joga mihaela

Situație fară precedent în Lehliu Gară unde doi cetățeni se luptă cu Primarul Iulian Iacomi de mai bine de zece ani, pentru obținerea drepturilor asupra unor suprafețe de pământ! Cum Primarul nu a vrut să îi puna în posesie (fără o spagă consistentă), în urma unei avalanșe de procese, păgubiții au ajuns la momentul în care trebuie să pună poprire pe conturile Primăriei Lehliu Gara, pentru o sumă uriașă, de aproape 1.000.000 USD, sumă care li se cuvine de drept și pentru care au decizie judecătorească definitivă.

Ultima etapă în calea falimentării Orașului Lehliu Gară este Judecătoarea Joga Mihaela Daniela din Dor Mărunt, persoana care conduce Judecătoria Lehliu Gara din 2002, recordmena absolută a numirii pe post din țoată țara! Joga Mihaela este verela temutului interlop Joga Virgil, mâna stângă (slugă) a Turcului (Ion Iacomi).

Prin încuviințarea executării Orașul Lehliu Gară intră în incapacitate de plată și în faliment! Iliuță Vasile și Prefectura vor trebui să facă rost de bani pentru a permite plata angajaților, lucru puțin probabil, ținând cont de prezenta conjunctură politică.

Pentru Lehlieni drama este una totală, dacă avem în vedere că Orașul este la stadiul de sat insalubru, fără canalizare, o adevărată ruină jefuită de Clanul Iacomi, preț de 15 ani, scufundat in namoale la cea mai mica ploaie.

Pe scurt, vine potopul!

Alaturi de Bănescu Liliana (Prim Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gara) și Buraga Costel (Șeful Politiei Lehliu Gara), Judecătoarea Joga a permis controlul total al Crimei Organizate asupra zonei lor de interes (Lacomi Land), zonă lăsată în paragină, sărăcită, furată și distrusă.

Deșertificarea economică a survenit ca o consecintă, în timp, prin lăsarea nepedepsită a faptelor de corupție, ascunderea sutelor de dosare de natură penală dar și decizii judecătorești favorabile, care au dus la transformarea zonei Lehliu în cea mai săracă zonă a României Educate, zonă unde singura șansă pe care o ai, este să fugi!

Domnișoara Judecător Joga ezită, poate de frică, de teamă să nu fie violată de bombardierii Împăratului Iulian, de teamă să nu fie scuipată pe stradă și bătuta în piață.

Pentru a ajuta Criminalii din Județul Călărași, Joga riscă încă un dosar penal pentru amânarea nejustificată a x-a oară, a pronunțării soluției! Însă femeia trebuie înțeleasă, ea nu are de ales!

La Călărași alte ploșnițe parazitează sistemul

Prim-Procurorul Călărașiului- Xenofonte Purcarea (zis Padrino) membru al Clanului Iacomi și Col Paduraru Adrian, alături de Col. Zevedei (2 si15) au ajutat la înflorirea Crimei Organizate sub acoperirea Parchetelor și a Politiei. Asta în timp ce DIICOT Călărași mai prinde anual, un proxenet, care stă la bulău două săptămani.

Sunt sute de plângeri penale îngropate de ăștia, plângeri cu fapte grave, de la tentative de omor la hoții inimaginabile din banul public, la fraudă electorală și altele.

IPJ Călărași a fost condus până ieri de Iorga (sclavul lui Iulian Dumitrescu din Prahova-PNL), cel care primea că șpagă orice, de la baloți de lucernă la reprize rapide de sex! În locul lui a rămas bunul lui prieten, Petronel.

Toți sunt numiți, toți sunt desemnați, nu există unul care să aibă un examen real pentru post! Toți ținuți de mafia politică, pe post de prostălăi.

In Județul Călărași pute a sărăcie, a mizerie, iar oamenii sărmani ajung să taie boschetii de pe marginea canalelor de desecare, să nu înghețe de frig cu copiii în casă. Locuri de muncă nu sunt!

Judecătoarea Joga trebuie dată afară din magistratură pentru amânarea nejustificată a pronunțării deciziei, mai ales că nu este pentru prima oară…

Lăsat în liberate, Iulian Dumitrescu utilizează același șablon că Împăratul Iulian- controale, sabotaje, bătăi, execuții sumare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *