Umbra adventistă

Niciodată lovitura nu vine fară o umbră adventistă. Ea poate fi amanta, profesorul, educatoarea, bona, finul, nașul, prietena bună, partenerul de afaceri sau angajatul tău etc. Însă umbra este lipită de victimă, o știe în detaliu, îi cunoaște personalitatea, caracterul, îi știe hobiurile, obiceiurile, cât de naivă și încrezătoare este, cât de oportunistă și ce îi poți propune să intre în grupare, sau dacă nu face compromisuri, ce lovituri să îi aplici ca să o poți distruge.

Uneori lucrează în grup, mai multe umbre adventiste fiind necesare să distrugă victima. Asemenea lichenilor, umbrele adventiste înfășoară victima cu blândețe, până când o sufocă, niciodată nu știi de unde ți s-a tras.

Umbra adventistă este uneori protestantă, lutherană, iudeo-pocăită sau alteori catolică, sunt folosite elemente de structură identitară-religioasă de alta apartenență, însă, preponderent adventistă.

Umbra fundamentalistă adventistă este una din umbrele cel mai des folosite de gruparea New-Age, datorită limbii ei deosebit de mieroase, a faptului că tot timpul sare să te ajute, a depersonalizării adventiste și a lipsei de orice structură morală și socială, a apartenenței acesteia doar la ideologia așteptorilor lui Elohim.

Umbra adventistă nu are neam, istorie sau credință! Are un singur crez: banul!

Prin umbra adventistă nu se generalizează întreaga congregație, ci sunt punctate acele personaje care sunt folosite de gruparea New-Age pentru a servi scopurilor.

Pregătirea umbrei (student viitor pastor) de către Profesorul la Universitatea Adventus – Pastorul Lucian Cristescu (zis Luciferus), din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Umbra este în cele mai multe cazuri foarte bine educată, foarte atentă și grijulie la nevoile tale, cu o mimă preocupată și prefăcută, de crezi că ți-a pus Dumnezeu mana în cap că ai întâlnit-o.

Firea nu a dat bani doar pentru catedrale și biserici, ci a susținut centre educaționale de sector, indiferent de ce culoare politică se aflau, a susținut teatrele, în special pe cele pentru copii. Aceste centre sunt acum goale, Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CECTUNB), aflat lângă patriarhie, Strada 11 Iunie nr. 41, pe care Nicusor Dan l-a decimat pur și simplu, lasandu-l fară profesori și fară copii.

Centrul era destinat copiilor fară posibilități financiare, din sectorul 4 dar nu numai, iar o parte din cursurile și atelierele erau gratuite, realizandu-se prin subvenția primăriei bucurești sau prin sume modice plătite către profesorii care închiriau sălile centrului. Săptămânal aveau loc reprezentații de teatru, expozitii, vernisaje destinate în pricipal copiilor și bunicilor. Centrul a fost complet închis dupa venirea lui Nicusor Dan la primaria capitalei, doar paza asigurandu-se in prezent, intr-o cladire monument istoric, care se degradeaza tot mai mult. Toti profesorii de arta au parasit centrul cultural, închiriind sali prin subsoluri și diverse scoli generale pentru a-și tine cursurile. Activitatile de teatru, festivaluri si filme sunt sistate.

Marii actori și figurile publice ale culturii românești se sting în umilință și sub povara loviturilor aplicate de cultura omului New-Age.

Alternativa lui Nicusor Dan și singura direcție a acestuia la nivelul instituțiilor de cultură, este:

-Să direcționeze bugete către noua axă new-age (actorii, regizorii susținuți de „Cultura la dubă”, „Stirea 9”, „Scoala 9″,”Scena 9”, etc), ARCUB & Biblioteca Metropolitană care promozează intens Cannabisul medicinal prin pictură și muzică clasică, vezi Anca Daniela Raiciu Hofigal și pianista Mădălina Pașol. .

-Să demoleze figurile vechi din teatre și instituții, să umilească actori, profesori sau directori. Pentru exemplificare articolul apărut în Cultura la Dubă, pseudo-presa ong care susține cultura new-age:

https://culturaladuba.ro/efectele-evaluărilor-managerilor-teatrelor-bucureștene-un-director-demis-două-posturi-scoase-la-concurs-o-demisie/

Un singur exemplu: Soprana Felicia Filip, directoarea Operei Comice pentru copii, este umilită și târâtă într-un scandal public, în principal datorită apropierii de Gabriela Firea.

„Felicia Filip în „război” cu PMB și Nicușor Dan.

Managerul Operei Comice pentru Copii, Felicia Filip, a pierdut și cea de a doua confruntare cu reprezentanții Primăriei Generale conduse de Nicușor Dan.

„După ce la începutul lunii aprilie a primit vestea că nota primită din partea comisiei de evaluare a activității sale nu-i dă decât posibilitatea de a continua din postura de interimar la conducerea instituției, cunoscuta noastră soprană în vârstă de 63 de ani  nu a reușit să aibă succes nici cu rezultatul contestației depuse pe aceeași temă.” Felicia Filip declara in Presă:

Modalitatea prin care o serie de figuri publice reprezentative au fost umilite și târâte în noroi în ultimii ani, în principal de presa susținută de Ringier, prin „delațiunile victimelor”, prin provocări, prin găsirea unui păcat, cât de mic, real sau imaginar, vă fi exemplificată în următoarele episoade.

Modelul însă este unul Brevetat și doar ținta modificată, vezi cazul părintelui Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, Iasi.

Gabriela Firea, una dintre cele mai puternice figuri PSD, a fost decimată de doi oameni, de umbra adventistă-Robert Negoiță și de Marcel Ciolacu (legaturile cu biserica adventista vor fi prezentate), care nu doar că nu a demontat demonizările de tip Auschwitz, din presă, dar le-a aplificat și validat.

Insă, distrugerea reală a Gabrielei Firea a fost realizata de adventistul Titus Corlateanu, anterior scandalului azilelor, prin atragerea doamnei Firea in sustinerea legii PL-x nr. 545/2022, lege ca a întors împotriva ei tocmai electoratul care ii era fidel. Aceste exemplificari sunt făcute pentru a ințelege cum se lucrează concertat, aparent de oameni fără nicio legatură. Modelul: decuplează, izolează, atacă!

„Umbra” Gabrielei Firea este Robert Negoiță, primarul construit de secta iudeo-adventistă de la 0, în 2010, atunci când s-a decis candidatura acestuia pentru primăria sectorului 3 al capitalei, pentru un singur motiv: pentru asemănarea numelui dintre Robert și Liviu Negoiță, prin confuzia celor două.

Sustinerea lui Robert Negoita s-a facut si printr-un alt primar adventist Neculai Ontanu din sectorul 2, Bucuresti, figura puternica la momentul 2012. Despre cum a fost alimentata și întreținută de presa și google această confuzie de nume, vom detalia într-un articol ulterior. Mai important este ce a urmat.

Robert Negoiță a susținut intrarea în administrația publică a unor figuri adventiste, personaje fară nicio pregătire sau realizare profesională, cei mai mulți aduși de prin diverse coclauri… Un exemplu în acest sens este atât Luciana Traistaru, nepoata lui Robert Negoita(cu scoală la SIBIU) care conduce ARACIP, cea care acreditează școlile la nivel national, școlile fiind un element deosebit de important în ecuația iudeo-adventistă.

Pentru susținerea ARACIP, ajunsă în mâinile adventiste, Klaus Johannis, prin sora Ligia Deca, i-a făcut o dedicație specială în noua lege a educației, dandu-i atribuții sporite și marindu-i capacitatea organizatorică.

„ARACIP, agenția care acreditează și evaluează școlile și grădinițele, primește noi puteri, în proiectul legii Deca. Va face toate inspecțiile generale și tematice, va avea birouri teritoriale în fiecare județ și de cel puțin patru ori mai mulți angajați ca în prezent / Inspecțiile de specialitate nu mai apar în atribuțiile inspectoratelor.”

„La începutul lunii februarie, o hotărâre de guvern care a trecut pe sub radarul multora zguduia din temelii sistemul de educație din România: după 16 ani de existență, instituția care acreditează şcolile/grădiniţele şi evaluează calitatea actului educaţional în România, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), era reorganizată în mod radical, mai ales la nivelul Consiliului de conducere, unde lobby-ul privat a devenit membru cu drept de vot.

Temerea principală, formulată inclusiv de fosta conducere a instituției: de acum încolo, orice om cu bani și o agendă își va putea deschide o școală unde vrea, chiar și într-un apartament, indiferent de condițiile pe care le oferă.” Sursa Edupedu

O altă școală aflată sub poala Catedralei Mântuirii, în sectorul 5, este școala gimnaziala 128, strada Ion Creanga, integral populată cu cadre adventiste(director si profesori afiliați lor) pe linia lui Robert Negoiță și Daniel Pițurlea. Școala gimnaziala 128 reprezintă o bombă cu ceas sub actualul primar Piedone, pe care curentul New Age & Ringier & Recorder (adventist) îl urăsc și căruia îi vor pregăti următorul „Dosar”, lucrat ca la carte, cu Arafat.

O altă figură deosebit de importantă este Ozana Adelaida Calomfirescu (fostă Trofin), de asemenea sprijinită de Robert Negoiță în ascensiunea dintr-o profesoară de educație muzicală, la o scoală din Călărași (în 2010), în poziția de directoare a Scolii nr 2 de artă din București și principala Umbra adventistă a Corului de Camera „Preludiu-Voicu Enachescu” aflat sub oblăduirea Patriarhiei. Aceasta este verișoara (din familia adventista Dumitru Calarasi)renumitului interlop din Clanul Iacomi, Dumitru Nicolae- zis Gogoșel- analfabet care este ținut șef peste ITM Călărași.

Despre cum a schimbat umbra adventistă Ozana Calomfirescu (a doua figură din stanga poză), atât dirijorul Corului de Camera „Preludiu” cât și orientarea corului din muzică religioasă bisericească, aflată în repertoriul corului de 50 de ani, în actuala muzică de cabaret cu „fetițe dulci”, demnă de un teatru de comedie, vom detalia de asemenea în episoadele viitoare.

Introducerea in peisajul Corului de Camera „Preludiu„, a pianistului AZS (Adventisti de Ziua a Saptea) Sorin Stoica, alt analfabet pierdut pană in 2014 prin lunca Ialomiței, ca producatorul video oficial al corului.

Pas cu pas, functia de Director al Centrului National de Artă Tinerimea Romană va ajunge în mâinile lor. Și adventiștii sunt așteptatori…

Sorinel, sărac cu duhul, este din Metropola Dor Marunt, membru al temutei biserici Adventiste din Dor Mărunt.

Principalele direcții ale umbrelor în instituții sunt:

  • înlocuirea cadrelor existente cu cele pocăite fabricate în fabricile lor (ex: Universitatea Adventus-Cernica care transformă o batandă trecută de 40 de ani, într-un tânăr dascal educațional ce susține excelența în educație, din primul moment al înscrierii ca student la universitatea adventistă de cadre)
  • schimbarea direcției in instituțiile publice, nu mai intră cine se pregătește și merită în școlile publice dominate de ei (meditațiile nu mai sunt un troc pentru aceste școli), ci doar cine aparține grupării și cooperează cu aceștia (directorii lor, ONG-uri, presa sau companii de publicitate etc).
  • nu mai au acces la fonduri, festivaluri, institutii de cultură, parteneriate publice, decat cei din gruparea New-Age.
  • alterarea scopului, nu mai cântam muzică religioasă bizantină ortodoxa ci muzică gospel, cabaret sau catolică, orice, dar ortodox mai puțin spre deloc, vezi intrarea operei naționale si a principalilor dirijori contemporani în circul adventist Procreed.
  • Fenomenul Național Adventist Procreed (Maurer Imobiliare-Calitate Germană) prin intrarea în muzica gospel adventistă organizată la nivel național (Teatrul Național) și internațional Israel, Madrid, Washington, necesită un capitol separat, acesta fiind avansat în ani, cu ajutorul altor umbre iudeo-adventiste.

Despre Umbrele Adventiste, de cele mai multe ori nu se cunosc multe, nu se știe nimic despre orientarea religioasă sau le lipsește cu desăvârșire profilul public, nu au poze chiar se feresc de fotografii în spațiul online, iar informația care se știe este distorsionată intenționat de aceștia pentru a crea confuzie.

Transformarea societății, pierderea identității românești, inserarea elementelor religioase protestant-catolice se face cu susținerea șefului statului, de către ong-uri create în jurul marilor corporații, primite în tara ca investitori. Vectorii schimbării ajută la introducerea noilor cadre în administrație și instituții publice.

Robert Negoiță (zis Peștele adventist) (n.Vălenii de munte – Prahova) tânărul adventist fară carte, care muncește în anii 90 în construcții în Serbia și Franța, se întoarce în anii 2000 în Romania și începe Proconfort, apoi intră în politică în 2004 în PSD, lider TSD, poziție din care alimenta cu prostituate diverși lideri politici, vezi presa.

Robert Negoiță are tot clanul în Biserica adventistă Labirint din București, cea care trebuie să devină acum noul centru educațional adventist din sectorul 3 al capitalei, construit de Concelex-Pițurlea și condus de Livia Manea, directoarea Liceului Mihai Ionescu și ea din Prahova.

Centrele educaționale private, adventiste, sunt de o maximă importanța, deoarece, aici, pe baza unei bune reputații în presă(prietenoasă lor) și a costurilor educaționale reduse, aceștia își fac o selecție dură a copiilor care intră în aceste școli (ele nu sunt create pentru copiii adventiști, doar o parte <30% dintre aceștia având acces în școli, preponderent copii de pastori), aici intră în special oamenii de care ei au nevoie, din cultură (foarte important), administrație publică , politică, afaceri de interes direct. Legăturile create atât cu copiii cât și cu părinții, îi ajută mai apoi să creeze punți spre zonele lor de interes direct.

Vom reveni asupra acestor scoli cu informații.

Centrele educaționale adventiste sunt în prezent într-o creștere constantă la nivelul tuturor județelor în România, ele primind ajutor administrativ și terenuri de construcție gratuite dar și fonduri publice. Biserica din Slobozia primește cu titlu gratuit terenul de 3000mp, din care 1700mp îi primise în anii 90, plus intabularea tuturor construcțiilor realizate în acest timp fară autorizații, adică ilegal. Acest lucru este posibil abia după instalarea primarul PNL-Slobozia Dragoș Soare.

Ca o contra-măsură organizată de Ringier și Robert Negoiță în sectorul 3, aici se duce o luptă acerbă în justiție și presă pentru ilegalitățile bisericii ortodoxe din sectorul păstorit de Negoiță. Primarul nu pune la pământ construcțiile bisericii, însă pune la dispoziția detractorilor, activiștilor, hârtiile necesare pentru a fi construit cazul.

Lupta nu este pentru câteva construcții ci pentru a arata la nivel național, Biserica Ortodoxa, cât de ilegală, lacomă și hulpavă este.

Robert Mandache, de aceeași vârstă cu Robert Negoiță, născut tot în Vălenii de Munte – Prahova, este actualul președinte al Conferinței Muntenia, principala unitate de conducere adventistă din România. Robert Mandache, până în 2014 era un simplu pastor asistent în Târgoviște.

Din 2013-2014, imediat după ce Robert Negoiță căștiga primăria sectorului 3, este adus cu familia în București, iar ascensiunea lui la vârful Uniunii adventiste române este fulminantă.

Desi este semianalfabet și abia articulează cuvintele, Robert Mandache susține împreună cu Emilia Șercan (zisă Lucreția) în 2020, devoratoarea de miniștrii, conferințe în grup- Respiro, la Centrul adventist de la Moeciu. Vezi articol in Experimentul Lehliu, Episodul 1 din 4 Decembrie 2022.

Emilia Șercan („Lucrezia”), Statul „prieten” Israel, Recorder (Cristian Delcea „Toiagul lui Moise”), Secta Respiro Look-up și Epopeea acțiunilor de acaparare, dezmembrare și capușare a Societății Românești, promovate de Statul Israel, în baza algoritmului Divide et Impera- EP1.

Robert Negoita devine principalul suport pentru introducerea lui Robert Mandache in politică(detalii care necesita un articol separat), alături de adventistul Titus Corlățeanu, amândoi din PSD.

Robert Negoiță devine cu Rin Central Hotel, un suport pentru conferințele AMICUS-asociatie de studenți adventiști, viitoarele cadre de introdus în presă, publicitate, ong-uri, scoli, administratie publica, companii etc. Invitat Cristian Delcea, adventist din biserica Cuza Voda Bucuresti, fondator Recorder, site media ce are ca principal scop distrugerea BOR.

Cultura nouă a omului New-Age este centrată pe delațiuni, pe activism civic violent, care urla împotrivă figurilor publice (politice, culturale, sisteme de siguranță, juridice și administrative) și religioase creștin-ortodoxe.

Îi recunoști pt că sunt uniți în mesajele lor, au campanii puternice-Declic, iar construcția mesajului, centrat pe fiecare campanie de presa, este dezolvată de firme de publicitate în care activitistii sunt angajați, mesajele politice sunt lucrate cu politologii lor și își trag seva-banii din campaniile pe care le promovează(directioneaza impozitul tau pe profit, invaluit de bunatatea mesajelor lor, de lupta împotriva „coruptiei”).

Cristian Dide, activistul luptător cu promovarea legalizării marijuana în Romania și legăturile acestuia cu adventiștii din Roșiorii de Vede – Peretu, este promovat de Adela Burcea (Sora a Vioricai Dide, clanul adventist Dide se întinde în tot Teleormanul) consilier la Senatul României, cea care organizează împreună cu Titus Corlăteanu mic dejun cu rugăciune în parlament, este sora lui Nelu Burcea, cel proiectat direct în bordul conferinței generale adventiste USA, Nelu Burcea- Director of Public Affairs and Religious Liberty at the General Conference Maryland. Despre adventistul Dide(scos la suprafața de pastorul Ionel Calota) vom reveni.

Acesti sunt coagulați pe termeni lung în noua ideologie, fiind sprijiniți prin proiecte europene și granturi, ONG-uri, angajați de companii media și publicitate străine, sau pur și simplu prin ridicarea figurii publice dintr-un muritor necunoscut într-o figură semnificativă în societate (cei mai utilizați de grupare sunt cei fară profesii sau realizări, care se văd brusc vedete al binelui și moralității), prin susținerea copiilor lor în scoli bune, majoritatea școlilor bune (și a cluburilor sportive de stat) din bucurești sunt intrate sub controlul lor, astfel că intrarea în aceste scoli iți este aisgurata atunci când ești parte din cultura Omului New Age, prin sprijinirea copiilor sau membrilor familiei și integrarea lor in Romania sau în țarile din Vest.

Copiii lor sunt acum generația nouă susținută în administrație publica, sport, artă și cultură. Pentru asta își dau viața în sprijinul noului Bine și al Speranței!

Însă toți până la unul sunt îmbracați în haina binelui, ONG-ul cu mesajele centrale, HOPE&BINE, New hope, casa speranței, casa bună etc.

Cultura nouă a omului New Age, susținută de FDGR și IUDEO-Adventiști, este formată pe Axa: Elveția-Austria-Germania, cu mult suport din Ungaria, coordonarea din Israel, și implicarea tărilor scandinave.

Premiile Uniter 2023- Actorii si regizorii New Age

De câțiva ani premiile Uniter sunt sub o presiune constantă, păcatele vechi ale artiștilor fiind răscolite, sau inventate, premiile anulate, dar cel mai mult rău îl fac zarva și zâzania permanentă întreținută în presa-ONG.

Ada Galeș: „Actrița susține că pentru ea, ca actriță și ca femeie, este important să nu se mai treacă peste cazurile de abuz.

„Nimeni nu îi contestă valoarea domnului Purcărete. Nu era împotriva nimănui și îmi pare rău că se discută despre retragerea nominalizării lui Silviu Purcărete și se mută atenția spre altceva”, a spus Ada Galeș.

Inițiatoarea petiției, regizoarea Carmen Lidia Vidu, spune pentru Europa Liberă că își menține părerile exprimate în petiție și ar vrea să nu fie deturnată seriozitatea subiectului legat de abuzul de putere.”sursa „Europa Libera”

Carmen Lidia Vidu, din Arad, este regizor, una din vocile activiste ale teatrului new age, elogiata de revista22.ro.

UCMR 2023

Respingerea lui Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, din elita compozitorilor români, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR).

Norela Costea, adventista din ADRA(Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor) si UCMR

Nelipsitul RFI (unul din meteoriții presei românești alături de Ringier, G4 media, Recorder, Digi24 etc) care ridică uimitoarele stele românești muzicale, artistice etc, către culmi nebănuite.

Elitele Romaniei- inființată de George Butunoiu, care anterior este directorul unei firme de recrutare austriece.

De pe pagina domnului Butunoiu aflam: „George Butunoiu is the oldest executive search firm in Romania[…]He incorporated the first Romanian Executive Search firm in 1992, which soon after joined the Austrian Dr. Jenewein Group, and became Dr. Jenewein Romania.”

Pentru eficiența infiltrării și a organizării figurilor publice în zona musical-culturală, iudeo-adventiștii încep în anul 2015-2017 o societate muzicală care este de fapt o construcție de baze de date care reunesc mai multe arte: muzica, teatru, profesori, pictori, actori, pictori etc

„Concursul National de Compozitie si Interpretare Muzicala „Mihail Jora” a fost infiintat in anul 1991 de catre Uniunea Criticilor, Redactorilor si Realizatorilor Muzicali din Romania, careia mai tarziu i s-a alaturat Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, iar din 2016 s-a alaturat si Societatea Muzicala.”

După câteva evenimente culturale pe care le organizează prin 2016-2017 și după ce se fac cunoscuți pe piață si pătrund in instituțiile de muzică la varf(scop principal), aceștia dispar, proiectul este abandonat, umbra lor rămâne însă. Contactele, influența lor in institutii persistă. De asemenea, orice figură artistică, culturală, profesorală dorești să cauți, o găsești pe acest pseudo-site numit societatea muzicală. Scopul este ca pe lângă artiștii și figurile consacrate, să poți băga și oamenii tăi, care altfel nu ar apărea pe nicăieri. Cu un elogiu pe site-ul societatea muzicală, orice nouă umbră adventistă(protestantă, lutherană) este mai ușor aruncată în ring, ea este pusă pe panou acum.

Ca director executiv, prezentator de evenimente dar și reprezentant public în relația cu presa, George Butunoiu o ia pe Norela Liviana Costea, adventista din Buzău, care a terminat canto la universitatea de muzică, o prezență deosebit de agreabilă și cu o voce frumoasă.

Norela Costea este atat director executive Societatea Muzicala dar și angajata pe achizitii la ADRA (Sub Violeta Piturlea-board-ul ADRA).

Pe același model al PSD-istului incult și corupt, Lucian Romascanu este atacat pe tot parcursul mandatului la ministerul culturii. Unul din marile scandaluri se referă la managerul interimar actorul Mircea Rusu, vina acestuia fiind în principal că nu sprijină prin mesaje politice Ucraina și că nu face parte din specia omului New Age.

Acțiunea de compromitere a imaginii de către Libertatea-Ringier este totală, atasandu-i imaginea de extremist actorului Mircea Rusu, fară a aduce argumente, se asigură că acesta nu va mai fi propus în nicio funcție publică importantă. Redăm câteva fragmente din Libertatea.

„Se pare că ţara asta nu mai are altă treabă decât ce se întâmplă aici, la Teatrul Naţional. Mâine, la ora 11.00, ministrul Culturii (n.red. – Lucian Romașcanu) este chemat în faţa Parlamentului. Este o moţiune simplă cu tema demiterii actualului manager interimar, care sunt vremelnic eu”, a spus Mircea Rusu

USR a depus moțiune simplă contra ministrului Romașcanu pentru refuzul demiterii lui Rusu. Afirmațiile sale vin în contextul în care USR a anunțat marți, 29 martie, că, după refuzul ministrului Culturii de a-l „demite de urgență” pe Mircea Rusu, considerat de USR responsabil de „acțiuni repetate de propagandă rusească”, formațiunea a depus moțiune simplă împotriva ministrului Lucian Romașcanu. Concret, partidul condus interimar de Cătălin Drulă l-a acuzat pe Lucian Romașcanu că nu a luat măsuri după ce, sub ochii directorului interimar al TNB, a fost distribuit un ziar extremist și antisemit la Sala Studio a Teatrului Național bucureștean.

Libertatea prin Emilian Tilibaşa, președintele ONG-ului EastSide Culture acreditat de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) loveste cu bestialitate in soprana Angela Gheorghiu, pentru indrazneala de a il critica pe dirijorul penticostal Cristian Macelaru.

Ringier – Libertatea nu face presă, ci pedepsește, distruge cariere, figuri publice, ziarul anunțând mai întăi cum va publica angajamentul semnat cu securitatea a unei mari artiste dar fară a da numele, pentru a crește impactul și audiența articolului:

Soprana Angela Gheorghiu a „cântat” și la Securitate: Semna notele despre colegi cu numele conspirativ „Gina”, titreaza Ringier.

Este irelevant că in articol este descris cum soprana semnează o notă beningnă, dauna de imagine este totală.

Cristian Măcelaru, câștigător al Premiului Solti pentru Dirijori în 2014, după ce obținuse în 2012 Premiul Solti pentru Dirijori în devenire, o onoare prestigioasă care nu mai fusese acordată decât o singură dată în istoria Fundației Solti (Sir Georg Solti was a Hungarian-British orchestral and operatic conductor, and being of Jewish background, sursa Wikipedia)

Scandalul Florin Piersic -Iulia Popovici, mai întăi actorul ajuns la o vârstă înaintă, este provocat de un așa zis „cerșetor” în timp ce era pe scena deschisă la „Zilele Clujului”în Piața Mare.

Pregătirea se face pentru telegramă „găsită” de Iulia Popovici, secretarul de stat, propus de USR la ministerul culturii în 2012, în același an, fiind propusă și pentru postul de ministru al culturii. Ministerul culturii este de un imens interes pentru iudeo-adventiști, aici insurubandu-și noile cadre în toate instituțiile mufate la banul public, dar cu rol de exercitare a presiunilor pe școli de arte, teatre, manifestări culturale etc. Vom reveni în detaliu asupra acestui subiect.

Promovarea Iuliei Popovici de presa ONG- Cultura la Duba.

Exemplele pot continua la nesfarsit, cu Serban Puiu si actrita Alexandra Velniceanu.

Motivația este simplă, sunt atacate figurile importante din structura de artă și cultură românească, în principal figuri bine închegate, profesori, rectori, actori importanți, în principal se dorește dărâmarea structurii de moștenire a acestor roluri pe linie de relații de familie, dar și pe linie de competență-calitate.

Ce legătură are înlocuirea oamenilor competenți din cultura românească, a figurilor religioase romanești cu lupta anti-corupție a activiștilor, lupta pentru o Românie curată, lupta pentru o Românie imaculată?

Numire controversată în Ministerul Culturii, in Guvernul PSD-PNL, guvernul in care avântul și accesul New-Age la instituțiile statului a fost fulminant!

Demeter Andras are în CV numeroase funcții la vârful ierarhiei statului

Andras a fost președinte, director general al Societății Române de Radiodifuziune, în perioada 2012-2014. Este in prezent angajat al TVR, ca director al Casei de Producție al televiziunii publice. În ianuarie 2021, actorul a fost nominalizat de UDMR pentru a ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Culturii.

Andras a mai fost secretar de stat în Ministerul Culturii între anii 2007-2009. În anii 2005-2006 a ocupat postul de director general în Ministerul Culturii. Între 2009-2010 a fost consilier personal al ministrului Culturii.

In tot acest timp, la ministerul culturii, ramane un pion al noii axe deosebit de important.

Actorul Demeter Andras Istvan, fostul partener al actriței Maia Morgenstein, este în ultimii doi ani singurul secretar de stat care are în subordine (acest lucru era publicat până luna trecută pe site-ul ministerului culturii) toate instituțiile publice de cultură importante la nivel național, teatrele,centrul cultural tinerimea română, Atheneul-Filarmonica George Enescu, Artexim-festivalul Geroge Enescu etc. Este surprinzător acest lucru, în dreptul celorlalți secretari de stat nefiind trecut nimic. Nici în prezent pe site nu este clar cine, cu ce se ocupă, în afara de proiectele culturale cu Ucraina și Republica Moldova nu există nicio informație.

Actrița Maia Morgenstern sprijină proiectul adventist Procreed care duce muzica românească gospel pe cele mai înalte culmi ale reprezentației artistice, direct în Israel-Turnul lui David sub conducerea Operei Israel și a Operei Naționale Române. Turneu de trei milioane de euro, plătit de Conferința Muntenia.

În același timp, Ringier prin Libertatea și GSP promovează intens pocăiții, romii, în principal orice alte etnii și musai în aceeași pagină în care îi descriu pe romani ca naziști, cruzi, needucați, sau că trăiesc umiliți la limita sărăciei, în titluri anti-romanești, anti-identitare si umilitoare. Promovează Biserica Adventistă pentru atitudinea acesteia progresistă si iluministă, „biserica adventistă nu sustine bacul la religie”, cel care a inflamat parinții si este sustinut de BOR, dar oare este susținut bacul la religie de BOR, sau este o altă fabricație marca FDGR-pocăită?

Tony Berbece într-o postare ◉ „Când Dumnezeu lucrează și îți face publicitate…

Aseară eram la rugăciune si ne rugam Domnului pentru evenimentul de pe Național Arena. Cineva a venit cu motivul de a ne ruga pentru publicitate, ne-am rugat cu foc, iar când am încheiat, am primit un mesaj cum ca GSP (cel mai mare ziar de sport din România) a scris un articol despre Evenimentul de pe Stadionul Național Arena (cel mai mare stadion din România).”

În plin scandal declanșat de Ringier și echipa Șercan-Arafat, Libertatea titra 9 Iulie primul titlu:

Despre jurnalismul anti-românesc și de șantaj practicat de colegele lui Hopulele, jurnalista romă Andrada Lautaru-UBB (VICE, DoR, Scena9 și Digi24) și Mara Andrieș, în articolele ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *