Mafia deșeurilor coordonată în Județul Călărași de „Tanti Steluța”, proaspăt ieșită din pușcărie, a trimis un nou transport de deșeuri la Spitalul de Psihiatrie Săpunari (din informațiile preliminare camionul vine sigilat din Danemarca).

Camionul așteaptă afară descărcarea, după ce cei de la Vama Călărași vor rupe sigiliul.

Schema funcționează perfect cu deșeuri împachetate că ajutoare pentru bolnavii de la Săpunari. deșeurile sunt sortate de salariații spitalului, 80-90% din gunoaie sunt arse, fierul de la mizeriile inutile este dus la fier vechi, iar ceea ce mai rămâne, utilizabil, este băgat prin spital, pe saloane sau acolo unde este necesar.

Frecvența camioanelor de gunoi medical crește lunar, asta în timp ce Steluță se plimbă în Canada, iar fratele Cristi Marin (pus de Iliuță Vasile) are telefonul închis! Am vorbit cu Zeul la telefon (Iliuță Vasile) și mi-a spus că habar nu are de încărcătură misterioasă a camionului din fața Spitalului de Psihiatrie.

Angajații au fost instruiți să aducă țoale speciale pentru lucru! Asta înseamnă incendierea gunoaielor în curtea spitalului, o practică lucrativă și „zemoasă”!

Angajații oripilați de cantitățile mari de așternuturi îmbibate cu sânge, instrumentar medical infectat biologic, gunoaie și aparatura inutila au refuzat ruperea sigiliului și descărcarea în aceasta seară! Deșeuri medicale aduse la Săpunari și trecute că ajutoare! Poate vede Petronel de la IPJ Călărași și trimite trupele speciale, jandarmii, interlopii, pe Buraga, să vadă ce se afla ascuns în camionul din fața spitalului Săpunari.

Informatia este confirmata din trei surse iar continutul exact al deseurilor este tinut secret! este o surpriza chiar si pentru cei care vor deschide maine tirul!

Clanul Iacomi si Fundatia binefacatoare

Spitalul este condus de tripleta Hilfe- Steluta ( proapat iesita de la bulau) si Fratele Cristi Marin.

Schema de debarasare și ecologizare a deșeurilor medicale din Vest este foarte bănoasă și reprezintă o sursă importantă de venit pentru elitele Clanului Iacomi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *