La Lehliu Gară nu există pericol de explozie, Lehlienii sunt liniștiți și resemnați

„La Lehliu Gară nu are cum să bubuie că noi avem puțin oxigen! Iar dacă bubuie, Lehlienii sunt obișnuiți cu fumul de la rafinărie, că ard ăștia cojile de nu poți respira nici cu masca de gaze!

Stoarce Vîlcu la vulcanizare tot oxigenul din aer și de aia nu are cum să bubuie. Cică au fost aia de la ISU și au zis că nu poate să bubuie din lipsa de oxigen in atmosferă. Așa că ăștia țin cisternele încărcate în statie. Noi, aici la Lehliu, suntem obișnuiți cu bubuielile, cu lipsa apei, cu poluarea, cu praful și sunt sigur că ne descurcam și cu explozile, daca apar!” Vecinul stației GPL din Lehliu Gara (cel de lângă Bulearcă, vecin cu Vîlcu…)”

Aduși pe linie de partid în Lehliu Gară, cu ajutorul primarului Iacomi, fară a respecta limitele legale de amplasare a buteliilor de gaz, renumita stație de GLP nu doar că este imună la legislație, însă ține cele două cisterne pline în incinta stației. Dacă bubuie una, să sară toate în aer!

Noroc că oamenii sunt convinși că trage Vilcu oxigenul din aer!

Lehlienii renumiți pentru excepționala reziliență la apa otrăvitoare de la robinet, pentru talentul de a naviga prin namoale și excepțională lor toleranță la furt.

Președintele Consiliului Județean nu a fugit încă în Italia!

Vasile Iliuță era așteptat azi să fuga în Italia pentru a scapa de iminenta condamnare. Acesta a fost văzut în aceasta seara în Județul Călărași!

Încă aici, încă viu, Zeul suferă!

iliuta vasile

Prostălăii din AUR nu sunt diferiți de prostălăii din PSD/PNL. La Călărași toate lichelele și analfabeții

Calin-Constantin Balabașciuc – AUR- Deputat de Călărași

„M-ați zapacit că nu sunt din Călărași de parcă nu sunt tot român iar deputatul vostru de azi este originar din Suceava. Nu contează asta dar era așa ca fapt divers!” Balabașciuc C.

Cei cu sânge albastru primesc tratament preferențial

Primarul din Lehliu Gară a renovat pentru a opta oară Căminul Cultural, pentru a aduce orasla la scoală! De mâine prințul moștenitor începe scoală primară alături de un alt moștenitor al imperiului: puradelul ginerelui lui Iacomi- Dinca Silviu Aurelia- zis Zgaibant sau Pompierul Interlop (un golan care intră noaptea în case penste femeile cu copii mici- angajat al MAI- in curs de pensionare pe caz de boală).

Discuții intense au existat cu directorul Școlii gimnaziale care a primit ordin să epureze clasa cu mare atenție, să rămână mai „luminoasă, mai răsărită” !!!

Se pare că o nouă învățătoare mai tinerică vine de mâine dimineața la Lehliu Gară, adusă special pentru a mulțumi înaltele standarde ale Împărătesei! Copilașii au fost aleși cu grijă, iar Împăratul a aranjat o sală separată de prostime, în Căminul cultural, cu părinți atent selectați, unde nu vezi decât copilași aleși pe sprânceană!

A adus primarul scaunele de la căminul cultural înapoi? În urma cu câteva zile le folosea la Hanul cu Limbrici unde moldovencele din toate colțurile lumii au venit să petreacă!

Cum petrece primarul analfabet din Lehliu Gară, dintr-un umil salariu de bugetar!

Deputatul Bîrca Constantin- un eșec al politicii romanești- a închis al doilea cabinet parlamentar

Cabinetul parlamentar al lui Constantin Bîrcă (din fosta cârciumă Bărăganul) a rămas fără angajați (ar fi al doilea pe care îl închide), în frunte cu primul consilier. Dan „Denis” Dumitru (fost USR), fiul fostului senator „Nea Costel”. Se pare că Denis n-a putut să suporte jugul împărătesc și a ales să își vadă de afacerile lui cu sala de sport, terenurile agricole și mașinile electrice.

Jocuri politice dibace regizate din umbra pentru o localitate aflată în dezintegrare, rămasă în secolul XIX- Metropola Lehliu Gară

Toți cei patru actuali consilieri locali PSD Lehliu-Gară vor migra în AUR (nu chiar acum, mai către finalul mandatului, dacă nu își face timp Împăratul să îi excludă până atunci; ce să-i faci? – familii mari, remunerații / pensii / profituri mici…).

Bomba pregătită de AUR pentru Orașul Martir este candidatul la Primărie: au loc negocieri (cu minime șanse de reușită – după cum susțin sursele noastre credibile) cu unul dintre rarii neafiliați ai Clanului (revenim cu amănunte după următoarea rundă de discuții).

Dintre actualii consilieri locali PNL Lehliu-Gară, șanse (slabe) de a rămâne „galbeni” le au doar Ion Neacșu și doctorul Graure, adică exact cei care nu au făcut naveta PSDPNL (și retur).

De asemenea, în funcție de ce se va întâmpla cu madam Pațurcă (și cu conducerea Inspectoratului Școlar Călărași), directorii de școală / liceu Ionuț Crișan, Nicolae Marin și Alina Cheșcă (toți – cu mandate de consilieri la care au renunțat) vor decide în ce barcă să rămână (sau să sară).

Și aici bomba vine tot de la candidatura la Primărie: eternul perdant Bănescu a negociat cu Împăratul (și a acceptat) să joace rolul contracandidatului de paie – din partea PNL (dacă singura sa legătură cu PSD, cumetria cu Iliuță, se va rupe odată cu condamnarea președintelui CJ Călărași).

Bănescu Laurențiu-soțul distinsei doamne Procuror Bănescu Liliana- Mama bună a criminalilor din Județul Călărași, alaturi de frățiorii Iacomi (primul și al patrulea din stânga), la Spitalul de Psihiatrie Săpunari- locul unor hoții inimaginabile acoperite de procurorii corupți din Călărași.

Evident, este vorba tot despre bani. Foamea e mare, mai ales dacă se pensionează doamna prim-judecător… În acest tragicomic caz, singura întrebare este dacă Popa Pandea poate fi chiar atât de naiv (ca să nu spunem prost). De fapt, toate mișcările de trupe depind de sentința pe care o va primi Vasile Iliuță în una din săptămânile viitoare (deși, se pare că procesul va mai dura)..

Ionel Năstase, consilier Pro România, visează și el la o nouă candidatură la Primăria Lehliu-Gară. Evident că nu va putea lua nici de data asta mai mult de 100 de voturi (toate – din Răzvani), dar e foarte util Împăratului în rol de iepure, pentru că asta e tot ce contează la alegerile într-un singur tur. După două mandate de consilier, Ionuț se visează acum viceprimar și încearcă să îl convingă pe Iacomi că i-ar putea aduce multe voturi pentru președinția Consiliului Județean (la care speră Împăratul), de la credincioșii lor din județ (penticostali, adventiști etc.).

Toată zona Buzoieni- Lehliu Gară- Ogoru- Dor Mărunt- Dâlga a rămas fară apă în fântâni

Din cauza forajelor de mare adâncime și a cantității impresionante de apă folosite de Fabrica de Biodisel din Lehliu Gară și din cauza scăderii precipitațiilor din ultimele luni, apa din fântâni a scăzut și 3 metri, în unele locuri, cu zeci de fântâni secate.

Cum oamenii nu au apa potabilă, nu au canalizare,nu au gaze, situația devine tragică!

Oamenii nu au nici macar apă pentru animale! Revenim! În timp ce oamenii suferă, Primarul Comunei Dor Mărunt scoate apă non stop din panaza freatică din doua puțuri de 100 m adâncime pentru a completa nivelul de apa din lacul artificial unde crește crapi somonati la Hanul cu Limbrici (sau rustic).

Col. Gheorghe Catalin fostul Comandant al Secției de Pompieri Lehliu Gară- pensionat pe caz de boală cu 9800ron/ lună – este sănătos tun

Comandantul care fura de la pompierii morți a fost pensionat cu un dosar falsificat. Experimentul Lehliu a intrat în posesia unor documente incredibile care duc direct la Col Paduraru Adrian- ISU Călărași. Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *