Clanul Iacomi

În timp ce Col. Ruscareanu Ionel se joacă paintball și se relaxează, Slt. Neacșu Ovidiu, proaspăt numit pe funcție, mănâncă căprioară rotisată adusă de Dinca Silviu Aurelian (zis Pompierul Interlop).

Cum căprioara era cam ațoasă, Ricuță a primit mustrare din partea colegilor să pregătească cărnița mai bine, data viitoare.

Dinca Relu Aurelian este nu doar pompier fruntaș, el este interlop, a fost bombardier, este ginerele Împăratului și iubește chiulul de la muncă și adoră să terorizeze femeile singure acasă!

Slt. Neacșu a ajuns să gestioneze, ca și Gheorghe- Fondul Clasei

Pompierii din Lehliu sunt supărați fleașcă că Neacșu a ajuns să aibă comportament tiranic, asemănător Col. Gheorghe Catalin. Cei de pe tura lui Ricuță sunt favorizați, încep iar epurările cu liberele date prietenilor celor din Clan, încep iar gratarelele și petrecerile în unitate, iar de dotarea pompierilor pentru intervenție, altă dată!

Celebra Macara- poreclită Joana- zace defectă în curtea unității, în bătaia ploii și a vântului. Macara de 500.000 de euro- investiție irosită

Poate gaseste Neacsu bani in fondul clasei sa cumpere o prelată pentru Joana!

Joana zace defectă după alte două verificari la Grădinariu!

Autofreză improvizată ca ” autospecială de interventie pentru stingerea incendiilor

Motopompă prinsă in chingi , pe un suport metalic din bara rectangulară . Autofreză improvizată ca ” autospecială de interventie pentru stingerea incendiilor ” , cu bazin din fibră de sticlă detașabil . In acte este doar autospecială pentru deszăpezit, fapt recunoscut de Inspectorul Șef al ISU Călărași.

Pe platforma, in spatele cabinei se asează cu motostivuitorul 4 traverse din beton, de cale ferată, pentru stabilitate.

Pe timp de vară, modulul pentru deszapezire se detașează si in spatele cabinei, pe platformă se aseaza bazinul din fibră de sticlă de 5000 l apă si este folosită ca o autospeciala de stingere a incendiilor.

Îi dorim comandantului Unității de Pompieri Militari să nu ajungă ca Gheorghe Cătălin…

Să rețină dl Comandant că Ricuta prăduiește mortăciunile pe care le pune pe grătar de la ciobanii abuzați de Ion și iulian Iacomi, care ăștia îi dau toate animalele bolnave, chinuite, etc. Să nu cumva să facă indigestie de la cărniță…

Grad înalt de pregătire la Lehliu Gară, unde pompierii sunt trimiși să stingă incendiile în zdrențe

Ginerele Imparatesc- cunoscut drept „Pompierul Interlop”