belghiru alexandru

Bun prieten și fost coleg cu Bîrca Constantin, distinsul Belghiru Alexandru cu a lui nevasta din APIA, a creat alături de Anca Simina Popescu o adevărată rețea de Crimă Organizată în cadrul MADR, specializată în execuția celor care deranjează.

Aranjați pe post la MADR, cei doi, în mod special, au reușit performanța să bage în pușcărie oameni și să falimenteze zeci firme, la presiunea elitei politice PSD/PNL.

Acum, cei „aranjați”, nu au mers în justiție să-și caute dreptatea, din păcate!

Oamenii care au fost pe nedrept executați în stil mafiot prin falsuri și aranjamente grosolane, sunt uniți sub forma unei organizații, compacte, închise și excepțional de determinată!

Și ei vor dreptate!

Crangașu Dorel (MADR Călărași) este trimis câteva zile să dea târcoale și să analizeze situația, asta în timp ce oferă constant informații către București, legat de situația antreprenorului.

Informația a venit scurt de la București:

” Vin să te aranjeze, din nou!

Ei încercă, iar Calarasiul a primit ultimele indicații de la Anca (Simina Popescu- Directorul DGCAII-n.r)!

Sunt foarte îngrijorați de faptul că nu le-a mers cu execuția la APIA, că încă funționati și că nu au reușit să vă închidă!

Sunt suparăți că sunt tarați prin presă și le este frică, de potențialele consecințe, în caz că le bubuie cazul în față!”

Dialog halucinant care arată cum sunt executați fermierii la comandă politică!