România reală este una tristă, coruptă și ruptă în zona dorsală, parazitată de o clasă politică organizată în stil mafiot, condusă de securiștii vechi și odraslele lor.

Și dacă nu crezi, poți veni în județul Călărași, unde, la Lehliu Gară, poți face tratamente gratuite cu nămol în zilele ploioase, având în vedere că Orașul se transformă într-o mică Veneție, la fiecare ploaie (nu are sistem de canalizare pentru apa pluvială).

Motivul pentru care nu a fost gândit un sistem de canalizare pentru apele pluviale este faptul că rafinăria din localitate (cunoscută ca Bunge) deversează apele NETRATATE în rețeaua de canalizare a orașului, care aruncă la rândul ei, prin ECOAQUA SA, apele fară epurare în părăul din localitate.

Primarul Iacomi, cel care a realizat branșamentele, nu poate permite un sistem de canalizare pentru apele pluviale, asta pentru că ar refula canalizarea, iar mirosul și așa insuportabil din oraș ar transforma localitatea într-o uriașa fosă septică. în timp ce rafinăria se face că epurează, apele pline cu metale grele, acizi, baze puternice și alte chimicale, ajung în apa potabilă din Lehliu Gară, având în vedere distanță mică dintre zona de deversare a apelor din stația de epurare și puțurile de captare a apei pentru Oraș.

Lehliu un oraș sarac, chinuit și furat, care arată că o groapă de gunoi părăsită, urmează să se transforme din nou, în localitate inundată, plină de namoale și mizerie!

Șoc la Primăria Lehliu Gară

O doamnă are curajul să intre în Primăria Lehliu Gară, proaspăt renovată! Cum avea și doamna ceva probleme de natura fiziologică, a putut să constate că ușa de la toaletă femeilor, nu există! Adică lipsește! Și cum nu putea să aștepte, a avut proasta inspirație să folosească toaleta, când intră o altă doamnă peste ea, la fel de grăbită și cu probleme similare!

Așa arată toaleta din Primăria Lehliu Gară

Mirosul din toaleta cu pricina, însă, are o notă specifică, o aromă unică, de neuitat! Nu vă puteți imagina ce a urmat și nici nu are rost să descriu, mai ales că și doamna se grăbea…

Crunt blestem peste Orașul Lehliu Gară

Bănescu Laurențiu (soțul Proc. Bănescu Liliana), Bîrca Constantin și Iulian Iacomi.

Mă întreb mereu cum poate Bănescu Laurențiu să iasă afară din casă, să meargă printre oameni și mai ales, să participe ca un cățel alaturi de Împărat, mereu vesel și dând din coadă. Cum poate un om educat să meargă atât de jos, moral, să accepte un așa grad de prostituție intelectuală?

Asta trebuie să explice Bănescu Laurențiu oamenilor din Lehliu Gară, în calitatea lui de candidat la primărie, timp de doua decenii, pentru toți cei care au crezut in el!

Hoții cu tricolorul pe piept și cu bagajele făcute să fugă

Vasile a venit la Lehliu Gară pentru a arata că nu a fugit, încă! Vasile nu dă doi bani pe Lehlieni, iar dacă nu era Paul Stanescu care să îl oblige să îi primească pe cei trei rătăciți la PSD (Birca Constantin, Ion Iacomi și Iulian Iacomi), Vasile reușea să-și încheie cariera politică cu o brumă de demnitate, de verticalitate și cel puțin, un gram de inteligență.

A ales să fie o curvă politică și sfârșește alaturi de toate lichelele județului, de hoții, smenarii și golanii din județ, de cei din Clanul Iacomi.

Un om mic, mult prea mic și incapabil să rămână în picioare- Iliuță Vasile.

Când pleacă nu ia nimic cu el!

Pamântul, moșia, fabricile, silozurile, fermele, toate, dar toate rămân aici și vor fi măcinate de dușmanii mereu flamânzi, mai rai că el, mai nenorociți și mai lipsiți de scrupule. Măcinate de dușmani, de ploaie și vânt, arse de soare și roase de șoareci, bogățiile lui Vasile sunt doar un vis, ale unui om incapabil să stea pe picioarele lui, să rămână demn până la sfârșit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *