jud cruceru catalina

Iliuță Vasile (zis Zeu al Zeilor și Împărat al Împăraților) se stinge încet, suferă și se pregătește de pușcărie! După mai bine de un deceniu de luptă cu Secta Iudeo-Adventistă – Conferinta Muntenia și cu elementele acesteia (Iulian Dumitrescu, Dan Motreanu și Marin Badea), Ilie a renutat să mai spere la o judecată dreaptă!

Marele lui păcat este că se roagă la icoană!

În următoarele două luni vom avea sentință, iar Ilie va primi sentinta cu executare!

Grav este pentru familia lui, asta pentru că Sectanții au promis că îi vor distruge afacerile și îi vor trimite copiii în exil. Padrino i-a aranjat dosarul lui Ilie la DNA, iar procurorul care ” se temea de Ilie” a fost promovat Judecător în alt Județ

Ca bătaia de joc la adresa Justitiei si a Președintelui PSD Călărași să fie totală, Prim-Procurorul Xenofonte Purcarea a introdus în dosar o curvă ca martor, fara legatura cu cazul (Jurnalistul interlop Marin Badea), în acest fel obținând dreptul de a accesa dosarul și de a face materiale de „presă” în care să îl mânjească pe Ilie cand are chef.

Prin acest mic artificiu in dosar, Marin Badea- cunoscut drept o lepră a județului Călărași, un parazit și un șantajist, a croit luni bune materiale, care mai de care mai siropoase, mai murdare, toate cu înalta participare a donatorilor din PNL (din Secta Iudeo-Adventistă). Însă Ilie nu este un sfant, el este Zeu, însă piere ca un muritor de rând, pe mâna unei Judecătoare din Prahova, din Patria lui Iulian Dumitrescu (zis Capitanul) și cu legături în IPJ-ul lui Iorga din Prahova…

Spectacolul media oferit zilnic- Pastila de Dimineață- în care Badea mai publică cate o pagină din dosar

Cand justitia se face pe marginea santului!

Ciprian Pandea- Sef PNL Calarasi a venit sa depuna marturie in caz

Cunoscut drept Popa Pandea- Ciprian Pandea este nu doar un om slab, este o cârpă cu care Iacomi și Iulian Dumitrescu se șterg la cur!

Pus de Dumitrescu sef PNL Călărași, după un periplu de x partide, Popa Pandea o angajează fictiv pe nevasta lui Iacomi Iulian (zisă Împărăteasa a doua), la cabinetul lui de mare parlamentar (pentru câteva luni, când supărat că Iacomi a plecat cu trei organizații la PSD, îi închide contractul de muncă).

Nu doar că nu a scos Popa Pandea un scrâșnet, însă nu a avut nici măcar curajul să ia atitudine în PNL legat de prostituatele din PNL Călărași, care stau în PNL dar sunt și în PSD!

Un prostalău ca Ciprian Pandea, care nu a muncit în viața lui o singura zi și depune mărturie în cazul lui Iliuță Vasile:

Judecător Cătălină Cruceru- din Prahova lui Iulian Dumitrescu – judecă cazul

Iulian Iacomi (zis Împăratul) cel care așteaptă liniștit pe banca de rezervă să preia județul (de la condamnatul Iliuță Vasile), lider al Clanului Iacomi- o adunătură necrofagă de hoți, analfabeți, escroci și porci, se declară nemulțumit de numărul mare de termene de judecată, în ceea ce le era promis ca „judecata fulger”, ajunge să se transforme într-un circ de durată! Iulian Iacomi se visează mare cultivator de Marijuna, unul din angajamentele luate în fata Sectei Iudeo adventiste în 2010.

Iulian Dumitrescu are ouale legate de adventistii lui Piturlea

Creat de Secta Iudeo-Adventistă alături de Dan Motreanu, în 2010, Iulian Dumitrescu este ținut cu lațul de gât și lovit în oua de câte ori este necesar, pentru a ajuta Secta la îndeplinirea idealurilor politice, financiare și ideologice.

Iulian Dumitrescu (zis Capitanul) este infiltrat in familie de Secta Adventista reprezentata de familia Piturlea, prin:

-Andrei Cristian Stan- casatorit cu nepoata Violetei Piturlea – Bianca Alice Visan

-Dane Eliane (nascuta Kamora)- mama vitrega (prin alianta) a lui Andrei Cristian Stan- cea care ii mediteaza intens fiica Presedintelui de Consiliu Judetean

Andrei Cristian Stan inainte de vis si de propulsarea in Biserica de Centura
Andrei Cristian stan- dupa vis si revelatiile din Biserica de Centura

Atunci cand Iulian Dumitrescu nu percuteaza cum i se cere, legat de patrunderea Sectantilor la resurse, imediat primeste corectii, cum putem observa mai sus.

Pastorul Mihai Gadea, membru al Bisericii de Centura Adventista (Biserica privata a familiei Piturlea) il arde pe Iulian Dumitrescu, cu indicatile primite in timpul serviciului divin de Shabat.

Pastorul Gadea salasluieste in acelasi complex dezvoltat impreuna cu Clanul Piturlea – dezvoltat de Concelex (firma lor)

Iulian Dumitrescu este infiltrat de sectanți din apartamentul pe care îl deține în Stejari, până în Monte Carlo și Dubai unde se scaldă în soarele firbinte și nisipul umed al Mediteranei.

Iulian Dumitrescu este nasul lui Iacomi Iulian

Anterior, Iulian Dumitrescu a fost ars, de câte ori a fost nevoie, pentru a raspunde rapid solicitărilor Sectei Iudeo-Adventiste- vezi materialul cu Paula Herlo- prietena starletei Pro TV Andreea Esca (cu proprietăți cumpărate la reducere de primăvara de la Iulian Iacomi – din Lehliu Gară)

Megainvestitia este de fapt fosta Fabrică Crinul din Lehliu , care a fost devalizată și preluată de Iulian Iacomi și nevasta zisă Împărăteasa (prima Împărăteasă). Ulterior, Iacomi primește două corpuri de clădire din Crinul, iar pe una o vinde pentru a cumpără voturi.

Fundatia Voiculescu cea care pompeaza constant ajutoare Marianei Stan, pentru „lucrarea domnului” de la Scoala Gimnaziala Adventista nr 1 din Dor Marunt

Iliuță Vasile este până la urmă răpus de Secta Iudeo- Adventistă și constată că este un simplu muritor.