Din cauza sărăciei și a lipsei locurilor de muncă, în Dor Mărunt, oamenii au ajuns să recurgă la fapte greu de imaginat.

Au ajuns să fure crucile din cimitire, le șlefuiesc și le introduc către alți doritori, la jumătate de preț!

În afară de casele aleșilor locali din Dor Mărunt, toate înșirate pe strada principală, toate arătoase cu mașini luxoase ce sfidează logica, toți mufați la banul public, fie că vând motorină și sunt complici la hoțiile primarului, fie că stau că niste lichele împuțite și puturoase și capuseaza o comunitate terorizată de sărăcie, în Comună, este o sărăcie și o mizerie umană greu de descris.

Așa a ajuns consilierul PNL din Primărie, dl Ion Simion, să se trezească cu crucea furată!

Înflăcărat susținător al fraților Iacomi, adevărat iubitor al Liberalismului Social Democrat Neo-Fascist din Călărași, Ion Simion este dispus să facă sacrificiul suprem pentru primarul lui, îi cântă ode și este credincios și ascultător.

Cu toate astea, acesta se arată dezamăgit de lipsa crucii de pe mormânt! În satul care a investit 150.000 euro în ultimul an pe sisteme de supraveghere (sisteme inutile) la care au acces Sectanții Adventiști și interlopii lui Iacomi, nu au reușit să găsească făptașul!

L-am găsit noi, în 15 minute, fară camere!

„-Nu am furat crucea de fericire, șefu, am luat-o de foame, că nu am loc de munca și nu găsesc de lucru. Și poate că le este ușor să blesteme când au trei mașini în curte și mănâncă toată ziua grătare, iar seara, se îmbată că porcii.

Trec pe lângă ei, sefu, seară de seară, vin noaptea de la muncă, pe jos, că am vândut și calul, să duc copilul la Spital. Îi văd, sefulețule, cum fac grătare și beau bere seară de seară, toți angajați în primărie, iar când mergi la ei pentru o hârtie, te scuipa în față, că nu te încadrezi la barem…”

Dl Ion Simion- Păgubitul

Președintele de Consiliu Județean (Iliuță Vasile)

Președintele de Consiliu Județean (Iliuță Vasile) însoțit de două asistente fidele: Ion Iacomi (Primarul din Dor Mărunt) și Iulian Iacomi (Primarul din Lehliu Gară) se află în prezent în Italia, la mafioții Italieni, pentru a pune pe roate ultimele detalii în cazul în care situația se îngroașă pentru cei trei, și încarcerarea este iminentă.

Cum Iliuță Vasile așteaptă o sentință cu executare pentru porcăriile făcute în calitate de Zeu al Zeilor, la Călărași, frățiorii Iacomi au în spate peste 40 de dosare instrumentate diferit de DNA, DIICOT, Parchete, pentru câteva zeci de infracțiuni. Pe scurt, nici ăștia nu scapă de „bulău”, chiar dacă acum, nașul Iulian Dumitrescu (Albanezul) le-a blocat toate dosarele, care stau liniștite la sertar.

Situația este foarte complexă, iar plecarea celor două starlete alături de Zeu la Frații Italieni (aranjamente mediate de membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea) arată disperarea situației, iminența unei situații neprevăzute.

Iliuță Vasile este liderul necontestat al Clanului Iacomi și proprietar peste jumătate de Județ.

Vasile a plecat la mafioții italieni, sa invete sa coaca pizza si sa puna topping-ul pe felie!

Se mai intoarce? Hm…

Și au plecat cu tricolorul pe piept, să dezvolte proiecte transfrontaliere, când ei nu sunt în stare să tragă o țeavă de apă în comună, să sape o fântână, să pună un copac în pământ! ( La Dor Marunt nu exista apa potabila, canalizare, gaze sau groapa de gunoi)

Ei, pentru tine se sacrifică!