2015-2023- Cea mai neagră perioadă din Istoria recentă a Județului Călărași, perioadă dominată de consolidarea crimei organizate la nivel politic, cu implicații devastatoare asupra populației rezidente, cu sute de mii de oameni plecați din tară, din lipsă de prespective.

O incredibilă perioadă de hoții neînchipuite, sălbatice, care au venit la pachet cu formarea unei elite de hoți, ziși Primari, care și-au consolidat adevărate batalioane de adepți, toți înfrățiți la furt și jaf.

Și au furat și încă fură, aceste zoaie umane, numiți politicieni, fură de la copiii, fură de la oamenii bătrâni, fură de la tine, asta pentru că sunt lăsați!

Opt ani de zile Xenofonte Purcarea a condus Parchetul de pe Lângă Tribunalul Călărași, iar prin mâinile lui au trecut toate aceste cazuri semnalate de cei nenorociți, de cei sfârtecați de potăile Lumii Politice.

Opt ani de zile în care Xenofonte Purcarea a ascuns toate cazurile de corpuție din județ, a închis dosare de omor, a clasat mii de dosare cu hoții inimaginabile într-o societate normală!

Xenofonte Purcarea, Bănescu Liliana, Ciuciur Daniel, Petrache Angelica sunt Procurorii care trebuiau să apere populația Județului Călărași de hoțiile incredibile ale interlopilor, de abuzurile grotești ale elitei politice, formată în exclusivitate din lichele și analfabeți, însă nu numai că nu au făcut-o, au permis acestor scursuri să recidiveze.

Nepedespsiti, au recidivat, din noi și din nou și din nou, pentru că nimeni nu îi trage la răspundere!

Xenofonte Purcarea nu a fost Prim-Procuror- el a fost un Cioclu, el este un criminal, iar pentru aceste fapte, el trebuie sa plateasca!

Cu 220.000 ron (net) si conturile doldora de bani, Xenofonte Purcarea a dat în opt ani de zile mii de clasări, fericit că reușește să stea liniștit pe post, dacă lasă criminalii în pace.

Cea mai neagră perioadă din Istoria Campiei Bărăganului, venită la pachet cu o masivă depopulare, o cruntă sărăcie, apariția analfabetismului la scară macro și coborârea fraților și surorilor pocăite, temătoare de venirea lui Hristos, care călare pe nemernicia și impotența cognitivă a lichelelor din Ministerul Educației Naționale, promovează „spălarea pe creier și valorile Neoprotestante” în Școlile din Călărași drept curiculum obligatoriu.

Și a făcut pact cu ei, să stea liniștiți în posturi, iar ei să-și vadă de hoții! Și așa a fost!

Nu există Scoală, Spital, Primărie, unde hoția să nu reprezinte 80% din buget!

Să-ți fie rușine Xenofonte, fiu al Calarasiului!

Acum la PRO TV (07.05.2023-ora 18.00)

Xenofonte Purcarea a pierdut Postul de „Șef Parchet Călărași” iar în locul lui a fost numit Ciuciur Daniel, la insistențele alianței PSD/PNL, ăsta considerat mai ușor de controlat

Cum ii furau Interlopii din Judet banii din buzunar lui Xenofonte

Sc Donau Termo SRL este firma coordonată de Ion Samuila (Secretarul PSD) o firmă cu peste 1800 de contracte în SEAP,, cu milioane de euro jefuite din școli, spitale, spitale de nebuni, etc.

Centrala de mai sus, instalata la Xenofonte sub scaun, are la un pret la ROMSTAL de 3200 de EURO!!!!!

Diferenta de la 17269 pana la 3200 de euro este HOTIE!

14000 de euro furt din banii Parchetului! Din buzunarul lui Xenofonte!

Speriat de consecințe Xenofonte a candidat pentru un post la Curtea de Apel București!

Încă avem informații preliminare, însă se pare că a picat examenul!

Prim-Procuror Petrache Angelica încearcă și ea să fugă la București

Procurorul în Călărași a devenit o curvă, o prostituată bolnavă și molipsitoare, oarbă, știrbă și surdă!

România a ajuns o barcă ruginită, o plută găurită din care Rușii au cumpărat toată industria metalurgică și au sfârtecat-o, în care Evreii ne scuipă în cap și prin alipirea cultelor Neoprotestante, ne învață pe noi (Romanii) cât de bine miroase „iubirea” când crezi în Hristos.

Austriecii și Ungurii ne ceartă, iar noi, cu capul plecat și ochii în pământ, ne gândim la ai noștri lideri, o adunătură de lichele puturoase și hoți.

Se clatină Ortodoxia în România, învățământul este cvasi-distrus iar cultura este total acaparată de Adventiști și alte Culte Neoprotestante (infltrati în toate posturile plătite de stat).

România a devenit o țară de Sclavi, de oameni lași, fricoși, fară glas, fară reacție, fară speranță, iar pe aceste lipsuri, pe cârcă noastră, mii de lipitori ne sug sângele, fară milă! Și ajungem din nou la problema Evreiască în România, problemă de a carei rezolvare depinde chiar existența Statului Român!

Iar Procurorul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *