Să-ți fie rușine Xenofonte, fugi acum când Călărășenii au cel mai mult nevoie de tine, când puteai să arați oamenilor că nu ești un interlop, că nu am avut dreptate, că tu, Procurorul, exiști cu adevărat. Că nu ești o nălucă, care bântuie dosarele fară noimă.

Ne-ai arătat la toți că am avut dreptate, iar Procurorul în Călărași a devenit echivalent cu interlopii care intră peste tine în casă să-ți omoare copii și să-ți terorizeze familia, care asteapta pe bancuta plicul sa le rezolvi dosarele.

Xenofonte Purcarea- cel care a distrus Judetul Calarasi lasand hotii, criminalii, escrocii si pedofilii in libertate. Omul care a blocat mii de dosare si din cauza caruia intregul judet este un dormitor infect, in care nici apa nu mai gasesti sa dai la animale.

Un Batman jerpelit, copleșit de neputință și incapabil să stea în picioare în fata oamenilor, așa a ieșit Padrino din războiul porcilor cu orcii. La 40 de ani, pensionar special.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prim-Proc. Ciciu Daniel a plecat de la Parchet! Acesta era numit în cea mai importantă poziție din Județ în urmă cu câteva luni, în locul lui Xenofonte care a căzut psihic!

Proc. Liviu Andrei- mâna dreaptă a Proc. Bănescu Liliana (mama bună a celor din clanul Iacomi) pleacă din Lehliu Gară, cel mai probabil la Oltenița. Mișcarea este un dezastru, pentru că alături de Proc. Angelica, duceau tot greul Parchetului!

„Băneasca” vă rămâne singură, păstrând aproape doar „chestorul” Buraga Costel, care a promis că imediat ce se termină cu flotanții și cu morții declarații pe listele electorale, imediat ce se liniștește treaba cu pregătirea ultimelor alegeri, se retrage la București, la o binemeritată pensie.

Buraga este Comandantul peste care interlopii intră în birou lovind cu piciorul în ușa, care este scuipat și umilit în propriul birou, Comandantul care nu deschide ușa biroului, chiar dacă subalternul este snopit în bătaie în curtea secției de poliție.

Semn că vine furtuna!

Președintele Consiliului Județean (Iliuță Vasile) a aranjat transferul la Guriță (Radu Aurel- Primar la Dragoș Vodă) a doamnei Mihai Ani, soția domnului Mihai Bogdan, mare șef peste Spitalul Județean Călărași.

Mișcarea este foarte interesantă, mai ales că doamna vine de la ADR. Mișcare ține de faptul că la Primăria Dragoș Vodă se pot angaja fictivi, iar angajații declară la procese în funcție de cum li se dictează. Practic vorbim de o reașezare a rubedenilor și o pregătire în cazul unui cutremur pe scena Clanului Iacomi, condus de Zeul Iliuță. Experimentul Lehliu vă organiza o atentă urmărire a Primăriei Dragoș Vodă pentru a vedea cate zile vine la muncă madam…

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Gogu Dulce a aprobat trimiterea în judecată a grupului condus de Iliuță Vasile, pentru datorii Acum trei luni, așa ceva era imposibil?! Ce se întâmplă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *