ruscareanu ionel

” -Domnule Colonel, dar nu este mai bine să închidem Unitatea de la Lehliu, ce rost mai are să simulăm activitatea?” Dialog între Col. Ruscareanu si Sclaveții de pe plantație

Situație fară precedent la ISU Călărași unde zeci de pompieri au ieșit la pensie sau au solicitat documentele necesare ieșirii la pensie. Zeci de subofițeri fac rapoarte pentru calcularea vechimii cu scopul de a se pensiona din cauza dictaturii instaurate de Col Paduraru Adrian și Col Ruscareanu Ion, doi „locotenenți” ai Clanului Iacomi.

Situația a ajuns în așa măsură, că numărul persoanelor active din unitațile de pompieri nu poate asigura funcționarea normală a serviciului de asistentă în caz de incendii.

Pe scurt, din cauza corupției, ISU Călărași se confruntă cu un exod de personal!

Chiar Col. Paduraru Adrian se pregătește de trecerea în rezervă cu drept de pensie, cu actele pregătite pentru Decembrie 2023, asta după ce va creste valoarea pensiei conform Anexelor 1 și 6 în baza cărora vor fi calculate pensiile viitorilor pensionari militari. Amendamente la Plx 244/2023.

În spatele lui, însă, rămâne un adevărat dezastru instituțional, așa cum toți cei din Clanul Iacomi, distrug instituțiile și orașele pe care le coordonează, iar totul se face la acoperirea oferita de Procurorii Calaraseni: Xenofonte Purcarea si Ciuciur Daniel.

Macaraua de la Lehliu Gara (Oraș Martir)

Macaraua de la Lehliu Gară (Oraș Martir) zace defectă în soare și în ploaie.

Cumpărată cu 500.000 de euro pe Fonduri Europene de Vasile Iliuță (zis Zeu al Zeilor) și Consiliul Județean, macaraua a fost lăsată în ploaie timp de ani buni, a fost defectă de la bun început, și azi, 02.06.2023, macaraua zace defectă cu probleme la calarare- una din cale nu ține presiunea pe cală.

Macaraua nu este utilizabilă și nici de reparat, se pare că nu îi da nimeni de cap, asta după ce, din cauza ploilor, a intra apa în cabină, iar umezeala a afectat componentele electronice ale utilajului.

Orașul Lehliu Gară nu numai că nu are o mașină de intervenție cu scara, însă nici macaraua ținută la Lehliu nu este funcțională. Această macara este dovada crudă a incompetenței Col Paduraru Adrian și Ruscareanu Ionel incapabili să aibă grijă de un utilaj nou, care a funcționat 50 de ore!

Col Ruscareanu Ionel- bun prieten cu Col Zevedei Marina- 2si 15- doua persoane importante din Clanul Iacomi

De reținut că aceasta macara are un preț de 180.000 de euro dacă este cumpărată direct de la producător. Cumpărată prin proiect european ea a ajuns la 500.000 euro!

„Macaraua se decalează în momentul ridicării brațului Este defectă și nu este scoasa din intervenție În cazul unui eveniment , situație de urgență, aceasta nu este operativă din punct de vedere tehnic . Brațele de calare trosnesc în momentul desprinderii de corpul macaralei pentru efectuarea calării.” Pompier din cardul Unitatii Fundulea

La Lehliu Gara utilajele sunt tinute in soare- nu exista garaje sau prelate!

Pompierii Militari nu au echipamente corespunzătoare pentru intervenții- echipamentele Nomex

Pompierii au echipamente aduse de Raed Arafat- niște mizerii – un fel de salopete, care nu au nimic de a face cu lupta împotrivă incendiilor. Salopetele de la Kaufland sunt mai bune decat cele purtate de pompierii Calaraseni la interventii!

Echipament neconform purtat de baietii de la Drajna!

Practic, pompierii sunt trimiși la intervenție cu pieptul gol! Cizme nu au, căști nu au, mănuși nu au, iar salopeta este o porcărie care arde mai ceva ca benzina.

Col Ruscareanu Ionel a fost în vizită la Lehliu Gară- vizită surpriză ( pe tura renumitului interlop care intră noaptea peste oameni în casă, pentru a teroriza femeile și copii: Dinca Silviu Aurelia- ginerele Împărătesc

Col Ruscareanu Ionel catre sclavetii din tura: „-Dacă voi sunteți cuminți, noi nu venim în control!”

Cine se ocupă de stabilirea valorii cuiva care nu este ca toți ceilalți? Oile negre sunt sarea pământului!

În timp de „gradații” de la birouri iau salarii babane, toți rude intre ei: neveste, cumnate, amante, Sclaveții se aleg și cu banii tăiați pentru transportul la unitate. asta înseamnă că pompierul militar va plati din banii lui costul navetei până la locul de muncă- fapt de-a dreptul scandalos!

Comandantul Unității Lehliu Gara pleacă la Fundulea

Utilajele sunt mutate de la Lehliu astfel că: la Lehliu rămâne doar Scania AT9000 stingere și Volvo A2003- stingere cu modul de descarcerare. La Fundulea mută A4005- stingere și modul de descarcerare; MAN descarcerarea grea. acolo se afla și Ambulanța B2. APCA A9000 stingere rămâne la Dragalina, la secție. Practic, Lehlianului îi rămâne doar să se roage în caz de accident sau incendiu! Orașul rămâne total nepregătit în caz de incendiu, să nu mai vorbim de calamitate sau accident la Bunge!

iacomi iulian
Doi analfabeți unși în posturi publice au distrus jumătate din Câmpia Bărăganului prin hoțiile, jaful, mizeria și incomtetența lor. Acum încep să apară și notele de plata, iar cei ce plătesc sunt Călărășenii și Lehlienii.