micu filip

Avalanșă de plângeri penale pe numele angajaților Primăriei Lehliu Gara și Dor Mărunt, pentru fals în acte și documente înregistrate în fals și cu semnături falsificate, cea mai mare parte, pe zona de achizițîi terenuri, unde membrii Clanului Iacomi și-au pus oameni apropiați în Primarii, care lucrează că agenți imobiliari pentru membrii din clan.

Cu promisiunea că vor avea parte de suport în caz de anchete, Micu Filip Ioel și Șerban Nădejdea se întrec în ilegalități care ajung rapid pe masă Procurorilor Calaraseni (toți niște carpe, cu care liderii politici din zona se șterg la cur în lipsa de hârtie igienică).

Problema este că unele din aceste plângeri sunt depuse la DIICOT și DNA!

La Lehliu Gara se da o lupta crâncenă pe 8 ha de teren, iar Șeful DAJ Călărași (Stan Ion) are deja calitatea de inculpat în dosarul falsificării semnăturilor!

La mijloc este Primarul analfabet Iulian Iacomi, care se chinuie să pună mâna pe o suprafață de teren care nu i se cuvine. Pentru asta, Împăratul i-a cerut Secretarei Nădejdea Șerban să facă o serie de documente false, semnate în fals (de mort), antedatate și înregistrate ca valide.

Păgubiții obișnuiți cu măgăriile și falsurile celor din Clan, au luat o echipa de avocați și au început să ii toace la DNA!

Stan Ionel a intrat brusc în concediu medical…

Șerban Nădejdea vrea să iasă la pensie, însă nu poate, nu o lasă Împăratul!

Din Primaria Orasului Martir Lehliu Gara (sursa Greierele Rozaliu):

„Mai bine golește conturile primăriei, care este executată în cele din urmă, în timp ce vorbim, decât să le dea un drept oamenilor care refuză să cotizeze cu șpagă grasă la Împărat. Acum, Împăratul are și un nou instrument de a o expune pe Nadejdea (chipurile că nu ar da ea viza de legalitate), în condițiile în care femeia este în concendiu, într-o nouă tentativă de a-și depune dosarul de pensionare anticipată. Chiar nu mai poate. săraca! Și să vezi ce va fi în 2024…”

La Dor Mărunt- Sectantul Micu Filip Ioel: „Să moară familia mea dacă nu rezolvăm noi suprafața asta de teren!”

Sectantul Micu Filip Ioel se confruntă cu o problemă mare cât căpățâna lui: va avea nevoie de bani pentru procesele deschise pe persoana fizica! Adică nu pe Primărie, unde o mai drege el, pe persoană fizica! Fals, Uz de fals, Fals în Înscrisuri, Constituire de Grup Infracțional, doar câteva din elementele plângerilor depuse la DNA.

Planuri parcelare ascunse, documente falsificate, prieteni favorizați la achiziția de terenuri, falsuri grosolane și altele, asta a adus Micu Filip în Primăria Dor Mărunt, o unitate plină de violatori și pușcăriași!

Filip creștea oi, până să ajungă în Primărie pe postul de Inspector Principal Fond Agricol.

În timp ce Primarul Ion Iacomi și Vatafu Alecsandru (Secretarul) fură, Consilierii Locali trăiesc într-un univers paralel, decuplați parcă de faptul că peste puțin timp, ei vor raspunde cu patrimoniul lor, pentru hoțiile frățiorilor Iacomi, pentru că ei semnează, deci este răspunderea lor, nu a primarului!

Urmariti materialul urmator cu exceptionalele furturi din Dor Marunt!

La Lehliu Gară primăria a pierdut procesul și este executată silit. Dauna estimată de 1.1 milioane de euro, pe care Lehlienii o vor suporta din banii lor! Efectul pentru Oraș este devastator.

Doar in acest dosar: 100ronx 365 zilex 9 ani=328.500 ron+cheltuieli de judecata 50.000 euro + contravaloarea terenului care trebuia restituit= 1.1-1.3mil euro (doar in acest dosar)!

One thought on “Avalanșă de ilegalități în Primăriile Lehliu Gară și Dor Mărunt. Plângerile penale curg râuri”
  1. Ce se intampla in Lehliu Gara si Dor Marunt este inadmisibil! Violatorii de lege si hotii nu trebuie sa triumfe si se pare ca vor obtine ce doresc indiferent de consecintele lor. Cu toate acestea, marea majoritate a cetatenilor trebuie sa plateasca pentru coruptia si abuzurile lor, prin pierderea drepturilor legitime si chiar ai fondurilor pe care le-au castigat prin procese de judecata. Aceasta situatie trebuie remediata repede si pe acei vinovati trebuie sa li se faca dreptate oricat de greu ar fi sa se faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *