În Județul Călărași copilașii sunt duși cu autobuzul pentru a arata liderilor iubire și apreciere, însă când vine vorba de plata unui amărât de sandwich, cei mici trebuie să plătească nemțește!

Luna trecuta, când Deputatul Bîrca Constantin trecea prin crize existențiale și depresie, liderulul Clanului de Interlopi Iacomi (Iulian Iacomi) a dat instrucțiuni Marianei Stan ( Școala Adventistă Gimnazială nr 1 din Dor Mărunt) și primarului Alin Ploesteanu (Frăsinet) să organizeze imediat o vizită la Parlament.

Ideea era de a scoate din starea proastă pe Bîrca, prin „copleșitoarea vizită a celor mici”.

Terapia prin iubire!

Cei mici au venit, însă nu au putut vizita cine știe ce, însă au stat mult pe drum și până au reușit să intre, au trecut cateva ore. La plecare, Bîrca le-a dat la toți cei 40 de copii din Frăsinet suma de 500 de ron, să cumpere și ei un sadwich!

Primarul Alin Ploesteanu, care era cu ei, le-a spus la Mc Donalds, că fiecare plătește nemțește! Nu este clar cine a plătit consumația pentru copilașii Sorei Lascu Daniela ( Sora Stan Mariana a lipsit), însă este îngrijorător faptul că Interlopii din localitățile Călărășene poartă minorii în diverse locații pentru propriul amuzament, pentru entertainment și pentru poze.

De reținut că Primarul Ploeșteanu nu și-a adus copii la parlament să aducă omagii conducătorilor iubiți, așa cum nici Împăratul nu și-a trimis nepoțeii să închine ode aleșilor, ei au avut grija să îi trimită pe ai tăi!

Dacă avem în vedere și faptul că la vizita Mafiei Italiene de acum câteva zile, cei mici au fost pusi să danseze la Hanul Rustic, la zece noaptea, în timp ce invitații înghițeau friptura de miel la rotisor, putem vorbi de o exploatare grosolană a minorilor sub directa acoperire și coordonare a Inspectoratului Școlar Județean Călărași, patronat de Gogosel (Fratele Dumitru Niculae), doamna Paturca și doamna Caraion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *