Ieșeam îngândurat de la slujbă, unde m-am rugat pentru conducători, pentru conducătorul suprem și pentru neprieteni, când dau să verific telefonul! Zeci de mesaje cu detalii siropoase de la nunta fetei Împăratului!

Am trăit un sentiment de tristețe că am uitat să-l menționez la lumnari, însă, răsfoind excepționalele materiale, constat o faptă incredibilă: Ion și Iulian Iacomi, primarii noștri atât de iubiți, de respectați și adulați, au furat scaunele de la Căminul Cultural din Lehliu Gara (Oraș Martir) și le-au dus la Hanul Rustic (zis cu Limbrici), pentru a nu murdări în glod scaunele din Han!

Informația a venit ca un șoc și nu am putut crede până când nu am verificat informația din mai multe surse!

Primarul Orașului Lehliu a furat scaunele de la căminul cultural și le-a dus la el, în glod, pentru o petrecere privată cu cei din clan.

Unde ești Buraga, doamne?

Buraga Costel- Comandant al Secției Lehliu Gară un parazit al societății și Comandant corupt, la care interlopii intră în birou dând cu piciorul în ușa și-a vândut apartamentul din Lehliu Gara (de rușine) și a plecat la București.

Prea rușinat pentru a merge pe străzile Orașului pe care a reușit să îl distrugă alături de hoarda Iacomista. Buraga nu poate să se retragă înainte de a ajuta Clanul la alegerile următoare, atât de importante pentru sute de membri de Clan, dependenți de veniturile din înșurubările publice!

Alaturi de Prim Procuror Bănescu Liliana, Buraga reprezintă un element de stabilitate pentru criminalii Călărășeni, pentru clanuri, indiferent că vorbim de prostituție, spălare de bani, furturt calificat sau crimă organizată.

buraga costel

Relatări de la fața locului

„La ora la care citiți acest articol, mașinile primilor invitați sunt deja în parcarea salonului de evenimente din cadrul „Domeniului cu cireși” (https://domeniulcuciresi.ro/), la 1 Decembrie, pe șoseaua București – Giurgiu (iar dacă îl veți citi mai târziu, mesenii vor fi pe ringul de dans, între Ton în crustă de semințe, cu spumă de wasabi pe ridiche neagră și Cotlet de miel în crustă de mentă și fistic, piure de cartofi mov, hribi sote și sos de merișoare). Căci este evenimentul – evenimentelor: Împăratul își mărită fata cea mare (dar nu dă, ca în basme, odată cu mâna fetei, și jumătate din împărăție).

Evident, a fost ales cel mai scump meniu (130 de euro tacâmul – https://domeniulcuciresi.ro/wp-content/uploads/2023/04/NOU-Meniu-2023-Domeniul-cu-Ciresi-4-feluri-Normal.pdf) al salonului (care e oricum – ca medie a prețurilor – peste nivelul altor ballroom-uri similare). Au fost rezervate și ocupate ambele saloane ale Domeniului, care – chiar dacă pot primi aproape 800 de meseni – s-au dovedit neîncăpătoare pentru multitudinea de rubedenii, acoliți, parteneri de combinații și supuși. Mai ales că, în organizarea evenimentului, ultimul cuvânt l-a avut fosta Împărăteasă (și fostă manageriță la Săpunari), care a mai tăiat de pe listă pe unii dintre cei care o lingușesc acum pe noua Împărăteasă. Lucru care i-a nemulțumit în egală măsură atât pe exclușii de la ospăț, cât și pe Împărat, mult mai interesat de prezent (și – mai ales – de viitor), decât de trecut. Nici data nu i-a convenit (că nu era în weekend), dar nu s-a găsit vreo altă zi (de sâmbătă sau duminică) disponibilă până în 2024.

De asemenea, un alt motiv de supărare al socrului mic este alegerea miresei: întâiul ginere al Clanului este un băiat simplu, fiu al proprietarului barăcii cu pretenții de cârciumă de la barieră (Costea – din Valea Argovei, fost milițian).

Acum, luăm și noi o pauză de sarma (Sarmale tradiţionale in foi de varză, inimi de mămăliguţă cu ciuperci şi piept de porc afumat) și revenim cu detalii: cine cu cine a dansat, care s-a făcut mangă, dacă s-a furat mireasa, cât a mers darul etc.” Sursa: Borusia Marcel

La ciorbita de potroace au fost invitate multe dintre sărăciile care nu au primit invitație la nuntă!

Hanul Rustic nu are angajați, nu are autorizație de la DSP, iar bucătarul din imagine lucrează la negru, fară carte de muncă, iar de servit, la mese servesc angajații din Primăria Dor Mărunt dar și cei de la ajutoare soiciale sau cei care trebuie să facă muncă în folosul comunității!

„Prostălăii să stea și să inghită in sec!”

Biloi de la Mangalia a cantat si a intretinut atmosfera.

Locuitorii Orașului Lehliu Gară- transformat în favelă, au rămas în grajdul numit oraș, în miros de fecale de la sistemul de canalizare prost realizat și de la deversările rafinăriei bunge, pe străzile pline de căini, de mizerie și uscăciune.

Orașul Martir Lehliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *