Săptămână trecută, la Sapunari a fost trimis un tir de ajutoare pentru bolnavi, din Scandinavia. Din tir s-au înfruptat elitele tineretului Social Democrat apropiate de Clanul Iacomi.

Spitalele și Școlile au ajuns conduse de lichele numite de analfabeți din PSD și PNL- primari, președinți de Consilii Județene.

Spitalele și Școlile au ajuns pe mana unor nenorociți, care, lipsiți de suflet, lucrează exclusiv pentru ei și pentru rudele lor.

Un caz excepțional avem la Spitalul de Psihiatrie Săpunari unde Deputatul Bărcă Constantin și Iliuță Vasile au pus stăpânire totală, pe unitate, coordonaza hoțiile din banii publici cu acoperirea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Călărași și fură în liniște, fară să fie deranjați. Lor nu le pasă de unde se fură, atâta timp cât banii curg, iar clientela lor este infiletată în posturi pentru care nu trebuie să muncească, plătiți bine din banii publici si fără responsabilități.

Guriță, Împăratul și Bărcă -Deputatul Mizeriei

barca alexandru

Foamea de Spitalul de Psihiatrie este greu de descris, însă este demnă de Lagărul de Concentrare de la Auschwitz.

Zeama lungă de varza murată cu ceva urme de tăiței, totul cumpărat la preț dublu de la SC Deea Market SRL (metoda prin care Bărcă și Iulian Iacomi obișnuiesc să-și achite împrumuturile sau marfa luată în folos personal).

Cunoscut drept Latrina Clanului Iacomi- Spitalul de Psihiatrie a devenit un loc al groazei al înfometării pacienților și al hoției absolute.

Când un copil bun ajunge pe mâna lui Iacomi și a Lui Bârcă, se transformă în fiară, în animal, ajunge să fure de la gura pacienților și nu îi pasa câtusi de puțin!

Inginerul

Cazul „Inginerului” de la Săpunari, fiu al unui funcționar public apropiat de Radu Aurel (zis Guriță), un alt Despot de Primar analfabet, care ține intreaga comunitate sub teroare și frică, face furori la Săpunari.

Apropiatul lui Radu Aurel face demersuri pe lângă Iliuță Vasile pentru a angaja plodul supusului la Spitalul de Psihiatrie Săpunari. Cum băiatul avea ceva studii legat de Medicina Veterinara, cam incomplete și alea, Ilie a decis împreună cu Hilfe de la Săpunari, să angajeze plodul pe o funcție de Inginer, iar pentru acest demers tanti de la RUNOS (Carmen Bănățeanu) a trebuit să facă un fals în acte, pentru a introduce omul pe post de Inginer, chiar dacă nu are pregătirea necesară.

Marcelica asta nu are nimic de-a face cu Spitalul de Psihiatrie Sapunari!

Plodul este un copil bun, cuminte și educat, însă, odată ajuns la Săpunari si lăsat de capul lui, a ajuns să copieze comportamentul celor din jur, pe modelul lui Iacomi și al lui Bârcă.

Astfel, au ajuns la noi înregistrări incredibile legat de faptul că „Inginerul se plimbă cu o bicicletă electrică prin curtea Spitalului de Psihiatrie, cu paharul de vin în mana”!

Asta, în timp ce nebunii sunt hrăniți cu zeamă de varză sărată și urme de fidea.

Hilfe, suparat pe plimbarile excentricului „inginer” ii ia bicicleta electrica si o ascunde!

Ca să fie nebunia completă, inginerul nostru a fost înregistrat video când a încărcat două dube de marfă din Spital și le-a dus la el acasă, la Dragoș Vodă- ajutoarele primite la tir, saptamana trecuta!

A incarcat duba lui, proprietate persoana, acesta avand si un magazin in Dragoș Vodă. Asta pe lângă cei doi paleti din tirul cu ajutoare care au fost rezervați de Steluța (cea proaspăt ieșită din pușcărie)!

Și nu doar că nu îi este rușine de ceea ce a făcut, nu doar că nu îi pasă de consecințe, nici macar nu înțelege că odată intrat în malaxorul corupției, al jegului din PSD și PNL, ajunge să devină un mostru, un animal care intra peste tine în casă, așa cum face Iacomi, cu Bârcă Constantin și sleata lor de paraziți!

Așa devine dintr-un copil bun, un parazit, hoț mărunt de buzunare, care se bucură la fiecare lucru furat, nemuncit.

Însă nu este vina lui! Noi suntem vinovați! Este exclusiv vina noastră, a lașității noastre, el este rezultatul fricii noastre față de sistem, al îndoctrinării noastre, a convingerii că suntem insignifianți și că putem fi batjocoriți și scuipați, jecmăniți, umiliți și buzunariti!

Are Inginerul timp până mâine dimineață (13.07.2023) să plece din Spitalul de Psihiatrie Săpunari, să returneze bunurile furate și să-și continuie viața prin muncă cinstită, prin muncă dreaptă, nu prin furt din Spitalul de Psihiatrie. Dacă nu, la Xenofonte Purcarea cu el, pentru furt calificat și fals în acte!

Să-ți fie rușine, Vasile!

iliuta vasile
iliuta vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *