ciuciur daniel

Prim-Procurorul Ciuciur Daniel numit recent în poziția de șef de secție, în locul „răposatului” Xenofonte Purcarea, era ținut de ceva ani în anticamera Parchetului de cei din Clanul Iacomi, sarcina revenind la instrucțiunile Albanezului (Iulian Dumitrescu) și a lui Dan Motreanu, numitului Dumitru Nicolae (zis Gogoșel- ITM Calarasi)- din Alexandru Odobescu, cunoscut și ca „Fratele Niculae”, membru marcant al Clanului Iacomi și Frate intru Hristos cu Mariana Stan și Ion Calota, cu Pițurleii și Clanul lui Negoiță.

Calculul, făcut cu sânge rece intre Motreanu și Dumitrescu, a impus găsirea unui succesor în cazul în care Xenofonte cedează psihic presiunii, așa că au selectat un om slab, santajabil, pe care l-au ținut în anticamera din Parchet, iar zilele trecute, l-au scos la produs: Prim-Procuror Ciuciur Daniel.

Prin numirea ca Șef de Secție Urmărire Penala în Călărași, criminalii din PSD și PNL au liber la hoții încă două decenii, cunoscut fiind faptul că numirea pe post, asigura cel puțin zece ani de domnie în scaun!

Ciuciur Daniela – slabiciunea procurorului

Renumită pentru frumusețea răpitoare, femeie de o rară sensibilitate și cu o inteligență aparte, Ciuciur Daniela a primit postul de Director ANCPI Călărași- șpagă, de unde papă un ban cinstit, fară bătaie de cap, loc de muncă pus la dispoziție de PNL Călărași. Evenimentul este de notorietate in toata „lumea bună a Calarașiului”.

” …un plan gândit și executat în pași și în ani de muncă, în care ăștia au ținut călduț postul doamnei director, un adevărat talent în lumea Cadastrului…”

Locul de muncă este la 235 m distantă de apartamentul doamnei Ciuciur!

Da, doamna Ciuciur a primit un loc de muncă foarte bun în pregătirea numirii noului Șef de Parchet la Călărași. Gândit să fie un loc de muncă confortabil, postul doamnei Ciuciur Daniela asigură PNL Călărași siguranță unor măsluiri avantajoase, în sutele de dosare cu criminalii din PSD și PNL, a căror singură ocupație este hoția și infiletarea rubedenilor în posturile publice.

Doamna Ciuciur Daniela are nevoie de exact 1 minut și 25 de secunde, pentru a ajunge din scara unde locuiește, la sediul ANCPI!

Cum îi mai anchetează Ciuciur Daniel pe criminalii din Lumea Politica Călărășeană, când Dumitru Nicolae îi spală geamurile la apartament iar Samoila Ion îi cară gunoiul la ghenă? Cum se apucă Ciuciur Daniel să se lupte cu Clanurile de Interlopi, când soțioara lui primește sute de mii de lei fară să facă nimic, cu prezența la muncă facultativă și la solicitare?

Ce ai face tu, în calitatea de Prim-Procuror, daca ai fi în cazul lui Daniel?

Rezultatele muncii Procurorului Xenofonte Purcarea: la Nicolae Bălcescu Călărași- Școala din localitate

Locul de Sef Secție Urmărire Penală trebuia să revină doamnei Procuror Miu Madalina sau doamnei Procuror Manea Cornelia

Dacă este sa ne luam dupa merit, performanțe, drive si leadership!

Proc Miu Madalina
Prim-Procuror Miu Madalina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *