secta iudeo-adventista fundamentalista

Toți marii predicatori încep umil, cu o stare socială precară, aceștia sunt ajutați să crească, să studieze în școlile și liceele adventiste, în general cu burse de studiu, vazandu-se în ei un potențial intrument pe care sectele îl vor folosi mai tărziu.

Astfel, o paralelă pe care o facem azi intre diverse persoane care urcă abrupt pe scara socială, devenind peste noapte mari realizatori TV, de talk show-uri, autori de podcasturi și conferințe cu mii de vizualizări, ajutați de aparatul media Iudeo-Adventist, în speță Libertatea, A7 TV și Speranța TV.

În funcție de ce își dorește fiecare, pentru participarea la schema infracțională, primesc bani, vacanțe cu familia în Israel (plătite de Conferință), funcții sau faimă!

Costi Gogoneață pornește umil din satul Oinacu, jud Giurgiu, fiind instruit intens în primii ani de aceleași organizații care au făcut-o starletă și mare binefăcătoare pe Violeta Pițurlea. Vorbim de Share Him și Quite Hour, două ONG-uri fantome.

Și Camelia Gogoneață pronește umil tot din Giurgiu și studiază la Universitatea Adventus de unde pleacă direct într-o scoală ultra-centrala Scoala Gimnaziala 128, cu misiunea de a face adepți adventiști. Interesant că doamna Gogoneață se rușinează cu Universitatea Adventus pe care o termină în 2014 și își aduga titluri mai grele în CV.

Din Universitatea Adventus sunt selectați: Costi (zis Gogo) și Camelia, doi tineri dornici de afirmare, fanatici religioși, numai buni de folosit ca soldați ai Domnului în misiunile sectei.

Ca ei sunt selectați sute de astfel de tineri adventiști, mediocri fără un scop, fără reușite personale, fără o cariera profesională în spate, numai buni de înfipt prin școli, licee, societăți muzicale și diverse ong-uri, de unde își duc misiunea de infiltrare, extragere de date, deturnarea școlilor publice în elemente adventiste.

Costi Gogoneață zis Gogo- apropiat al temutei Biserici de Centură- Templul Clanului Piturlea și element cheie în Mișcarea Fundamentalistă Iudeo-Adventistă

Amândoi, atât Costi Gogoneață cât și Camelia Gogoneață își încep ucenicia prin colbul Bărăganului, în Dor Mărunt. Intrați din 2014 în Echipa Respiro, împreună cu pastorul Ionel Calota, pun bazele primei școli pilot Respiro, alături de cei din Clanul Iacomi, impreuna cu Sora Mariana Stan (zisa Regina) și Împăratul Iulian (Iulian Iacomi) si fratele Ion Iacomi. Programul Respiro 2014-2023 va cunoaște un avânt fulminant, mii de școli fiind penetrate în acest fel de secte, introducandu-și agenda mistico-religioasă de „dezvoltare personală” într-un stat laic, total împotriva legii educației în vigoare.

După ajutorul dat Marianei Stan să pornească afacerea MLM Adventistă Respiro, Costi merge mai departe pentru el fiind pregătite mai multe programe de educare a tinerilor cu impact pe social media, youtube și televiziuni.

Costi Gogoneață ajută la transformarea Școlii gimnaziale nr 1 Dor Mărunt – în scoală adventistă Respiro, în urma rămâne Camelia Gogoneață care coordonează mai departe „lucrarea” si pastrează contactul direct cu surorile Stan Mariana și Sora Lascu Daniela. Festivalurile si taberele de vara curg….

Scopul acestor tabere adventiste pentru elevi si profesori este convertirea, aducerea mai aproape a simbolurilor religioase adventiste pe care le vezi de acum în clase dar și pe garduri. Reașezarea identității naționale a unui popor considerat slab, needucat și ușor de manipulat.

Plagiatul lui Gogo

Authentic-Festival pe care Costel Gogoneață, un predicator în afirmare, îl împrumută…sau poate nu el ci echipa din spate, nu este chiar atat de autentic!

Autentic nu este nicidecum o marcă autentică, nu este ideea originală al lui Gogoneață, ci este numele unui festival national Amicus, organizație de tineret iudeo-adventista în care Costel Gogoneață este mentor și sfătuitor pentru tinerii Amicus. Oare sora Emilia îl va verifica și pe ăsta?

Costi Gogoneață mulțumește membrilor familiei, dar uita sa ii multumească lui Dumnezeu sau sponsorilor care au pompat bani constant în așa-zisele „conferințe”, dar nu lui Dumnezeu, așa cum ar fi de așteptat pentru un pastor, dar este el un pastor?

Gogneața este ucenicul lui Mihai Gadea, marele predicator adventist de la Antena 3 CNN, membru al temutei biserici de Centura a lui PTZ (Pițurlea zis si Zidarul Templului).

Titi Gâdea (tacsu lui Mihai Gadea- Antena 3 CNN cu Gogo in spate la biserica Adventista Grant care este vis-a -vis de Orhideea Gardens – resedinta lui Mihai Gadea si a Clanului Piturlea!

Un loc bun de unde să își înceapă păstoria Costi Gogoneață, biserica Grant fiind în imediata apropiere a Orhidea Gardens, reședință familiei princiare Piturlea abonată prin Concelex la zecimea sectei adventiste, un fond de zeci de milioane de Euro anual.

Modalitatea prin care acești nemernici se ridică în posturi este modul de promovare reciprocă prin propriile canale, televiziuni, ziare, ong-uri.

Toni Berbece

Și pastorul Tony Berbece ca și pastorul Gogoneață pleacă cu pachețele în evanghelizarea sălbatica a Bărăganului. Din informațiile noastre, pastorul Tony Berbece va începe o misiune de evanghelizare și în Dor Mărunt, cerut fiind de sora Mariana Stan, care pierde tot mai mult teren.

Toni Berbece- la evanghelizare in Rasa judetul Calarași – Tony Berbece spune adevărul, nu i-a dat doamnei nimic pt că ei vin să ia, să colecteze din puținul pe care îl au, ei nu vin să le dea!

Tony Berbece este promovat și de Cornel Darvasan, o altă starletă a televiunii adventiste A7TV, Cornel Darvasan a primit recent aprobarea familiei nobile adventiste Daniel & Violeta Piturlea de a reveni ca membru în secta Biserica de Centură. Cornel Darvasan a fost exclus din Biserica Adventistă în urma cu 10 ani, datorită unor relațiilor extraconjugale.

Liantul care îi unește pe toți acești agenți ai sectelor este modul de promovare reciprocă pe care și-o fac, ce nu mai ține cont de tipul sectei, diferențele religioase se topesc, astfel că evanghelistul lutheran devine una cu adventistul de sabat, cu iudeul de sabat, cu penticostalul sau Bahai ( Raed Arafat).

Ecumenismul sectant, comunitatea evanghelică din Bucresti & Sibiu, cu sprijinul Departamentului Cultură, Culte și Minorități Naționale din partea Presedentiei.

De ce greșește Bendeac când alege să-și bata joc de Biserica Adventistă?

Oamenii din Biserica Adventistă vin la biserică cu sufletul curat. Cu tot respectul, nu mi se pare normal să iți bati joc de credința cuiva.

Dacă o mână de nemernici, ca Piturlea, impune conducerea bisericii adventiste prin Aurel Neatu, Robert Mandache și toată echipa de pastori angajați de ei, controlați de ei și stimulați de ei prin salarii, bonusuri și vacanțe în tara Sfântă pentru care muncesc din greu, 30 de ore pe luna. Daca acești nemernici aleg deturnarea Bisericii Adventiste și transformarea ei într-o sectă, nu înseamnă că trebuie generalizat!

Acest material cu Bendeac a fost realizat de Gruparea Piturlea și difuzat pe Antene, adică la Gâdea. El a fost șters de pe toate canalele, însă, trebuie păstrat că exemplu al luptelor din sânul Bisericii Adventiste.

De ce greșete Grațiela Agache

Dacă faci puțină cercetare vezi că toate pachețelele făcute și date de protestanți sunt cumpărate, pregătite și etichetate de oamenii din Biserici și din Scolile adventiste, oameni care fac aceste fapte cu sufletul curat, alături de copii. Nu poți generaliza și spune că „ți-e scârbă”…. Înseamnă că nu înțelegi problema.

Să luăm cazul Primarului Ion Iacomi, care pe lângă faptul că este un analfabet, nu a făcut în viața lui o faptă bună, să vină și el în calitate de Primar de localitate, cu o pungă de ceva, la cei sărmani… Toate aceste pachețele pentru cei sărmani reprezintă acel ceva, fară de care nu ar exista nimic! Nu te ține nimeni să faci o fapta buna, dacă ai ocazia și intenția! Cheia este să nu existe intenții ascunse în acest demers, adică fapta să „fie curată”…

Grațiela a scos materialele de pe net, acuzată și amenințată de diverși

Gabriel Gedo (cel bun)

Doresc să închei cu Gabriel Gedo, apropiat de Gruparea lui Simon Maurer Imobiliare (calitate Germană), care pozează drept Sfânta Fecioară neprihănită, însă, în fapt, a fost acuzat de pedofilie.

Negarea sexualității, restrângerea ei strict la actul procreației, dezvoltă sexualitatea deviantă in randurile pastorilor sectanți.

De reținut că datorită restricțiilor severe și educației sexuale victoriene, o parte a adventiștilor dezvoltă deviații sexuale. Totuși, Gedo are curajul să lovească în Pițurlei, o faptă care te trimite la cele veșnice, destul de rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *