barca constantin

Eram la semănat, cu norii de ploaie deasupra capului, când primesc de la un sclavete din ISU Călărași, un filmulet cu Elita PSD-ista de la Călărași, spumegând de bucuria realizărilor mărețe.

Filmul este de ieri, însă, prea obosit după truda câmpului, m-am resemnat cu o adunătură de înjurături și blesteme, urmând că azi, mai odihnit, să îl blagoslovesc pe Deputatul Constantin, că merge cu nasul așa de sus, prin comună, că nici cu prăjină nu ajungi la el!

Bîrcă Constantin deține poziția de Sclav în Clanul Iacomi- cea mai joasă treaptă în ierarhia Clanului

Omul asta este atât de nemernic, că trebuie să facă repetiții cu minciunile și porcăriile pe care le scoate pe gura, în fața oglinzii!

O trăsătură, însă, are Deputatul Bîrca Constantin, care îl individualizează clar față de restul Grupării: este de o lene nemaivăzută și in plus, minte de crapă pietrele.

Să vă povestesc eu cum este cu FERMIERII DE SUCCES din Bărăgan și Dor Mărunt, de care Bârcă este atât de mândru, de nu încape în sacou.

Fermierii din Bărăgan se chinuie ca niste viermi să supraviețuiască. Salariile au crescut, tva de 20% plătești la orice, iar totul vine din import: erbicide, îngrășăminte, utilaje, până și motorina vine pe mare.

Ce primeste agricultorul pe sms

Fermierii din Bărăgan, care au reușit să cumpere un utilaj cu fonduri europene (utilaj la preț cu 60%-100% mai mare decât prețul cu care producătorul îl oferă), după ce au plătit 50%, din banii lor, să se poată încadra în proiecte și după ce au plătit comisionul celui care a făcut proiectul, se trezesc cu un utilaj cu care se chinuie să facă agricultură, însă pe care nu îl poate repara?!

Tractorul, spre exemplu, are x senzori și pentru cea mai mica eroare suni echipa de service- una bucată vizită= 500 euro+ TVA. Un senzor defect= 500 de euro+TVA. Un geam lateral (ușor curbat să nu îl poți înlocui singur) = 1500 de euro. Un electromotor stricat= 1000 euro+ TVA- însă nu îl poți schimba singur că nu poți citi eroarea- că nu ai computer și interfață.

Costurile cu reparatiile pot merge si pana la 20.000 de euro/ utilaj/ an.

ABSOLUT toate proiectele pe utilaje includ (99%) utilaje făcute în Vest de multinaționale, care jefuiesc agricultorii Români, până la os și care nu oferă fermierilor posibilitatea de a-si repara singuri utilajele defecte, incluzând în aceste grămezi de fiare, calculatoare și multa electronică, să devii dependent de ei.

TOT CE ÎNSEAMNĂ INPUT ÎN AGRICULTURĂ vine prin multinaționalele din VEST, Israel și USA (doar am vrut capitalism).

Ăștia drenează și ultima picătură de sânge din fermier, care cumpără îngrășăminte din Maroc, Turkmenistan, Egipt, etc. Erbicide din China și India vândute de multinaționale la preturi de 100-300 mai mari decât prețul de achiziție ( un adevărat jaf de proporții epice).

Cumpărătorii cerealelor sunt tot Multinaționalele, care acum au toate silozurile pline cu cereale din Ucraina, ieftine. Ăștia dictează preturile și fură de la fiecare fermier, de la fiecare achiziție, la calculul umidității și la calculul impurităților.

Așa ajunge un fermier cu 200 de ha de teren, să aibă două tractoare și o combină, după două decenii de trudă 24/7.

Fermierul in Baragan este un sclav, care trudeste pentru austriac, pentru neamt, pentru evreu si pentru american.

Eu nu cunosc un fermier de succes în Bărăgan! Sunt aici de 13 ani, de 13 ani pe câmp! Insa cum definești succesul?

Să vă povestesc eu cum este cu Fermierii de succes al lui Bârcă, că tot nu reușea să îi numească

Cine a fost în sală să pună această întrebare știa cu siguranță ce năpârcă puturoasă este acest Bârcă Constantin- din dor Marunt.

Să vă povestesc de „George” (nume de cod), omul care îi lucrează lui Bârcă cele 100 de Ha pe care le deține în Dor Mărunt și împrejurimi.

Bârcă nu mută un pai, așa că îi da pământul lui George să îl lucreze, iar la recoltă, îi da banii! George muncește cam 800-900 de ha anual (prestari), cu toate lucrările și anul trecut avea un om care îl ajuta (angajat). George este inginer și face agricultură de două decenii, muncește că un hamal 16 ore pe zi și se chinuie să plătească ratele la o amarată de combină de 100.000 de euro, mâna a șaptea, pe care a cumpărat-o de la o multinationala, în rate. Are si doua tractoare noi, din vest, pentru care a rupt trei ani de la gura copiilor, sa le poata platii (intre timp, au devenit jafuri).

George nu a făcut proiecte Europene că nu a avut cu ce să le finanțeze.

Anul trecut, așa de rău a mers treaba că George a pierdut combina și ăștia au venit la el acasă și au încărcat utilajul! Mai avea o rată de plătit.

Însă cultura lui Bârcă trebuia recoltată chiar cu acea combină, iar Bârcă, care știa de nenorocirea FERMIERULUI de Succes, a zis că găsește el pe altul să facă lucrarea.

Cu greu (cu un efort uriaș-in familie), George și-a recuperat combina, iar azi, era la câmp și semăna porumb.

Tot Inginer, tot la munca de jos, planificând lucrările pe care trebuie să le facă și la Barca Constantin (zilele astea). George are mâinile precum talpa de la bocanci, ridică prin înșurubare (dintr-o smucire) sacul cu azot de 500 de kg, fară macara și stropește la erbicidat fară GPS, folosind poziția astrelor (noaptea).

Azi, George arata că scos din tranșeele din Bakhmut, însă nu era trist: ” -Lasă mă că la vecini nu ai văzut ce e! Macar la noi nu dau ăștia cu rachete!”

Acest George produce câteva garnituri de grâu în fiecare an, sau porumb și nu este o exagerare!

Ăștia sunt agricultorii din Romania Educata- de succes ( vorbim de cei care muncesc).

Există Agricultori de succes: Ion Iacomi si Mihalcea Bogdan- organisme parazitare

Primarul Comunei Dor Mărunt lucrează 350 de Ha cu familia (clanul- vorbim de teren furat- fară acte), teren care aparține de fapt Consiliului Local. Îl lucrează cu titlu gratuit că așa vrea el.

Face lucrările cu motorină furată din Primăria Dor Mărunt, din Scoală Dalga Gagă și Scoală Dor Mărunt. Zeci de tone de motorină și încă fură liniștiti.

Dan Rucareanu (Ramprest SRL) tocmai a început (de ceva vreme) să dea iar motorină la bidon și pe caiet, primăriilor din Dragoș Vodă, Frăsinet și Dor Mărunt, printre altele, chiar dacă știe că ăștia folosesc motorina în alte scopuri decât cel declarat, însă, din înălțimea scaunului de Porsche, rezlizezi că banii nu au culoare iar principiile sunt lipsite de valore în Lacomi Land.

Oare doamna Rucareanu știe că Dan acceptă furturile ordinare ale frățiorilor Iacomi, știe oare că Sc Ramprest SRL livrează motorină la bidon și pe caiet la toți criminalii din Clanul Iacomi, cantități plătite apoi de Scoala Dalga Gară?

Fară să plătească taxe, cu motorina gratuita și cu lucrări făcute de sclavii din Primăria Dor Mărunt, angajați și plătiți de Primărie, Ion Iacomi chefuiește și dansează la Hanul Rustic că în basme și urinează pe căpățânile plecate ale locuitorilor din Dalga Gară, care odată la 4 ani primesc 2 străzi asfaltate de (finul) pe sume umflate și cam atât!

„Vă dau muie la toți, bă, că v-am mai dat…!” ne spunea Primarul comunei Dor Mărunt acum ceva vreme.

Ion Iacomi este un fermier de succes în Bărăgan, însă lui Barca ia fost frică să spună!

Axa Certrom SRL-Mihalcea Bogdan-AFIR

Mai există un alt fermier de succes, asociatul lui Iacomi în Rodagria Cooperativă- Mihalcea Maricel (partenerul Gloriei Pașcu și al lui Dinu Laurențiu, adică bisexual)

Gloria Pascu si Mihalcea Bogdan

Mihalcea Bogdan este băiatul lui Mihalcea Maricel (Director adus la Certrom). Certrom SRL este parte a Sectei Iudeo-Adventiste, și a Mafiei din MADR și AFIR, element important cu care fermierii sunt executați, atunci când nu corespund. Este de notorietate faptul că Mihalcea Bogdna și Dinu Laurențiu au o frumoasă relație, chiar dacă Mihalcea Bogdan este și în relație cu Gloria Pascu. Nu intru acum în detaliile Rodagria, însă ceea ce este relevant este faptul că uriașa schemă infracțională prin care ăștia drenează milioane de euro cu un angajat, prin care au trecut în intravilan hectare întregi de teren agricol și apoi l-au pus gaj la bănci pe milioane de euro, reprezintă în sine o crimă. Chiar una făcută pe cheltuiala sclavilor din Lehliu Gara, care au plătit prin Komora SRL (pe filiera Împăratului- adica din banii primariei) cheltuieli de aproximativ 300.000 de euro.

Și în timp ce ăștia papă câtva sute de mii de euro/ an Fonduri Europene, pentru o seră pe care la 3 ani o mută din loc în loc, plictisiți de lipsa de activitate, au deschis o pizzerie în mijlocul câmpiei?!

Să le ofere la căprioare pizza caprese și pizza quatro stagioni!

Dacă Iacomi, Bârcă, Anca Simina Popescu, Dan Motreanu, Mihalcea, Iulian Dumitrescu, cred că sunt nemuritori, atotputernici și de neatins, dacă ei consideră că au succes și fac performanță, se inseala amarnic! La plecare, rămân toate aici, și bani și terenuri și faima și trufia și nemernicia. Să nu uite că răzbunarea nu este un sentiment nobil, dar este unul uman, iar rândul celor care și-o caută, crește pe zi ce trece!

Poate, doar rugăciunea la Sfânta Varvara si Sectă le mai salvează sufletele, Xenofonte in niciun caz!

Cât despre discursul infect al Deputatului Bârcă Constantin, nu este nimic de spus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *