luăm exemplul Prefectului de Calarasi (George Iacob) a cărui inima a „bubuit” inexplicabil și care trăiește printr-o minune. Prefectul George Iacob a fost în calea Sectantilor și a intereselor acestora de a pătrunde în Școlile din Județ. Partea proastă este că nu doar pe el l-au otrăvit, din familia domnului prefect…( păcat că la conducerea MAI Călărași și a SRI Călărași, avem doar prostălăi).