Excepționalele vizite ale celor din Clanul Iacomi în Italia (Ion Iacomi și Iliuță Vasile), precum și vizita echipei Italiene condusă de un alt Naș Italian, nu a decurs conform planului!

Pe scurt, în ciuda infratirii comunei Dor Marunt cu sorela italiana, tot chinul celor din Clan, de a primi delegația Italia, are la bază intenția celor trei persoane de a fugi în Italia, în cazul în care arestarea este iminentă!

Primul vizat este chiar Iliuță Vasile, care în următoarele zile vă avea o altă înfățișare la București, iar astrele se arată potrivnice!

Celelate două starlete (Ion și Iulian Iacomi) sunt pe ultima sută de metri…

Șocul a venit din partea Italianului (Corleone Fillipo) care a cerut un milioan de euro, pe cap de barză! Cash!

„-Tre cicogne, tre milioni di euro, contanti!”

Renumitul Jurnalist Marin Badea

Renumitul Jurnalist Marin Badea cunoscut pentru calitățile de mercenar și pentru sumele de bani consistente pe care le cere pentru articole, a scris un material tendențios, în care făcut afirmații despre iminenta „fugă” a lui Iliuță Vasile în Italia.

Chiar in ziua în care Iliuță Vasile și-a dus singura fiică la altar, Marin Badea vine și aruncă cu rahat, în stilul specific, ceea ce arată încă o dată, ce lichea este această făptură!

Pentru o mână de bani Jurnalistul Marin Badea o vinde și pe mă-sa, din groapă!

Localitatea Dor Mărunt înfrățită cu Grassano- fapt ținut la secret! Nimeni în localitate nu a știut de înfrățire, nici măcar criminalii din Primărie, cu ani grei de pușcărie în spate nu au fost informați despre adevărata valoare a vizitei

Pentru o mână de bani! Dialog cu Marinica Nemuritorul (ieri- 19.05)

Fuga este rușionasă, dar sănătoasă!

La Dor Mărunt- Brigada celor din Clan- având în compoziție cei mai periculoși pușcăriași din Județ- au ajutat la realizarea înfrățirii

Probabil că zambetul de pe fata primarului Ion era înainte de discuția legată de „tarif”!

Cum arată după discuție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *