Războiul Americano-Rus din Ucraina devine o adevărată catastrofă și va atinge cifra de un milion de victime până in iarnă.

SUA și aliații din NATO au oferit și oferă Ucrainei cantități impresionante de muniții și armament greu, chiar dacă știu că nu exista șanse de izbândă și că această situație vă duce la dispariția acestei tari de pe hartă.

Nu avem cifre reale ale victimelor de pe frontul de est, însă, în Ucraina au murit peste 500.000 de soldați în apărarea Patriei, oameni care au luptat cu arma în mână pentru apărarea gliei, pentru copii lor, pentru Țara lor.

De cealaltă parte, soldații rusi luptă pentru țara lor, pentru libertate și pentru a ține NATO departe de frontierele lor. Ei consideră Ucraina drept parte a Rusiei, implicit, consideră conflictul total justificat și un răspuns la acțiunile belicoase și agresive ale NATO!

O jumătate de milion de oameni, in mare parte tineri, care și-au lasat acasă copiii, soțiile și mamele și au plecat la luptă! Dacă adaugăm o cifră optimistă de 250.000 de soldați ruși care au fost omorați pe front, și încă 250.000 mutilați pe viață cu amputări, sau răniți foarte grav, atunci putem trage o concluzie optimistă că un milion de tineri și-au pierdut viața sau sunt permanent scoși din zona activa a societații.

Un milion de oameni morți într-un război cauzat de politica Statelor Unite ale Americii de a împinge rachetele NATO și politica expansionistă Neo-colonială a acestora, cât mai aproape de inima Rusiei.

In Europa-O manipulare mizerabilă la posturile de televiziune „naționale” și în media infestată de pseudo-jurnaliști

„Ucraina înregistrează progrese, Rusia are comandați alcoolici și incompetenți, Rusia se prăbușește, Ukraina este pregătită să-și recupereze pământul pierdut, etc.”

Acestea sunt mesajele care se pot vedea și auzi în România și în lumea Vestică! Toate, dar absolut toate, sunt o minciună, însoțite de o manipulare grosolană a adevărului!

Minciunile sunt însoțite de o manipulare grosolană, în care, realitatea din Ucraina este prezentată trunchiat, deformată de mizeria și meschinăria intereselor Statelor Unite și ale țărilor prietene.

Singurul adevăr care conteză

Fiecare dintre cei 1.000.000 de oameni căzuți sau răniți grav pe front (o valoare mult mai mică decât realitatea) a lăsat în urmă o familie în lacrimi, o mamă îndurerată, un frate sau soră cu sufletul sfâșiat, destine frânte inutil în anul 2022 și 2023.

Cum a ajuns civilizația vestică în această situație, ca în anul 2023 să producă muniție și armament complex, pentru a permite unor oameni la granița de est a europei, să se omoare în tranșee ca în timpul primului război mondial?

Cum am ajuns noi, romanii, să promitem prin Ciolacu sprijin necondiționat pentru Ucraina și să îi sfătuim „să lupte în continuare, la fel, că au prieteni puternici”, asta când toți știau de la bun început că Ucraina nu are absolut nicio șansă în fața Rusiei?

Și nu trebuie să te uiți mai departe de Robotyne, pentru a vedea carnagiul de pe frontul de est, unde în ultimele zile au murit sute de soldați în lupte inutile, de ambele parți.

Unde se vor opri și când?

Ucraina se confruntă acut cu o corupție generalizată pe toate palierele societății, o cangrenă cronică care nu a fost adresată și care este uniformizată începând de la vamă până la conducerea statului.

Statele Unite ale Americii au implicat NATO într-o aventură greșit calculată și fundamentată care nu face decât să slăbească structura și puterea acestei alianțe, fapt ce scoate în evidență slăbiciunea celorlalte țări din NATO, incapabile să conteste sau sa pună in discuție directivele SUA!

Al Treilea Război Mondial este în plină desfășurare lângă noi, la câțiva kilometri de România, iar folosirea acelor bombe atomice tactice, de mici dimensiuni, atât de anunțate de rusi, pare un pericol iminent adus de pierderile în fața Ucrainei din zona Robotyne.

Ceea ce ieri părea imposibil, mâine poate fi noua realitate, una ale căror consecințe nu ni le putem imagina acum.

NATO a lăsat Ucraina să lupte cu Rusia pentru a slabi Statul Rus, însă au greșit teribil.

Rusia este azi mult mai bine pregătită militar decât era acum un an de zile, iar războiul din Ucraina a transformat întreagă națiune rusă într-o adevărată mașină de război, cu producții de tancuri, artilerie și explozibili, la niveluri greu de imaginat acum doi ani!

Rusii au înțeles că nu Putin este vinovat pentru cele întâmplate și că este de datoria lor să lupte pentru a apara Rusia de NATO.

Vorbim despre o schimbare profundă în mentalitatea rușilor, în care oamenii înțeleg necesitatea sacrificiului, indiferent de cine conduce! Statele Unite ale Americii au manipulat partenerii Europeni și nu numai, într-un război în care luptă împotriva rușilor până la ultimul ucrainean.

De ucraineni nu le pasă! Nu le pasă nici căți mor sau de ce!

Toți sunt văzuți în vest drept ruși, chiar daca ei zic că sunt ucraineni.

Părea un joc perfect, prea perfect pentru a slabi Rusia, prea apetisant pentru a-l rata! Iar armamentul curge din toate direcțiile: Norvegia, Danemarca, Australia, Marea Britanie, România.

Avioane, tancuri și artilerie grea, toate curg către frontul de est, pentru un război surd creat de NATO și de politica expansionistă și belicoasă dusă de SUA cu bazele din Polonia și România.

Cu munitie cu dispersie si proiectile de artilerie cu uraniu, tancuri Abrahams si artilerie grea, Statele Unite ale Americii condamna Europa la doua secole de saracie si mizerie, pentru ca noi vom suporta consecintele acestor actiuni!

Țările care au livrat armament în Ucraina. Situația în Ucraina: șase milioane de oameni plecați peste granițe și opt milioane mutați în interiorul țării. Cel puțin jumătate de milion de morți pe front și cel puțin 250.000 răniți grav.

Ucraina

Cu o populație de 43.79 milioane (2019) Ucraina cunoaște o distrugere fară precedent a zonei de est a țării, cu distrugerea totală a orașelor și așezărilor din zonele de conflict, dar și distrugeri masive cauzate de bombardamente în toate zonele țării.

Practic, Ucraina este faramitata și transformată în ruine, zi de zi! Conform OHCHR în Ucraina au fost înregistrate peste 9440 de decese în rândul civililor și peste 17000 de răniți.

Trâmbițata ofensivă Ucraineană nu reușește să producă rezultate, ofensiva se transformă într-un măcel cu drone, bomardamente de mare intensitate și artilerie de calibru mare, într-un du-te-vino demn de primul război mondial, unde moartea venea în tranșee sau în jurul acestora.

Pe front, doar în zona Rabotyne au făcut ucrainenii un mic progress, de câteva sute de metri, reușind azi să fluture steagul ucrainean pe una din clădirile din localitate, însă pentru cât timp? Mâine dimineața, cu siguranță rușii vor avansa și vor ocupa din nou Robotyne, un sat amârat si total distrus.

Dar la televiziunile naționale nu auzi despre adevărul din Ucraina! Nu auzi despre măcelul de pe frontul de est, unde rușii și ucrainenii mor cu sutele, zilnic!

Pentru Ucraina, condusă de un actor de sitcom, situația este una dezastroasă!

Dacă Rusia rupe linia frontului și continuă să avanseze, Ucraina va înceta să existe așa cum noi, acum, o cunoaștem! Totul stă în muniția livrată și în banii dați de America și parteneri, printre care se numără și România!

Un joc periculos în care România asistă complice cu o clasă politică anesteziată, coruptă și incompetentă!

SUA mai are câteva săptămâni, înainte de venirea toamnei, când ploile vor transforma câmpia atât de disputata în mlaștină, total impracticabilă pentru artileria grea trimisă de SUA.

Apoi totul ingheata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *