Andrei Cristian Stan

Tony Berbece vine în Județul Călărași să ajute încercata Biserică Adventistă (el mambru al Bisericii Penticostale) din Dor Mărunt, unde fratele Micu Filip, Sora Mariana Stan (zisa Regina) și Pastorii Gabriel Kadar și Ionel Calotă, se luptă să ducă evanghelizarea sufletelor rătăcite și transformarea lor în oi cotizante, bune de tuns, de muls și de abuzat.

Tony Berbece- Evanghelistul

„Sunt născut în București în data de 22.01.1986, al doilea din șase frați (trei băieți și trei fete).
Mama nu găsise adevărata credință atunci când mă purta în pântec și pentru o vreme s-a luptat cu gândul de a mă avorta. Așadar s-a dus o luptă pentru viața mea încă dinante de a respira prima gură de oxigen. Printr-un miracol tata a reușit să o convingă pe mama să mă păstreze. Apoi pe când eu aveam patru anișori mama l-a cunoscut pe Cristos care i-a schimbat viața, implicit pe a noastră, a copiilor ei.” zice Tony asteptatorul…

Grațiela Agache are curajul să se atingă de Evanghelizarea bisericii Penticostale! A scos și acest material, ulterior, din cauza amenințărilor primite. Am recuperat noi o mica parte din el!

Mariana Stan introduce conceptul Sectant de „bunătate” în Școală, ca oile să accepte mai ușor abuzul și cotizarea, prin zecimi și colecte săptămânale.

Pastila de dimineața este o încurajare pe care o dă unui beteag!

Pastila de dimineața se desfășoară cu punctualitate în fiecare dimineața înaintea cursurilor, copii sunt strânsi în sala special amenajată într-un décor gotic. Sub privirea atentă, la ordine, a sorei Daniela Lascu, doamna Director Mariana Stan confundă catedra cu amvonul unde ține predici în Sabat. În tot acest timp Daniela Lascu fotografiază și postează atent fiecare pastilă. Elevii sunt înainte și după pastilă înșirați pe hol într-o disciplină de fier pentru impunerea și sedimentarea ordinelor. Accentuarea într-un mod sălbatic a imperfecțiunilor, un accent pe persoană și nu pe situații, fapte, contribuie la deformarea imaginii de sine la vârste fragede, în care copiii nu au definită valoarea stimei de sine și caută validare din partea celor din jur, profesori societate, familie. Îi zdrobește de pereți apoi le spune că sunt buni și așa pt societate, se încadrează. Este o predică pentru betegi, ciungi, orbi în care ești încurajat să te accepți cu imperfecțiuni.

Evanghelizare în țoale scumpe făcută de oameni avizi după lux, avere, bogații și faima: Mariana Stan și Pastorul Tony Berbece (cei mai reprezentativi din Călărași)

Este Berbece un pastor, un adevărat asteptator?

Trickers si Velasca printre favorite!

Cutiile Adra nu sunt făcute de adra ci tot de enoriași sau părinții din școlile lor. Ei strâng în felul asta zeci de mii de cutii pe care le plasează unde ei au interes

Cum sunt momiți saracii cu duhul de adventiștii lui Pițurlea, Andrei Cristian Stan, mana dreapta a Violetei Piturlea in Biserica Fundamentalista de Centura

Un fel de Caritas în care trebuie sa investești 10% din venitul tau (din brut nu din net vezi lectiunea pe lunile ianuarie-martie 2023) ca să câștigi înzecit din binecuvântările Domnului! Trebuie doar sa crezi și sa donezi!

Andrei Cristian Stan- fundamentalistul iudeo-advenstist al Clanului Piturlea

Ilustrează modul în care evanghelizarea sălbatică aduce bunăstare materială odată ce intri în secta și îți donezi zeciuiala.

Mariana Stan- Regina adventistă iubitoare de țoale scumpe

De remarcat modestia si simplitatea doamnei Ambasador!