Orașul Martir Lehliu Gară este oficial în faliment.

Situație dezastroasă în Călărași după mai bine de 15 ani de hoții fară margini, hoții la drumul mare, prin care Primarul Iulian Iacomi a drenat prin intermediul Clanului pe care îl conduce, toți banii, toate terenurile, toate clădirile și absolut tot ceea ce se putea fura.

banescu liliana
Prim Procuror Bănescu Liliana- o viată dedicată protejării Crimei Organizate

Hoții la drumul mare făcute cu acoperirea Procurorilor Xenofonte Purcarea și Bănescu Liliana

Primăria are datorii la Rebu de 800.000 lei noi (160.000 de euro), după ce a pierdut un proces+ 50.000 euro penalitati.

Și vreo 30.000 de lei (6000 euro) la firma de hingheri+ 3000 euro inrarzieri.

Primăria nu poate achita banii de salarii la toți angajații. Se fac plăți eșalonate!

Lehlienii – renumiți pentru lașitatea, lipsa de interes și frica în care trăiesc.

5 minute și 8 secunde. Atât a durat cea mai scurtă ședință de până mai ieri a Consiliului Local Lehliu-Gară. Se întâmpla în mandatul trecut, pe 23 ianuarie 2019, cu ocazia unei ședințe extraordinare condusă de răposatul Ion Romulus.

Dar recordul de scurtime a fost bătut joi, tot de o ședință extraordinară: doar 4 minute și 49 de secunde au trecut de când a intrat în biroul domnului primar Iacomi ultimul venit dintre consilieri (Ionel Năstase), până când a ieșit primul dintre aleși (Viorica Simion – vajnică soacră de primar din clan) – după înregistrările camerelor de supraveghere (ca și în cazul precedentului record, din 2019). Și asta în condițiile în care Împăratul era „la băi”, de disciplinarea consilierilor ocupându-se Nadejdea și viceprimarul Filon.

Numai că, ceea ce părea o formalitate, ținută doar să bifeze aleșii prezența – pentru a-și încasa indemnizația lunară, a îndatorat Orașul Martir cu încă 4 milioane de lei noi (800.000 de euro) – sumă pentru care s-a aprobat obținerea unui împrumut, tot de la Trezorerie (și cu aceeași dobândă, dar și cu același pretext), ca și cele 2 milioane de lei noi (400.000 de euro), împrumutați de Primărie în luna iunie. Și astfel, în câteva săptămâni, Împăratul face rost de bani pentru a-și plăti datoriile din campania electorală și de la alegeri (vezi articolul https://experimentullehliu.ro/2023/06/05/la-lehliu-cei-cazuti-in-fundul-gropii-vad-rar-o-raza-de-lumina-ei-doar-viseaza-sa-fie-cei-care-rup-biciul/), dar și pentru a achita salariile angajaților, căci vistieria e goală de luni bune…

Cu siguranță că acest record de viteză va rezista luni, când este programată o nouă ședință de Consiliu, cu o ordine de zi mult mai lungă, însă, căci se scot la prăduit mai multe terenuri. Ba chiar și un imobil. Iar ordinul de zi pe unitate este așa: „Votați pentru – la toate, fără întrebări și fără comentarii. Iar dacă mai deschid gura ăia (Oancea, Barbu, Costea etc.), le tăiați scurt macaroana că oricum îi fut în c_r și le dau m__e; să voteze împotrivă, dar să lase vorba! – că oricum nu contează, nici măcar la număr”.

Un nou set de clădiri și terenuri scos la prăduială pentru membrii din Clan- mereu flămânzi, mereu însetați, mereu pe carca sclavilor din Orașul Martir Lehliu Gară

Metropola Lehliu se scufunda in mizerie, infestata de cateva sute de caini fara stapan, oras fara canalizare a apelor pluviale, fara apa potabila

În poza de mai sus- Spitalul Orasensesc Lehliu Gară- cunoscut drept Cocina Clanului Iacomi condusă de Iacomi și Familia Graure

Rezultatul falimentului Primăriei Lehliu Gara vă avea consecințe catastrofale asupra Orașului Lehliu, consecințe care vor fi suportate în totalitate de locuitorii metropolei.

Primarul Iulian Iacomi nu a putut să merga la Prefectul Județului Călărași (dl Barbu Valentin) să îi ceară câteva milioane de euro, drept ajutor, având în vedere dezastrul pe care cei din Clan au reușit să îl provoace în inimile anemice ale Liberalilor puri!

” Iți dai seama că îl scuipă Barbu în ochi, dacă apare pe holurile prefecturii…” membru PNL Calarasi-FC

Consecințele

Gunoiul rămâne pe străzi! Nu vor mai exista bani pentru căldură la iarnă, tot ce inceamna spații publice sunt lăsate în paragină! Nu rămân bani decât pentru salariile celor din clan și atât! Aici duce prostia, lașitatea, toleranța la hoție, la mizerie. ajungi să trăiești cu jegul sub nas, chiar și atunci când începe să pută!

” Dacă iese Iacomi azi în piață și tipă că vrea un rinichi, că are nevoie de transplant, 10 oameni ridică mâinile în aer și cu lacrimi se oferă să îi dea Primarului un rinichi! Atât de praf sunt ăștia din Lehliu Gara”

Gigel Curea- mândru membru de Clan- un parazit călare pe carca Lehlienilor

Viata cotidiana in Judetul Calarasi- material pus la dispozitie de Jurnalistul Marin Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *