Clanul Iacomi

Nu exista săptămână în care să nu avem un accident cu victime la Lehliu Gară, în intersecția cu autostrada A2, la ieșirea de pe bretele. Gândită prost și cu investiții minime, ieșirea în DN3 se face cu cedare de trecere, la 90 de grade, într-o zonă în care pe DN se merge cu viteză, iar de cele mai multe ori, șoferii nu apreciază corect viteza de deplasare a celorlalte vehicule. 

Sute de accidente au avut loc în ultimii ani la Intersecția Morții, zonă presărată cu cruci, candele, lumânări și troite.

Dacă te dai jos din mășină, noaptea, ai senzația că ești la mănăstire, cu miros de lumânări care se amestecă cu putoarea de la Rafinăria Prio, cea care deversează mii de tone de substanțe periculoase către stația de epurare a Orașului Lehliu, o zona insalubră, fără canalizare, spații verzi, flori și plină de gunoaie.

Fief al celor din Clanul Iacomi, cu Iulian Iacomi (zis Împăratul) proaspăt trecut în PSD, Orașul Lehliu Gara trece prin drama morții copiilor, pentru că mulți din cei morți în intersecția asta, sunt copiii Lehliului!

Cu toate că a fost rugat de oamenii din oraș să pună câteva proiectoare, să facă un rond sau să semaforizeze zona, cei care conduc localitatea se țin de petreceri și hoții. Nici Petrică Filon (vicele), nici primarul Iulian nu au catadicsit să facă ceva, pret de doua decenii.

Și oamenii mor cu zile, iar lor nu le pasă!

Primarul Orasului Lehliu Gara- Iulian Iacomi- Oras adus la stadiul de favela, un oras trist, inabusit de poluarea rafinariei Bunge/ Prio, orasul fara canalizare si plin de namoale

3000+ de rezultate la o simpla cautare