iliuta vasile

Lider absolut al Clanului Iacomi- Iliuță Vasile a fost recunoscut drept lider suprem al Clanului și a fost lasat să urineze pe copacii din curtea Împărătească, unde a început să vina săptămânal, să adulmece „femelele” din haremul Împăratului, să le miroasă și să le lingă

În ghereta insalubră și răpănoasă de pe malul Călărășean al Dunării, dimineața devreme, un prostalău dichisit tipă cât îl țin bojocii, că el vrea 75 de baxuri de vin rose pentru Consiliul Județean! Client fidel al Cramei Ostrov, Ilie iubeste vinul dulceag dobrogean, iar cererea Consiliul Județean Calarasi a depășit capacitatea de producție la vinul rose, sub atenta îndrumare a degeneraților Social-Democrației Liberal fasciste.

Dorel de la Consiliul Județean venit cu mașina de București să lanseze comanda pentru orgiile lui Ilie. Ghereta Ostrovit construita în stil Neoprotestant târziu!

Dramă mare! Femeia nu are decât 25 de baxuri în gheretă?! Suna șeful: „Să vina repede să-mi aducă până la 75 de baxuri de rose pentru Consiliul Județean!” Si imediat au executat ordinul, însă nu au găsit decât 57 de baxuri pe stoc! O adevărată dramă!

450 de sticle de rose a cerut Iliuță Vasile pentru petrecerea de 8 Martie, de la Colegiul 2 Călărași și de la Oltenița, unde Iliuță Vasile a lins și a pupăcit fetele invitate special din scoli, grădinițe, spitale și infiletatii în posturile publice. Fotograful era lipit de Ilie cum este musca de căcat și la 10 minute de eveniment, pozele erau live pe facebook, să vadă pulimea cum petrec elitele analfabete, conducătoare.

Saracia crunta in judet, in timp ce ei petrec!

Pe unde mergi, în Călărași, dai numai de hoți, interlopi, escroci și cei din Clanul Iacomi!

Hanul Rustic (zis Cu Limbrici) localul fară angajați, fară bucătari sau ospătari, unde se pârlesc căprioare și berbeci la foc mic, pe grătarele motorizate Schwaiber Express

Jegul, mizeria, gropile abisale săpate de Ionică turcul cu motorina din Scoală nr 1 și din Primărie, definesc Hanul Rustic, lasat în posesia bombardierilor din Clan- Pompierul Interlop Dinca Silviu Aurelian, pompierul care intra peste oameni în casă noaptea, să terorizeze copii și femeile.

După ce a realizat marea împăcare și a fost recunoscut drept lider al Clanului, după ce a primit jurământul de credință scrâșnit printre lacrimi de Ionică Turcul și de Împărat, Ilie a început să vină săptămânal la Dor Mărunt, la Han, unde este lăsat să pupaceasca și să lingă fetele din harem.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [4.94 MB]

Au fost aduse săptămânal angajatele din primăria Dor Mărunt, Primăria Lehliu Gară, chiar soția temutului interlop Vatafu Alecsandru, a fost adusă să ia lumină de la Ilie și să bea un păhărel de vin rose.

Forțate să lase copiii acasă, femeile sunt aduse la petreceri și ținute ore în sir, să aibă Împăratul și Zeul Zeilor audientă, să se simță iubiți și nu îndrăznește una să ciripească ceva, că zboară imediat din locul călduț deținut, loc pentru care nu trebuie să facă nimic și de unde primește 6000ron/net pe lună.

In rest, prostimea trăiește drama realității anului 2023, cu 2500 ron salariu pe luna, 4 ore pe zi transportul la București și 10 ore de muncă. Banii se termină la cinci zile după salariu, restul zilelor trăiesc pe caietul de la magazin.

Alin Ploesteanu- Primar Frasinet (Linuț- bombardier în Clan) a venit înconjurat de cadâne, el singur armăsar intre 11 femei

După ce am publicat articolul cu jegul din Frăsinet, a început Linuț să facă curațenie, de nu mai recunosc oamenii străzile când vin de la câmp!

A început marea curățenie la Frăsinet?

Șoc la Lehliu Gară (Oraș Martir), unde Bănescu Laurențiu este adus în zgardă la petrecerea Împăratului și prezentat ca un maimuțoi. Soțul Prim-Procuroarei Bănescu Liliana și canditat la postul de primar de 18 ori în 25 de ani, Bănescu Laurențiu este omul ideal și trofeul suprem pentru lichele din Județ, bun de „etichetă” si de plimbat drept maimuță.

Cu părul alb, trist și singur, renumitul Bănescu Laurențiu, omul fară coloana vertebrală care și-a abandonat orașul și a ales să fie o slugă a unor analfabeți care îl țin pe lângă ei pentru mândria de a avea alături un om care știe să scrie și să citească, soț al veneratei Bănescu Liliana Prim-Procuror (fostă Himceac), persoana care a ajutat la închiderea sutelor de dosare penale ale celor din Clanul Iacomi. Plimbat că un urs pe la petreceri, Laurențiu le umple paharele!

La Oltenița altă petrecere monstru, unde renumitul Beștea Mihaita, analfabet funcțional și mare iubitor de spirtoase ( cu studii in minele din Petroșani), se visează Primar de Oltenița! Beștea și-a păstrat și locul cald la ITM Călărași (prostituata Județului Călărași) unde fratele așteptator Dumitru Nicolae (zis Gogoșel) din Barza (Nicolae Odobescu) astepată venirea lui Isus și are grja să-și execute dușmanii. Vinul rose curge râuri….

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [4.83 MB]

Si ei incing hore, organizeaza petreceri cu cadouri generoase si petrec!

Mihaita Bestea- ITM Calarsi si vicele Consiliului Județean

Tombole cu premii substanțiale pentru angajatele fidele din primarii, spitale, școli și unitățile subordonate, atât la Oltenița cât și la Hanul cu Limbrici. Numai pentru 8 Martie au cumpărat 57 de baxuri de vin rose (6 sticle fiecare). Pentru petrecerea de 3 Martie cel puțin 50 de baxuri!

În timp ce Orcii din Clanul Iacomi petreceau la Hanul Rustic și mâncau feliuțele tăiate fin de cărniță vânată proaspăt, la Dan Rucareanu veneau băieții lui Foreman cu taxa de protecție, la benzinaria proaspăt inaugurată.

Iliuță Vasile iubește baia de mulțime în care mioarele îi arata respect, iubire, dăruire. Ilie iubește mioara pulpoasă, iar dezmățurile sexuale ale acestuia din ultimii 10 ani sunt de notorietate. Același lucru este valabil și la Iulian Iacomi (zis Împăratul) renumit pentru mulțimea de cuceriri și dezmățurile sexuale cu subordonatele din apropiere.

La Primaria Calarași „Mireasa face furori”

O întrebare interesantă este dacă Mireasa este și ea sectantă, asteptătoare a lui Isus!

Cei din Clanul Iacomi și-au scos la înaintare copiii într-o încercare disperată de le transfera privilegiile

Tolstoi scria că „Hoții care fură de la oameni se aduna împreună! Adună soldați și Judecători, care să le păzească petrecerile și orgiile și ei petrec!” Această frază se portiveste perfect în Județul Călărași și descrie exact ceea ce se întâmplă la noi în zonă!

Hoții fură de la oameni și de la copii. Pun în funcții procurori lor, șefii lor de Servicii (nevestele- vezi Drăgan), șefii lor la Poliția Locală (Buraga), șefii lor la Spitale și Școli, aleg pe sprânceană Judecătorii.

Apoi angajează oameni din Clanul lor, oameni angajați în Primării (vezi Costea Costel sau Baciucul) în care ajung prin fraudă, cu salarii plătite de tine, ca se le păzească Hanurile și să le facă serviciile, în timp ce ei stau în palatele lor și lenevesc în confort, înconjurați de neveste, amante, nepoți și copii.

Și nu vor renunța în veci de bună voie la „putere”! Mereu auzi de la oameni, că „Ăștia au furat destul, sunt ghiftuiți, dacă vin alții, vor fura la fel de mult!”

Din materialele de mai sus poți vedea și înțelege, că nu vor avea niciodata îndeajuns! Nu vă fi suficient, indiferent cât fură! Mereu va trebui mai mult. Mai mulți bani vor fi necesari în fiecare lună, chiar dacă membrii Clanului capusează mai toate funcțiile publice din zonă, pe salarii aberante și job-uri la care nu merg. Cum banii nu sunt indejuns pentru tine, la ei este la fel! Cu cât ai mai mult, ai nevoie de mai mult!

Cumperi apartamentul asta, cumperi bărcuța asta! Ai construit o casă, dar vrei să schimbi gardul, vrei să schimbi mașina. Cheltuielile cresc, copii cresc repede,vacanțele se întețesc. Mai face Baciucul o vilă nouă, pentru o noua amantă. Și fiecare are nevoie de propria casă, apoi una din fetele lui Iulian se marită și soțul acesteia trebuie băgat pe un post călduț și îmbogățit rapid, altfel este neliniște în familie. Și fata cea mare se marită și ea și același tămbălău. Și copiii lui Ion au copii la rândul lor și ăștia cresc. Copii cresc și vor avea nevoie și ei de un job cald! Atunci strangulezi notarul Public și îi iei afacerea. Pui nora în loc, chiar dacă biroul notarial nu este al tău (așa cum se întâmplă acum în Dor Mărunt).

Și nepoții cresc, iar fiecare are un apetit colosal. Și este doar Iulian și mai este și Ion și Vatafu, Costea Costel și Pușchiu. Dar Pușchiu are și el copii, nimeni nu muncește, 5 mașini și casă grea! Copiii vor creste și cheltuielile cresc. Băiatul termină medicina și vă avea nevoie de un post de chirurg.

Nu va fi suficient, indiferent cât fură și vor fura, mai mult și mai mult, până când toată zona este ruinată. Noi muncim mai mult și mai mult, dar venitul nostru scade! Asta pentru că Iacomi fură pe toate părțile, incendiază, distruge, amenință și te forțează să îi dai tot ce ai și să pleci, mulțumit că scapi cu viață!

Vom trai normal, când nu vom mai accepta în posturi publice hoți și interlopi, când ne vom opri în a le confirma fraudele electorale! Puterea este în mâinile tale. Acum cunoști o bună parte din adevăr. Până acum doar îl bănuiai. Tu ești cel care plătește pentru toată distracția, asta în timp ce nu știi cum să te zbați, să pui pâinea pe masa familiei și să încălzești casa!

Ionică turcul și-a cerut scuze Zeului și plângând a promis supunere totală și ascultare

Declaratia de dragoste a Liberalului Social Democrat Ion Iacomi

Acum, de 3 Martie, Ionică a ajuns să lingă acolo unde a scuipat, totul pentru a ronțăi ciolanul din primăria jefuită

La spitalele din Județul Călărași oamenii sunt lăsăți să moară cu zile (asta în timp ce ei petrec cu tombole) și piersicuțe tinerele.

Deputatul Barcă Constantin- Blestemul Bărăganului- nu a lipsit nici el de la petreceri.

Costică este de departe cel mai mare rău care se poate abate peste o comunitate prin nemernicia, lașitatea și lenea care îl caracterizează! Să ne ferească Bunul Dumnezeu să vină asta în zonă! Deputatul Barcă a cerut și luat spagă și de la fratele lui, 10% din salariu, atâta timp cât a lucrat la spitalul Săpunari. Experimentul Lehliu deține înregistrări audio savuroase cu spăgile luate de Barcă! Să iei tu spagă de la propriu frate, cât de jos pot ăștia să meargă?

Despre Iulian Dumitrescu si Dan Motreanu in episodul urmator.

Tot ce rămâne bun în urmă sunt pachețelele sorei Mariana Stan, care înfierbântată, este în plin proces de Evanghelizare.

Cu sacoselele pline Mariana Stan aduce cate ceva copiilor amarați din Dor Mărunt. Spre deosebire de Ion Iacomi și adunătura lui de violatori și criminali, de pușcăriași și proxeneți, care fură, Mariana face bine!

Mariana Stan- directorul Scolii Adventiste nr 1 din Dor Marunt aflata sub coordonarea Sectei Fundamentaliste Iudeo-Adventista. Laptele, sapunul, jucaria sunt atent asezate sa iasa bine in poză!

În Comuna Dragoș Vodă din Județul Călărași copiii învață în containere, iar lucrările la scoală aflata în renovare stagnează, din lipsa „de cașcaval”!

Primarul zis Guriță, renumit pentru excepționalele aventuri sexuale cu angajatele din Primărie (de unde vine și porecla) nu mai are bănuți să termine scoală. Cei mici vor învață în containerele metalice până la Calendele Grecești! Asta in timp ce Presedintele Consiliului Judetean Calarasi cheltuie sute de mii de euro pe protocol, pe cadouri, petreceri, bauturi, etc.

Asta este Romania reală, România Prim-Procurorului Xenofonte Purcarea, a Prim-Procuroarei Bănescu Liliana, a Judecătoarei Joga Mihaela și a Chestorului Buraga Costel, România sărăciei, a mafiei, a ploșnițelor, a paraziților, România Evanghelizată și Educată!

Cel mai important pentru ei este să fidelizeze persoanele care sunt în secțiile de votare! Asta pentru că acolo iese Primarul, Prsedintele de Consiliu Județean, asta în timp ce votul prostimii este facultativ. așa că au adus toți membrii din Secțiile de votare la petreceri! În fapt, asta este cheia lor pentru a supraviețui. Asta pentru că sunt niste năpârci puturoase și niste paraziți!