RINGIER folosește bătrânii și persoanele cu handicap și dizabilități, pe același șablon cu cel al Jurnalistei IULIA MARIN

Cronologie: După criza politică din toamna lui 2021, PNL, PSD și UDMR au ajuns la un acord de a conduce țara împreună. Astfel, s-a convenit că primul-ministru și alte câteva ministere importante să fie schimbate la fiecare un an și jumătate.

Acesta devine și momentul în care azilele încep a fi monitorizate de Ovidiu Vanghele și echipa lui Șercan, jurnalistii de la Libertatea, CMI, Buletin.de (Deutschland).

În același timp, in 2021, Maria Madalina Turza își dă demisia de la ANPDPD (Autoritatea Naţională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi), pentru a fi la adăpost, la conducere fiind numit Mihai Tomescu, în martie 2022.

Rețeta este aceeași, se găsește o problemă reală dar și generală a societății romanești și se invocă o catrastofa atomică rostogolită de zeci de publicații online-de apartament și de mii de troli (influenceri cu mii de urmăritori, umflați de presa lor) până se forțează demiterea, execuția în piața publică și înlocuirea cu sclavul asteptator din anticameră.

Ovidiu Vanghele realizează un reportaj în februarie-martie 2023 despre situatia azilelor. Situația este descrisa în amănunt, problemele sunt enumerate pe rând.

Primul fake care reiese de aici este că cele trei centre verificate și descrise de Vanghele sunt centre de persoane cu dizabilități, ele nu sunt cămine de bătrâni așa cum au fost descrise de presă. Dar cum puteai obține emoția dacă îi prezentai ca persoane cu probleme psihice, mulți dintre ei fară familii și aflați în grija statului de mulți ani.

Linkul acestui prim reportaj este aici, https://www.investigatiimedia.ro/investigatii/gabriela-cea-viteaza

In acest articol de la care a plecat intreaga investigatie inclusiv a organelor de ancheta, sunt descrise o serie de disfunctionalitati, insa nu arata situatia monstruoasa descrisa 5 luni mai tarziu si care de fapt nu este dovedita (tortura, abuzurile fizice, infometarea, saparea santurilor subterane etc) decat la nivel declarativ, exista astfel o serie de discrepanțe ce se pot vedea cu ochiul liber între descrierea situației din februarie 2023 și ce a bubuit în presă câteva luni mai târziu. Reportajul de la începutul anului este realizat pentru a da greutate dosarului în lucru, deja pregătit pentru DNA și DIICOT. Nebunia avea să urmeze mai târziu.

Al doilea fake: sumele uriașe de bani sunt de fapt cei 30.000 de euro primiți pe luna pentru cei 28 de bolnavi, din care cei mai mulți se duceau pe chirii. Adevăratul beneficiar al fondurilor de ”milioane de lei” de la stat, sunt proprietarii imobilului, oricare ar fi ei, pentru ca nu sunt identificati, dar unul dintre ei, Marian Sarbu este și cel care oferă acces și informații în construcția ”DOSARULUI”.

Pentru ca greutatea să atârne mai tare de piciorul lui Firea, sunt găsite alte două imobile unde situația era mai rea decât la primul, al lui Ștefan Godei.

După mediatizarea excesivă cu privire la „Auschwitzul” din Voluntari, schingiurea, mutilarea și torturarea bătrânilor, ziarul Libertatea publică câteva zile mai târziu un articol în care dezminte toate marile fake-newsuri transmise în direct, trebuie doar să citești cu atenție printre informațiile distorsionate:

„Dintr-un salon cu pereții albaștri iese un bărbat slab și mărunțel. „Gheorghe”, se prezintă el și face o reverență. „Nu mai știu de când trăiesc la cămin”, mărturisește el, „am fost la mai multe”. Vine de la azilul din Afumați, unde a ajuns anul acesta. A trecut prin acest zigzag: a fugit din Afumați, a ajuns la spitalul de la Bălăceanca, și apoi a revenit la azil. În vârstă de 60 de ani, spune că a fost diagnosticat cu retard mintal și tulburare psihotică.

Gheorghe nu se plânge de condițiile din azil. Spune că nu-l deranja decât un singur lucru: „Doamna Claudia îmi dădea o țigară la două zile. Îmi era greu”.

În căminul din București, asta-i sporește calitatea vieții: are voie la mai multe țigări pe zi.
Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV. Am vizitat 28 de femei și bărbați închiși în azilele groazei: „Ce se întâmpla dacă nu voiați să măturați?”. A început să plângă

Sincronizarea apariției cazurilor cu bătrânii din azile cu demisia Directorului SRI – Helvig, cel care trebuie să preia frâiele PNL- element cheie în ecuația succesului RINGIER de distrugere a elitei politice din PSD

Cele trei capete: Firea-Pandele– numărul doi în PSD, cea care a susținut BOR, a inițiat campanii anti-drog în școli si licee; Budai-Ministerul muncii unde toate ONG de tip Centrul de Resurse Juridice (CRJ), cea care a construit dosarul pas cu pas (sunt câteva mii de ONG-uri) își doresc mufarea la fondurile publice si parteneriate prin care să își poată întinde activitatea printre cei mai vulnerabili, la orice oră din zi și din noapte: Alexandru Rafila cel umilit, jignit, scuipat de adventiști, zi lumină, pentru că nu își da avizul pe mult dorita legalizare a marihuanei în România și pentru că nu îi lasă să facă harcea-parcea fondurile publice destinate bolnavilor oncologici.

Sunt aprox. 850.000 de persoane cu dizabilități în România, susținute din fonduri insuficiente pentru un trai decent și în plus pentru furturile și tunurile din aceste domenii, vezi cazurile de la spitalul Săpunari.

Situatia azilelor pentru batrani, persoane cu dizabilitati, centre pentru copiii fara familii, de stat sau private, este una dramatica in multe cazuri la nivel national, datorate, in principal, coruptiei (angajati care pleaca cu alimente si produse de igiena acasa), lipsei de fonduri si a unui aparat administrativ supra-dimensionat si inutil, care nu are pregatire reala in asistenta sociala, dar care consuma cea mai mare pondere a fondurilor de bani alocate de la minister. Situatia acestor centre nu se va imbunatatii dupa aceasta campanie de presa, pentru ca nu acesta este scopul, nici presedintele nu a cerut-o si nici premierul, dar nici ONG-urile. Ei au cerut un singur lucru: sa cada capete!

Următoarele puncte pe agenda Arafat-Șercan-Ungureanu sunt: schimbarea lui Budai cu un apropiat lor-Madaliza Turza de exemplu și mărirea fondurilor publice pentru asistați pentru că nu-i așa, sunt insuficiente.

Odată instalată echipa lor la minister și reinoite parteneriatele cu ong-urile miloase, mufarea la fondurile de stat și creșterea ONG-urilor este asigurată.

Ministerul muncii reprezintă cel mai puternic aparat de partid, cu structuri care țin atât de prefecturi cât și de consilii județene, este o structură centrală din care pot fi atacați și schimbați prefecți și președinți de consilii județene pe modelul brevetat, se inventează problema, se construiește dosarul apoi se rostogolește cu putere în zecile de publicații de tip ONG, aflate sub controlul Ringier (www.imobiliare.ro).

De menționat că, ministerul muncii reprezintă o organizație diferită de primării, pe care aceștia le câștigă la bucată, una câte una, refăcând infrastructura locala pe modelul baronilor PSD-iști, vezi modelul Allen Coliban – Brasov și Elena Lasconi – Câmpulung.

Ovidiu Vanghele, ziaristul afiliat Hub-ului de presă al sorei Emilia Șercan (apropiata a Presedintelui Conferintei Muntenia, adventiste- Robert Mandache), este ziaristul care anterior a contribuit la o altă decapitare, cea a profesorului Marian Petcu, de la facultatea de jurnalism, prin aceleași tehnici deja brevetate: victima(un student, un enoriaș, un cerșetor în cazul actorului Florin Piersic, actorului Serban Puiu) se simte umilit de o persoană publică și totul este rostogolit, amplificat la infinit în presa deșeu, susținută de Ringier (ONG-uri proiect: Scoală 9, Cultura la dubă, Scena 9, să fie lumină, investigatoria etc)

Premeditarea – Cristian Preda (Decanul Facultății de Științe Politice și ideologul echipei Arafat-Șercan) anunță din timp direcția de lucru

Cristian preda anunta in 30 mai ca Gabriela Firea trebuie executata, altfel candidatura lui Nicusor Dan este in pericol. Dosarul era in lucru. „Intr-un an de zile…se pot construi multe”

Cristian Preda, Emilia Șercan, Ovidiu Vanghele, sunt o mare familie, ei fiind colegi la Universitatea Bucuresti, cadre didactice la Facultatea de Stiințe Politice București, respectiv Facultatea de Jurnalism. Cristian Preda, Emilia Șercan, Ovidiu Vanghele, Elena Calistru-Funky Citizens, Oana Despa, Oana Gheorghe si Carmen Uscatu, Asociația Dăruiește Viața. Derapajele de ură ale acestora sunt evidente.

Cristian Preda, decanul Facultății de Stiințe Politice, este coleg cu Emilia Șercan la Universitatea București. Acesta o susține pe Emilia Șercan în execuția lui Sorin Câmpeanu, cel care nu a reușit să se ridice la inaltimea așteptatorilor adventiștilor, după ce acestia l-au plimbat și pe el și pe Ecaterina Andronescu prin biserica adventista din Madrid. Nu s-au înțeles!

Astfel că, Cristian Preda cu Echipa „Dăruiește viață” (Oana Gheroghiu, Carmen Uscatu, Paula Herlo) s-au legat efectiv cu lanțuri de ministerul educației, pentru a forța demisia ministrului educației, Sorin Campeanu, la aceea vreme. Li s-a făcut pe plac, iar în locul lui a fost instalata Ligia Deca, sluga perfectă care a pus la picioarele stăpânului proiectul mizerabil de educație.

PSD se prăbușește și urmează campania împotriva BOR și a Olgutei Vasilescu, iar Ciolacu cu creierul cât o nucă mică, mică, mică, rămâne ultimul să stingă lumina!

După cum se vede în imagine, PSD cu Firea și Ciolacu nu au intrare directă la oficiali israelieni, intermedierea este făcută de adventistul Titus Corlăteanu, cel care duce împreună cu Andrei Muraru o politică neobosită de a strange si uni bisericile neo-protestante din țară cu cele din America și Europa (formate preponderent din imigranți romani în țările respective) pentru pomparea de fonduri în interesele afacerilor din România și creearea rețelelor de pocăiți în structurile ong-iste din țară.

O pânză de păianjen deosebit de deasă care se bazează pe lipsa de apartenență a pocăiților pentru orice stat, limbă, naționalitate sau etnie, depersonalizarea acestora, ierahizarea puternică și structura lor deosebit de organizată și neobosită (ideologic) în ideologia neo-protestantă.

Gabriela Firea apare impreuna cu psd-ista Anca Daniela Raiciu(nora Smith), mufată puternic la ARCCUB- finanțat puternic de Nicusor Dan, după retragerea celorlalte centre comunitare destinate copiilor și bătrânilor din sectoare, decimandu-le), psd-istă de vază, în consiliul general al primăriei capitalei și susținătoare a proiectului de lege pentru legalizarea cannabisului împreună cu adventistul Emanuel Ungureanu.

Directoarea Hofigal, Anca Daniela Raiciu, devenită proprietarul Hofigal după trecerea în neființă, bruscă și prematură a Cercetătorului Ștefan Manea, împreună cu Alina Șerban directoare export-Import a Hofigal sunt principalele promotoare a proiectului de legalizare și lucrează în strânsă legătură cu echipa adventistă instituită cu scop de promovare a cannabisului, reprezentată de pianista concertista Madalina Pașol, adventistul-cameramanul vedetelor- Sorin Stoica (alias Pianistul AZS), A7 tv și Speranța TV, două posturi adventiste de televiziune.

Nicușor Dan apare călare pe un cal alb! Evident, Biserica Ortodoxă Română este marea perdantă și principala țintă a „anchetelor”.

Biserica Ortodoxă are în subordine zeci de așezăminte rezidențiale pentru bătrâni sau paliative. Practic acest atac vine și aruncă o umbră directă asupra acestei activități a Patriarhiei.

Oană Despa, jurnalist al redutei dure, pe axa Arafat-Șercan-Ringier, ex-Digi24 și Antena3, actuala Europa Liberă, Buletin DE (Deutchland) publicație a ONG-ului Funky Citizens, este cea care îi face campania lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Oana Despa este semnatara articolelor apărute despre „Azilele Groazei”, împreună cu Ovidiu Vanghele și Iulia Albu.

Silviu Munteanu – Avocatul bolnavilor din Voluntari!

Ovidiu Vanghele explică intr-o postare, că punctul 0 al reportajului de la care a pornit „DOSARUL” este avocatul vecinilor azilelor din Voluntari. Ovidiu Vanghele obsedat de Firea, iși pune poza la profil.

Declaraţii făcute de Silviu Munteanu

– Am fost contactat în toamna anului 2021, mai exact undeva la mijlocul lunii octombrie. Mi s-a solicitat sprijin de către clienţii mei în demersurile juridice pe care aceştia doreau să le facă împotriva proprietarului imobilului vecin, cât şi împotriva asociaţiei care îşi desfăşoară activitatea în acel imobil. 

– Practic au fost două paliere de acţiune în legătură cu care am fost contractaţi. Pe de o parte trebuia lămurită problema unei fose septice care se afla pe fondul imobilului vecin. Pe de altă parte, era necesară lămurirea aspectelor juridice şi de legalitate în legătură cu modalitatea de funcţionare a acelei asociaţii, pentru că vecinii au constatat încă de când şi-a început activitatea asociaţia în acel imobil că au fost adăpostite persoane cu dizabilităţi, persoane cu tulburări psihice. Au constatat încă din primele zile, săptămâni ale funcţionării acestei asociaţii în imobilul respectiv o serie de aspecte anormale, aspecte pe care noi am încercat să le lămurim prin adresele pe care le-am efectuat către instituţiile abilitate în acest sens.

Cine este Silviu Munteanu.

O privire pe site-ul acestuia ne arată o strânsă colaborare cu avocatul Flavius Antonio Băiaș.

Silviu Munteanu publică alături de Flavius A. Băiaș mai multe studii: IRJS Editions Paris 2018, editura Hamangiu București 2018, în Universul Juridic București 2018, IRJS Editions 2019 Paris, Ed. C.H. Beck București etc

Flavius Antoniu Băiaș este Profesor la Facultatea de drept a Universității din București, iar în perioada 2008-2020 a fost decanul acestei facultăți. Flaviu Antoniu Băiaș, fost secretar de stat la ministerul justiției, are o experiență profesională în domeniul imobiliar și al litigiilor, este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

D&B David și Băiaș fondată în parteneriat de Avocatul Flavius Băiaș una din primele 10 companii de avocatură în România și un partener constant al guvernului în litigii.

Avocatul Silviu Munteanu este președintele Asociației Române de Dreptul Construcțiilor. Aflăm de pe site-ul acestei asociații întregul comitet director și că:

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor este membru al asociației europene din anul 2015 și al platformei internaționale din 2016, organizând în fiecare an evenimente în domeniul dreptului construcțiilor

The Romanian Society of Construction Law is a member of the European Society of Construction Law from 2015 and of the international platform from 2016, organizing each year events in the field of construction law.”

Perchezitii la Primaria Capitalei

Marți 11. iulie, procurorii DNA desfășoară un control la sediul Primăriei Municipiului București care vizează mai multe Direcții din instituție.

Procurorii DNA caută documente într-un dosar deschis recent și care ar viza nereguli legate de proiecte de urbanism din cadrul primăriei, potrivit surselor Digi24. Procurorii s-ar afla acum la această direcție, în căutarea unor documente. Potrivit informațiilor Digi24, perchezițiile sunt legate de emiterea unor autorizații de construcție în ultimii ani.

Bătălia se da pe autorizațiile de construire la nivelul București-Ilfov.

„Gâtlejul le este un mormânt deschis; cu limbile lor ei înşală, sub buzele lor este venin de viperă,

Gura le este plină de blestem şi amărăciune,

Picioarele lor se grăbesc să verse sânge,
Iar pe căile lor se află prăpădul şi nenorocirea.
Ei nu cunosc calea păcii.

Nu este frică de Dumnezeu înaintea ochilor lor!“