Dumitru Nicolae- analfabetul care a terminat facultatea înainte de a da examenul de bacalaureat, Beștea Mihaiță cu studii la closetul din spatele renumitei Piețe Orizont, cu studii la Facultatea de Mine și Stan Ionel- care are nevoie de 8 ore să scrie un proces verbal, cu retard cognitiv și dificultăți de exprimare, conduc de mai bine de zece ani o instituție critică în Județul Călărași: Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Cum Beștea (PSD- suspendat temporar de la ITM) se visează Primar peste Oltenița, ITM Călărași a rămas pe mana celor două ursitoare din Clanul Iacomi: Ciorapul și Gogosel.

Deoarece instituția funcționează exclusiv că o anexă a Clanului Iacomi, servind cu strictele clientela politică PSD-PNL, ITM a fost transformată într-un bordel, in care Inspectorii sunt trimiși să execute oameni și afaceri, punctual și fară drept de apel. Sute de afaceri din Călărași au fost puse la pământ de aceste gunoaie umane din conducerea ITM Călărași, o adunătură de lichele parazite, de o rară ferocitate și nemernicie, slujitoare în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Scene ireale la Serviciul de Evidentă a Populației Călărași

Dumitru Nicolae apare la Serviciul de Evidentă a Populației din Călărași pentru a aranja pașapoarte noi pentru puradei. Venit cu a șasea nevastă și puradeii după el, fostul Subprefect al Calarasiului, analfabetul Dumitru Nicolae a aranjat la Seful Serviciului să intre fară programare și să i se facă „pârtie”!

Pe scurt, Dumitru Nicolae a aranjat să intre în fața oamenilor care aveau programare, iar Șeful Serviciului a avut grijă să intre cu un bilet în mână la cei de la Serviciu, pentru o grabnică rezolvare a pașapoartelor.

Oamenii care așteptau cu ora în fața biroului au fost binișor scoși afară din sală, pentru că se întunecase sala (erau Romi in sală) și nu era bine ca blondina fostului Prefect să rămână cu o amintire întunecată, la vizita regală. Renumiți pentru zecile de vacanțe peste graniță, soții Dumitru epatează în zeci de excursii în locuri exotice, ei doi, bugetari amărâți într-un sistem public, parazitat de toate ploșnițele și lichele. În loc să stea că oamenii la rând, să facă programare, Dumitru Nicolae și-a folosit influență și relațiile și a abuzat de poziție deținută pentru a scurta coada- golănește.

Încă un exemplu, dacă mai era nevoie, pentru a demonsta grobianismul acestor lepre murdare și puturoase, care conduc instituții, iau decizii în numele nostru și care sunt mai presus de lege, protejati de Procurori si dojeniți de Judecători!

Pentru cunoscători

Dumitru Nicolae este văr primar cu Ozana Calomfirescu, director al Școlii de Muzică Nr 2 din Capitală, pocăită infiltrată în corurile Bisericii Ortodoxe Române, element cheie în aparatul sectei SIAR, de acaparare, epurare și control al sistemului public de învățământ. Legat de Ozana vom reveni cu inregistrări si informații explozive, in urmatoarele articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *