Aproape cu cadență lunară vin donații prin ONG-uri către Spitalul de Psihiatrie Săpunari. Cam douăzeci de tone de gunoaie nereciclabile, pe lună, ajung la Săpunari pe filiera Iliuță Vasile (Președinte PSD și Președinte PSD Călărași)- Steluța Eftimie ( proaspăt ieșită din pușcărie și numită să administreze alături de Hilfe (vezi episoadele anterioare) Spitalul de Psihiatrie Săpunari.

Președintele de Consiliu Județean declară că nu știe nimic de camioanele cu paturi defecte, saltele care sunt arse în curtea Spitalului de Psihiatrie…. Ilie este mut!

Iliuță Vasile- zis Zeu al Zeilor și Împărat al Împăraților

Steluța Eftimie este în vacanță în Canada, cu Gigel!

Steluță a cumpărat două bilete și a plecat în vacanță în Canada! Numai biletele până în Canada sunt 4000 de euro/ bucată. Două bilete=10.000 de Euro?!

Unsă de Iliuță Vasile la conducerea Spitalului de Psihiatrie Steluța conduce alături de Hilfe unitatea spitalicească, unde a introdus un regim de teroare și înfometare a bolnavilor.

Spitalul de Psihiatrie Săpunari= Spitalul Groazei

Deputatul Bârcă Constantin membru al Grupării Iacomi a primit binecuvântarea de la Iliuță Vasile de a se branșa la banii publici, implicit la Spitalul Săpunari, din nou.

Astfel, acesta a rezolvat cu pătrunderea firmei SC Deea Market din Dor Mărunt în mățăraia Spitalului de Psihiatrie, unde primește comenzi pentru produse alimentare la preturi umflate. Acest mecanism de plată a datoriilor către Primar sau Președinte de Consiliu Județean nu este sancționat de procurori, de lege sau poliție.

Pacienții sunt ținuți la limita supraviețuirii cu zeamă lungă și săracă în calorii și proteine, asta și pentru a liniști/ vlăgui pacienții violenți.

Se face foamea ca la Auschwitz la Spitalul de Psihiatrie Săpunari, căzut pe mâna unei adunături de pungași și escroci.

Camionul cu deșeuri a fost descărcat și a început sortarea deșeurilor.

Doi paleti sunt ai Steluței! Sunti ținuți separați și intacți (sunt cadou….)?!

Pleacarea spre Bucuresti a camionului descarcat. 20 de tone de deseuri a descarcat sa Sapunari.

Presedintele de Consiliu Județean Iliuță Vasile de pregătește de fugă în Italia