ATENȚIE! Experimentul Lehliu conține informații specifice Crimei Organizate. Conținutul excepțional al articolelor poate să cauzeze grav celor cu afecțiuni cardiace. Conținutul este destinat exclusiv Lumii Interlope. Pentru a intra în articol trebuie să oprești coloana sonoră! Unele persoane pot considera conținutul supărător!

Gisella din Lehliu Gară

Extrasele fiscale se eliberează doar la prieteni la Lehliu Gara și Dor Mărunt. În Dor Mărunt exista deja o daună de trei milioane de euro făcută de angajații din Primărie, care refuză eliberarea documentelor, fapt care a dus la blocarea unor tranzacții și a unor activități comerciale. Experimentul Lehliu deține înregistrări exclusive din Metropola Lehliu , din birourile criminalilor și analfabeților din Primăriile Călărășene! Analizând conținutul înregistrării de la Scriba Gabrilian (socrul temutului luptător Bigi (Purcarea Cristian)- ăsta angajat consilier foarte personal al Primarului Iacomi Ion), am sesizat fapte incredibile, demne de d`ale lui Mitica! Locație: biroul lui Scriba din Metropola Lehliu, fief al Clanului Iacomi.

Faptele: Scriba Gabrilian eliberează un fiscal total greșit. fiscalul ajunge la bucurești iar tanti Simona, de la notariat, sună la Primărie să ceară un alt fiscal!

Aici sunt câteva aspecte ilegale: Scriba nu trebuia să elibereze un fiscal pe email la te miri cine, iar tanti Simona nu are voie să ceară telefonic astfel de acte.

Primarul Orașului Lehliu este supărat că nu strânge suficienți bani și nu mai are ce fura și se gândea să taxeze suplimentar fiscalele, mai ales că ăștia de la notariate cer o sumedenie de acte…

Orașul Lahliu Gară este în faliment și în incapacitate de plată.

Discuție între temutul Scriba Gabrilian (Locotenentul Împăratului Iulian) și tanti Simona.

Lucrarea- dialog între redactor și fetele de la notariat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *