Primarul Orașului Lehliu Gară a primit o amendă pe numele lui, în sumă de 5000 de Ron, pentru munții de gunoi pe care a promis că îi curăță în satul Razvani, culcușul celor mai temute Clanuri de Interlopi din câmpia Bărăganului. Amenda primită de la Garda de Mediu (pentru că primise deja un avertisment acum trei luni) avea termen de rezolvare, iar Primarul Iacomi Iulian a promis că va soluționa problema cu totală dedicație și implicare colectivă.

Șerban Nădejdea (Secretarul Orașului Martir Lehliu Gară) a fost pusă să adauge pe ordinea de zi a ultimei ședințe de Consiliu Local, un mic punct prin care persoana Iulian Iacomi primește din banii Lehlienilor suma de 5000 de ron. Sedința a fost condusă de temuta Luminița, cunoscută pentru dragostea față de Împărat si suricatele acestuia!

Adică, lehlienii suportă și gunoiul și amenda pe care a luat-o Împăratul pentru că nu își face treaba. Și vor mai urma alte amenzi, mult mai mari, pentru că a primit un nou termen (până la sfârșitul anului) – și sigur nu își vă bate capul cu asta (că are de făcut combinații politice și financiare), mai ales că tot primăria le va deconta și pe următoarele.

Lehlienii sunt renumiți pentru toleranța față de cei care conduc orașul, sunt total apatici și resemnați, iar frica le-o vezi pe fețe. În Orașul dominat de Interlopi domină teroarea, mizeria și mirosul de fecale din canalizarea înfundată de rafinăria Bunge care deversează în aceiași conductă apele industriale pline cu reziduri chimice.

Luminița Ileana Ilie- Președintele de ședință

Echipa este putere!

One thought on “Îndrumător metodologic- Cum să-ți plătești datoriile personale din banii publici, în mod legal. Studiu de caz: Orașul Lehliu Gară”
  1. Așa. Si? Cine, cum, cand ii ia banii inapoi? Pe astia si pe aia multi din spaga, din combinatii, din parandarat. Nici macar vreo amarata de condamnare in vreunul din dosarele alea despre care tot scrieti pe aici nu ar face dreptate. Face Imparatul ceva parnaie (nu multa, ca gaseste el o scurtatura si la zdup) si ramane cu malaiul. Ca pestii mult mai mari, incepand cu ăla de la Caritas (Stoica) si continuand cu Vantu, Dan Voiculescu, Adrian Nastase, Nuți Udrea etc. Reteta e simpla: stai cuminte la parnaie, mai scrii o carte, mai faci o cerere de eliberare conditionata inainte de termen, mai trec anii si schimbi prefixul la 6… Dar ramai cu prada. Ca pentru ei doar banul conteaza. Daca vreti sa ii doara, luati-le banii. Si nu ii mai votati in viata vietilor voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *