clanul iacomi

Jaf inimaginabil în Comuna Dor Mărunt la acoperirea Procurorilor Călărășeni: Xenofonte Purcarea, Bănescu Liliana și Miu Mădălina.

Pentru a zecea oară, în zece ani, pleacă banii pe lucrari și cantități fictive prin firmele de casă ale Crimei Organizate pollitic din Județul Călărași.

Azi: SC Nico Construct, un vehicul financiar bazat exclusiv pe bani publici, din Ciocănești, care fură alături de Primarii corupți din Județ, sute de mii de euro anual.

Azi exemplul pietruirii din Comuna Dor Mărunt, unde au fost furați 160.000 euro într-o săptămână! Banii au fost împărțiți frățește intre cotizația la Partid, Primar, Secretar, Procurori și Partonii SC Nico Construct.

În fiecare an sunt furați pe filiera asta cel puțin 100.000 de euro în Comuna Dor Mărunt. Șase Plângeri Penale au fost depuse in ultimii trei ani, legat de subiect, inclusiv doua depuse de Deputatul Coarna Dumitru, plângeri dosite de Procurorii Călărășeni.

Acum un an de zile!
Azi: 2 cm de piatra si praf de piatra, in loc de piatra sort 7 cm, au bagat scarificatorul si au pus praf de piatra 1-2 cm. Drumul Pelinu- Dor Marunt

Deputatul Coarnă sesiza că acum un an, lucrările la acest drum (Pelinu-Dor Mărunt) au fost plătite de doua ori!!! Nu mai puțin de 2.000.000 de euro a sifonat Iacomi cu NICO Construct și alții, pe lucrările fictive din Dor Mărunt, doar pe piatra aparent pusă și încasată.

Jaf inimaginabil în cea mai săracă parte a României, unde copiii învață în containere (vezi Dragoș Vodă), vin la scoală înghețați și înfometați, iar singura alinare vine de la Neoprotestantii Sectei Iudeo-Adventiste Respiro, care le oferă copiilor sesiuni de ridicare „la cer” către înalte culmi educaționale!

Întreagă execuție nu respectă Caietul de Sarcini, este o bătaie de joc la adresa locuitorilor Comunei Dor Mărunt, o hoție generalizată

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [10.88 MB]

Hoția a fost realizată etapizat, Iacomi si Vatafu pregătind terenul din 2022, când au cumpărat în decembrie o cantitate de 800 de t de piatră de la LUX Com. Din cele 800t, au ajuns la Dor Mărunt 200t!

Din 4400t de piatră, cât trebuia să aducă Nico Construct, pe raza comunei, au mai ajuns 200t (însă aduse de altă firma pe alt contract)! Din astea 200t, Consilierul Iancu Octavian a furat 3 tone pe care le-a întins la el în fața magazinului! Cele 200 de tone de piatră au fost cumpărate tot de Primărie la sfârșitul lui 2022, să nu se vadă!

Lucrare finalizată săptămâna asta- ieșirea pe DN a drumului Dor Mărunt- Pelinu!

Proiectul a fost trecut prin Consiliul Local Dor Mărunt, format din cele mai alese valori ale comunei. Consilierii locali poartă responsabilitatea proiectului, iar ei acționează la propunerea Primarului, care îi ia de proști, pe bună dreptate

Am încercat să vorbesc cu doi consilieri azi, Costea Costel (fermier) și Veronica Enache- membră a Sectei Iudeo-Adventiste Respiro și angajată în Scoală Adventistă nr 1 din Dor Mărunt, patronată de Regina Mariana Stan.

A se observa că fermierii din zonă au o problemă majoră și anume că nu au ce să facă cu femeile, soțiile sau amantele, mai precis. Adică trebuie să le găsească o activitate, să nu se suie astea pe pereți, asta în afară de copii și casă, așa că le angajează în Scoli și la Primarii. Să luam cazul Bîrcă ( spre exemplu).

Consilier Local Enache Veronica- Sefa PNL Dor Marunt:

Consilier Local – Costea Costel

Recuperarea prejudiciului

Să luam cazul doamnei Enache Veronica și cele 100 de ha de teren agricol unde deține 50%! Dacă pentru recuperarea prejudiciului sunt vândute cele 50 de hectare, care îi revin, jumătate din casă, jumătate din gard, dacă se reține jumătate din salariu pentru următorii 30 de ani, se pot recupera o parte din bani!

La Costea Costel la fel, aceiași schemă! Să îi mai vezi pe urmă, care mai dorește să bage mâna si sa fure pentru Iacomi!

Enache Veronica este alaturi de Mariana Stan si Micu Filip Ioel reprezentanta Secteri Iudeo-Adventiste Respiro, o Grupare de Crima Organizata care are ca scop banul! Ion Iacomi este sustinut de Secta pentru a le acoperi magariile pe care le fac in scoli!

El nu, însă neamlâcurile, și ale lui și ale lui Vatafu Alecsandru (secretarul comunei), sunt putred de bogate și dețin adevărate averi!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [628.45 KB]

SC NICO CONSTRUCT- O Structură de tip Mafiot- sprijinită de Procurorii Călărășeni, prin care au fost drenați peste 30 milioane de Euro din Călărași, pe lucrări fictive și umflate. Firmă protejată de SRI Călărași și de structuri ale Instituției Prefectului

Plangerea la DNA