clanul iacomi

În Județul Călărași nu există apă potabilă la robinet! Nu există o singură localitate care să ofere în rețeaua publică apă cu adevărat potabilă, așa că fiecare se descurcă cum poate.

Unii fierb apa din fântâni, alții cumpără filtre. Sunt persoane care cumpără apă la bidoane de plastic și înghit plastic toxic în cantități foarte mari. Puțini Călărășeni au posibilitatea financiară să achiziționeze sisteme performante de filtrare (individuale), așa că fiecare se descurcă cum poate!

Aproximativ 80% din populația Județului Călărași consumă apa așa cum o au în fântână, chiar dacă aceasta este un amestec toxic de apa si dejecții din fosa septică aflată de obicei la 20 -30 de metri de fântână!

Situație fară precedent în Lehliu Gară

Primarul comunei Dor Mărunt a încheiat prin Școlile din Dor Mărunt și Primarie, contracte pentru apa potabilă la bidoane mari cu cei de La Fântână. Automatele și bidoanele de apă au sfârșit în două cancelarii și în locuințele Familiei Iacomi. Familia Iacomi este formată dintr-o rețea impresionantă de rubedenii mufate 100% în reteau publică de Școli, Spitale, Ecoaqua, Primarii, direcții diverse aflate în subordinea primarului. Ce este grav este că copii din Dor Mărunt beau apa de la robinetul din baia scolii, robinet conect la un puț aflat la mică distantă de fosa septică.

Apa nu doar că nu este potabila, este o supă de bacterii și urină, amstecata cu apa calcaroasă.`

În timp ce copii beau apă cu dejecții, de sete, Familia Iacomi are în case dispensere de apă și apă proapată, carată lunar de personal specializat.

În centrul imaginii se vede dispenserul de apa care aparține pe drept Școlii din Dor Mărunt, și deținut în prezent de Fratele Iulian Iacomi, trecut la Secta Adventistă de Ziua a Șaptea. Dispeserul este la locuinta din Lehliu Gara a primarului Iulian- zis Imparatul

Automatele din Școlile Dor Mărunt și Dâlga Gară au fost împărțite frățește între membrii Clanului Iacomi, după cum urmează: doua aparate la Hanul Rustic (zis cu Limbrici)- hanul primarului Iacomi- unitate fară autorizare sanitară; un automat la Iulian Iacomi acasă- la Lehliu (la casa primită șpagă de la francezul lui Andreea Esca), un aparat la Ion Iacomi acasă – la Ogoru (curios de ce are un aparat acasă?! Probabil îl umple cu tărie!), un aparat la Micu Filip Ioel, frate întru Hristos cu Iacomi și cu Mariana Stan și un aparat la Toader Iacomi- (asta sălășluiește în Ogoru).

Ăștia consumă apa copiilor, lună de lună, apa plătită din banii publici.

Am primit informații legat de distribuirea lunară a bidoanelor cu apa la locuințele Familiei Iacomi, dar și informații legat de faptul că în cancelariile celor doua scoli sunt câte două bidoane pe lună disponibile, adică, cadrele didactice trebuie să facă economie la apa potabilă.

Cei mici trebuie să se descurce, fiecare, cum pot!

Fiecare cu Dumnezeul lui!

La Dor Mărunt, în primărie, bidoanele de apă sunt împărțite frățește

Până și în Primăria Dor Mărunt se fură din bidoanele cu apa, lunar! Angajații primăriei cară apă acasă, să aibă și ei ce pune pe masă!

Nu există un singur elev în Comuna Dor Mărunt care să primească un singur pahar de apă curată de La Fântâna, din ceea ce a fost cumpărat pentru ei!

Toader Iacomi- unul dintre beneficiarii numeroaselor avantaje oferite de fratiorii Primari, din banii comunitatii Dor Marunt. Are toata familia infiletata in posturile publice- 100%