orasul lehliu gara

De la cea mai amărâtă covrigarie la magazinele de chinezarii, în Orașul Lehliu Gara și localitățile limitrofe, fiecare magazin cotizeză pentru protecție, lunar, la cei care dețin zona. Sume între 1000 ai 10.000 de euro lunar pleacă către băieții care se ocupă cu colectarea zecimii, iar cei care nu plătesc sunt bătuți, terorizați, amenințați.

Farmaciile, băncile, bezinăriile, spațiile pentru alimentație publică, toți plătesc fără să crâcnească.

Pe lângă aceste taxe, proprietarii de astfel de spații trebuie să acorde atenții și Primarului sau celor apropiați lui! Zona de influență este împărțită frățește între Clanurile care colectează taxe și Primarul Iacomi Iulian (pe Lehliu) și Iacomi Ion (Dor Mărunt/ Dâlga). Cei doi primari plătesc bani lunar, din bugetul primăriei, către cei care culeg taxa de protecție (fără drept real). Adică primarii plătesc șpagă celor care dețin zona, să „fie pace”.

O benzinarie trebuie sa achite lunar pana la 10.000 de euro- cash! Toți achită, inclusiv Petrom (au un fond special)!

În timp ce Iliuță Vasile petrecea și oferea trandafirași la doamne și domnișoare, la Hanul Rustic, servit de angajații Primăriei Dor Mărunt care întindeau mesele, Dan Rucareanu (om de afaceri din Dor Mărunt) primea vestea creșterii tarifului lunar la 10.000 de euro/ lună!

Pentru benzinăria proaspăt deschisă Dan Rucareanu trebuie să plătească pe lângă taxele și impozitele datorate Statului Român și 10.000 de euro (cash) – taxa de protecție cunoscută drept „zeciuială”.

Băieții din Razvani au venit de mai multe ori și au înjurat vânzătoarele, le-au amenințat și le-au agresat. Fetele au fugit speriate și nu au mai venit la muncă! Benzinăria în seară respectivă a fost închisă! Dan Rucareanu nu are de ales și trebuie să plătească! Cineva a sunat și la 112, însă la față locului nu a venit nimeni!

Aflat în mijlocul câmpului, într-o zona săracă și zdrobită de hoția primarilor analfabeți, afacerea lui Dan Rucareanu nu poate continuă dacă nu achită taxele!

Președintele Consiliului Județean- Iliuță Vasile- petrecea alături cei din Clanul Iacomi, savurând bucățele de cărniță tăiate fin și vin din Crama Hanului Rustic- la 600m distanță

Dan Rucăreanu a fost călcat de interlopi exact cand Iliuta Vasile petrecea cu cei din Clanul Iacomi, ca mesajul sa fie clar si să se inteleagă!
Președintele PSD Călărași/ Președintele Consiliului Județean Iliuță Vasile- adoră „vrăbiuța prospătă”
Alin Ploesteanu- bombardier in Clan

Cum arată Comuna Dor Mărunt- în anul 2023?

Centrul Comunei Dor Marunt

În Orașul Lehliu Gară (Oraș Martir) mor oamenii în fiecare lună la intersecția cu A2. Primarul Iulian Iacomi nu a fost capabil în două decenii să pună un bec în intersecție. Candelele luminează intersecția.

În Intersecția Morții accidentele sunt săptămânale și se țin lanț! Mor tinerii și oamenii cu zile și nimeni nu face nimic! Nu au fost taraturile din Primăria Lehliu capabili să pună un bec cu un stâlp, de rond nu vorbim…

Cei care nu plătesc taxa de 10% din „ce vor ei” sunt cei din Familia Iacomi, firmele apropiate de Andreea Esca din Lehliu Gara (ProTV- Sectă Iudeo-Adventistă- spre exemplu Pastirom) și câteva afaceri de care răspunde Împăratul, unde este acționar ascuns (Rodagria Produce Cooperativă- unde Împăratul deține 30% din business)

Fratii Pascu (Gloria si Andrei Pascu au cedat parte din business catre Dinca, adica catre familia Imparatului Iulian). Ulterior firma a fost trecuta din zona bucuresti-Ilfov in Lehliu Gara).

Între timp, Andreea Esca vine pe formatul Msrianei Stan, în Călărași, să aducă pachețele! Nu vine la Lehliu Gară, unde are investiția! Asta să înțeleagă Ilie (mai blegoman de fel…), de ce nu a fost Marghioala de la România te Iubesc și la Lehliu și a venit doar după el…

Cei doi frați Iacomi plătesc șpagă lunar din banii publici către Clanurile care detin zona, atât în Dor Mărunt cât și in Lehliu Gară

Sume de ordinul sutelor de milioane (lei vechi) pleaca lunar pe asigurari sociale, ajutoare, catre cei din familii, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *