Moșierul Camarasescu

Iliuta Vasile- Nascut 04.05.1968

Iliuță Vasile- va rămâne în memoria Călărășenilor ca un escroc, membru al Grupării Iacomi, care fuge cu coada între picioare, umilit de adventiști din Alexandru Odobescu, leagănul pocăiților Călărășeni.

Dacă Cămărăsescu a reușit să strangă 2500 de hectare, Vasile a depășit cifra de 8000 Ha aflate sub administrare, ferme fară număr și o sumedenie de firme și activități conexe, de la producerea de semințe pentru însămânțat, până la cercetare și procesare finală.

Marele boier Iliuță Vasile este, în realitate, pentru cei care îl cunosc, Moșierul Pîrlit, alungat din tară de Secta Iudeo-Adventista (SIAR) care a reușit prin Iulian Dumitrescu (Prahova), Iulian Iacomi (Lehliu Gara) și Prim-Procurorul Xenofonte Purcarea (Al Odobescu) să obțină condamnarea lui Vasile, condamnare așteptată săptămână viitoare! Tot aici se vă sfârși cariera lui Vasile, cu fuga lui Vasile în Italia, fugă pregătită tot de secta Iudeo-Adventista și de Frații Iacomi.

Ca o curvă murdară, bolnavă și fară dinți, pleacă Vasile, cu coada între picioare, că să scape de pușcărie. Învins de pocăiți, umilit pe câmpul de luptă în lupta dreaptă, Iliuță Vasile și-a terminat cariera politică alături de pușcăriași, infractori și curve!

Iliuță Vasile trăiește drama Zeului care se trazeste că nu îl iubește nimeni!

Interlopii lui Iacomi, cu Bîrcă și pocăiții asteptatori, vor prelua Județul Călărași!

https://anchetatorii.ro/2023/08/22/2023-08-27-judete-la-baroni-exportam-mafie-locala-in-italia-baronul-de-calarasi-iliuta-vasile-se-pregateste-sa-fuga-din-tara/

Sora Mariana Stan- element cheie in „rezolvarea lui Ilie”

Echipa SIAR din Călărași care a reușit distrugerea omului politic – Iliuță Vasile

Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu, Eremia Niculae, Iulian Iacomi, Ion Iacomi, Dumitru Niculae si Mariana Stan. Distrugerea lui Iliuță Vasile a fost coordonată la firul ierbii de către Iulian Aura Sava (zis Țapul) și Gabriel Kadar- pastori în Biserica Adventistă Calarasi.

Dumitru Niculae (zis Gogoșel) si Dan Motreanu (nașul)

Asta urât din dreapta este Primarul Comunei Nicolae Bălcescu- Lascu Ilie (zis Bâlbâitul) – proaspăt condamnat- un escroc ordinar și un hoț din Clanul Iacomi. Eremia Niculae(var), Dumitru Niculae și Mariana Stan sunt din aceeași familie extinsa din Alexandru Odobescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *