Scriba Gabrilian – fost matrițer la Electroaparataj, ajuns la vârsta pensionarii în Primăria Lehliu Gară, se confruntă în ultimele săptămâni cu o serie de plângeri ale cetățenilor din Lehliu Gară, care primesc facturi și de 4 ori mai mari decât normal, pentru gunoi si note de impozitare aberante.

Oameni care se trazesc cu impozite pe clădiri crescute peste noapte, cu 800%, oameni care ajung la Judecătorie, pentru a contesta aberatile Primăriei, oameni bătrâni care trebuie să plătească impozitele de două sau trei ori.

Scriba Gabrilian (zis Pretorianul) este membru al Clanului Iacomi, socrul temutului Interlop Bigi, este păstrător al listelor cu fictivi și cu cei plătiți.

Pretorianul are dificila sarcină de a încasa gunoiul și pentru cei 1200 de fictivi, care au votat pentru Iulian Iacomi.

Astfel: Pretorianul trebuie să ia caz cu caz pe Găzdoii Împărătești și să îi scutească de plata gunoiului, care se ridică la 181,56 lei / an / persoană- dacă ai acceptat să stea zece votanți la tine, ai de dat 1815,60 pe an.

Unii cetățeni din Lehliu-Gară s-au dus la Taxe și Impozite Primăria Lehliu-Gară , să achite suma de 180 lei pt gunoi, pe anul 2023 , dar după ce au achitat suma , la nici doua săptămâni , aceștia primesc de la Taxe și Impozite -Primăria Lehliu Gară, o înștiințare din care reiese că trebuie să achite o alta suma de 190 lei pt gunoi tot pt anul 2023. Practic Împaratul a dublat prețul pentru gunoiul menajer”

Scriba a fost instruit să bage fiecare nou născut de la vârstă de o zi, la plată!

Cum se face?

Pretorianul- Scriba Gabrilian

Primarul Orasului Lehliu Gara- Iulian Iacomi- PSD