sebastian Ioan burduja

În ultimii 30 de ani există în România o deprofesionalizare totală a unităților aflate sub directa conducere a Statului Român, fie că vorbim despre SRI sau Scoală Adventistă nr 1 din Dor Mărunt.

Cu o structură bazată exclusiv pe relații de tip mafiot, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii aflată sub Ministerul cercetării, inovării și digitalizării, a ajuns în atenția renumitului Interlop Iulian Iacomi, primar al Orașului Martir Lehliu Gară.

Sebastian Ioan Burduja si Valeriu Zgonea

Primarul Iulian Iacomi nu mai are intrare la capetele politice, decât prin intermediul Sectei Adventiste, care i-a facilitat o întâlnire cu Sebastian Ioan Burduja- Ministrul Neoprotestant al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, organizatorul protestelor REZIST ale diasporei.

Valeriu Zgonea ajunge astfel la o întălnire a iluștrilor conducători din PSD, unde Iulian Iacomi (Primarul ADVENTIST), a cerut suportul distinsului Zgonea într-o problema pe care acesta o are cu un individ din Lehliu, pentru a aranja un control la Magazinul Chinezesc, magazin găzduit de fost proprietate a primarului, care a vândut clădirea pentru a plați votanții acum trei ani.

Supărat că a pierdut clădirea cu pricina, acesta se chinuie în fel și chip să îi facă probleme noului proprietar al imobilului, cu speranță că îi vă ceda clădirea, de care Iacomi este atât de legat!

„Cum facem Șefu?”

Astfel, numitul Micu Filip Ioel și Vatafu Constantin (amândoi din Primăria Dor Mărunt, unde primar este fracsu Ion (zis Turcul), depun în numele Primăriei Lehliu Gară, la ANCOM, o sesizare prin care locuitorii se plâng de dureri de cap din cauza radiației WI-FI și a semnalului dispozitivelor Bluetooth comercializate de Chinez!

Scrisă în 10 pagini, sesizarea detaliază nivelul ridicat al poluării radio, ceea ce provoacă insomni locuitorilor aflați în imediata vecinătate. Valeriu Zgonea- personal (moștenitorul lui Grindeanu la sinecura ANCOM)- desemnează un Escadron din patru persoane, condus de Dumitrescu Valentin și format din Puiu Mihai Dan ( novice în branșă) și Milea Corneliu Mițea.

Aceștia sunt trimiși să dea amenzi, cu două mașini, să suspende activitatea agentului economic, să îi facă să plece în China, acolo unde mămică lor i-a născut.

Inspectorii ANCOM căutau în magazin radiația vătămătoare, flacăra violetă pe rafturile cu tigăi, papuci și ligheane de plastic, constatând prin măsurători, depășiri incredibile a nivelului de radiații gamma și epsilon.

La sosire Escadronul ratacea pe strazile din Lehliu, fara a intelege unde trebuie sa ajunga la control!

În timp ce trei maimuțoi măsurau de zor radiațiile din magazin, Chinezul (Han Tui Tui Pao Na Mu) stătea crucit pe scaun și se închina cu ambele mâini, iar al patrulea inspector scria de zor la laptop procesul verbal de amendă.

Sebastian Ioan Burduja- Ministul Neoprotestant – zis Absalom fiul lui David

Ajunși la Lehliu Gară, Inspectorii ANCOM se pierd prin Oraș și au nevoie de Micu Filip (omul de legătură) pentru direcționare

În timp ce Inspectorii răscoleau tigăile pe rafturi, chinezul ajuns din București în 25 de minute, pe autostrada de mare viteza A2 (București- Constanta) intra în Magazinul situat pe strada Crinul (unde Andreea Esca a primit plocon de la Iacomi fabrica Crinul).

„Asezat pe scaun, Chinezul privea stupefiat, cum cei patru inspectori răscoleau rafturile: unul era în rafturile cu jucării de plajă, unde măsura nivelul radiațiilor vătămătoare, unul era călare pe raftul cu tigăi, altul pe raftul cu baterii, în timp ce ultimul tasta la laptop și printa de zor, textele de lege care pot fi aplicate. Cele 8 fete (operatoare) aflate în magazinul cu jucării erau îngrozite de descinderea inspectorilor și de aparatele pe care aceștia le foloseau la măsurarea radiațiilor vătămătoare.

Unul dintre Inspectori a cerut o cameră separată unde și-a instalat echipamentul de înaltă tehnologie și cerandu-le ajutorul celorlati inspectori, au început să răsfoiască legile în baza cărora să poată aplica amenzile.

Mai bine de trei ore, au tot măsurat nivelul de radiații vătămătoare, au răscolit magazinul și s-au înțepat în acele de pescuit caras și știucă.

Inspectorul Puiu, la ceas de seară, promite o rezolvare temeinică semnată chiar de Șeful Valeriu Zgonea, care așteaptă rezultatele controlului pe birou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *