trafic de finte umane la calarasi

Foarte dificil să lucrezi într-o redacție dedicată exclusiv Crimei Organizate politic. Greu să confirmi din mai multe surse informațiile, să reușești să păstrezi dovezi ținute la sertar, care să te ajute mai tărziu, când vin cu pretenții în instanță, că le-a fost știrbit numele, Imparații, Zeii, Târfele masculine, ființe neprihănite, iubitoare de lux, de bani și ploșnițe pe carca unei comunități amărâte și distruse.

Wellcome to Călărași- The Iacomi Brothers are waiting for you!

Copiii din familii defavorizate au fost târâți peste graniță să danseze pentru elitele PSD și pentru membrii Camorei Iteliene, la Grassano, Italia.

Trei zile de dansuri în fața unor elite ale mafiei, pe banii Călărășenilor.

În această seară în piață centrală, spre miezul nopții la o întălnire privată, iar mâine și sâmbăta vor mai dansa la câteva întâlniri private ale criminalilor din mafia Italiană și în fața celor din Clanul Iacomi. Totul pe șustache!

Nu au luat frații Iacomi copilașii și nepoțeii lor să danseze pe post de …….., în timp ce invitații se înfruptă ca porcii, de nu pot să respire, cu caracatiță opărită la foc mic.

Nu și-a luat iliuță Vasile copiii să danseze pe mesele mafioților Italieni, au luat niste copii din familii defavorizate, niste copii ai căror părinți au fost șantajați și obligați să semneze împuterniciri notariale, pentru a putea trece granița, alături de pocăiții adventiști din Secta SIAR (Secta Iudeo Adventistă din România), o Organizație de Crima Organizată, parte a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Au luat copii de minoritate romă, unde părinții terorizați de „nebună” (directoarea pocăită Mariana Stan) au făcut împuterniciri notariale, în ideea că vor merge copilașii în vacanță.

Din informații confirmate doar din doua surse, doi dintre cei mai periculoși recidiviști din zonă, angajați în Primăria Dor Mărunt au plecat și ei, pentru a asigură siguranța grupului de Folk! Încarcerați pentru tălharii, violuri în grup cu perversiuni, cei doi asigură protecția și paza!

Iliuta Vasile
Iliuta Vasile- filmat de o alta pocaita iubitoare de Hristos din Al. Odobescu (aka Barza), una dintre pozele care au rasuflat cu ilie trosnit de alcool!

Organizată hoțește, pe șablon specific mafiot, sub acoperirea MINISTERULUI EDUCAȚIEI NAȚIONALE

Părinții nu stiu unde merg copiii, de fapt! Oficial ei merg în vacanță în Italia, cu grupul de dansuri populare din cadrul Școlii Nr 1 din Dor Mărunt.

Adevarul este că în loc de 14 copii, cât a aprobat Roxana Pațurca și elita ei de Inspectori numiți politic, de ajuns, în Italia au ajuns 20 de copii. Pe lângă ăștia 20, au mai plecat Mariana Stan, Enache Veronica și Lascu Daniela și Aura ( asistenta care a fost arestată anul trecut pentru vaccinarea la chiuvetă), alături de Ion Iacomi, aflat în stare de ebrietate.

Ion Iacomi a plecat vizibil beat, motiv pentru care a început să ne trimită la redacție mesaje, în format SMS. Redacția noastră a încercat să îl contacteze pe primar pentru a vedea daca copii sunt ok. Atât Iliuță Vasile cât și Ion Iacomi sunt cunoscuți în Județul Călărași cu probleme legate de consumul de alcool, cei doi având antecedente cu orgii sexuale și băute, până la comă.

La petreceri și orgii vor participa conform informațiilor de pe posterele italienilor: Mihaiță Beștea- Vicepreședinte PSD Călărași, Iliuță Vasile (Președinte PSD Călărași), Ion Iacomi (zis Turcul)- din partea Clanului Iacomi. Se vor discuta și afaceri importante în cadrul proiectului gigantic pe care iliuță Vasile dorește să-l realizeze în Italia, unde vrea să fuga de iminenta condamnare …

Au scos copii din țară că niște traficanți de ființe umane, pe nevăzute, mișelește, pe filiera Sectei Iudeo-Adventiste

Informația despre event a apărut doar în Italia, pe conturile intelopilor de acolo, care se laudă cu „copilașii” care vin să danseze la mese, pe scene și pe străzi, pentru a încântă ochii obosiți de bătrânețe ale Gressanilor, toți peste 60 de ani, o localitate moartă, care arată ca Pelinu, cum bine îl descria Marinică Badea (alt escroc) în colecția lui online de informații critice.

La Lehliu Gară în apropierea celor două gherete de Fast-food se vând droguri, ne sesizează părinții elevilor din Liceu.

” Vin părinții cu o ora înainte de ieșirea de la ore a copiilor pentru a se asigura că nu intră în contact cu cei care vând, iar în pauze le interzic să iasă din hol- la liceu!”

Se vinde orice, de la marijuana, cocaină, țigări deja rulate cu substanțe sintetice), dar și heroina și plicuri cu material vegetal stropit cu dracu știe ce! asta în timp ce Comandantul Buraga Costel (zis Costelus) primește colete pe nume personal în cadrul Secției de Poliție, din care nu iese nici atunci când subaltenul îi este snopit în bătaie sub geamul de la birou.

Așa că l-am sunat pe Primarul Iulian Iacomi, să îl întreb cum este cu drogurile vândute lângă tejgheaua nepoțelei dragi, care vinde Lehlienilor flămânzi shaorma cu de toate!

Punct de vedere oferit de Iulian Iacomi- Lider PSD si Primar al Metropolei Lehliu Gară

Primarul a sunat la redacție pentru a raspunde la o serie de întrebări legat de subiecte de interes public.

Iacomi Iulian
Iacomi Iulian- Primar Liberal si PSD-ist

Marin Badea- renumitul Jurnalist Interlop vine cu clarificari

Marinică nu-mi mai raspunde la apeluri de pe nr meu, așa că îl sun mereu de pe alt număr și spre deosebire de Iliuță Vasile, care închide imediat, Marin Badea vrea să arate că lui nu îi este frică…

Iliuta Vasile

„Porcii nu transpiră pentru că nu au glande sudoripare, însă adoră bălăceala în nămol. Acolo se răcoresc, se ușurează, din boltoacă bea și tot acolo trândăvesc!”

din Literatura Universală

Update 21.09.23- ora 19:27

Secta iudeo-Adventistă este cea care a facilitat întâlnirile cu Italienii, înfrățirea dintre Grassano și Dor Mărunt, precum și legăturile lui Iliuță vasile cu cei din mafia Italiană

Vârful Conferinței Adventiste Muntenia

Mariana Stan fară susținerea la vârf din Conferință Muntenia care o ajută în permanență cu cadrele, astfel Ionel Calota, Gabriel Kadar, Costi Gogoneață, ADRA, Gabriela Istrate-cumnata lui Gabriel Kadar este managerul ADRA care îi aranjează ajutoare pe bandă Marianei, frățiorul Mihai Gâdea cu fundația Voiculescu Antena CNN, nu ar putea face nimic în localitate. Ea este din 2014 baricadată într-o singură instituție de învățământ (cea aflată în cartierul adventist Barzeni-de la Barza comunitatea adventistă din Alexandru Odobescu) din cele 4 câte există sub conducerea ei, neavând curaj să intre și în celelalte școli sau grădinițe publice, deși are câte un birou de director în fiecare.

Rândul de Sus: Robert Mandache, Costi Gogoneață, Madalin Avrămescu, Claudiu Tepus.

Rândul de jos, în mijloc :Mihai Brașov pastor la Popa Tatu, punct fierbinte pe harta adventiștilor aflat lângă principalele instituții publice pe care aceștia le capușeză. Teofil Brașov (Pastor în localitățile de naștere, Campina, Vălenii de Munte, ale lui Iulian Dumitrescu și Robert Negoiță, frați în Hristos și afaceri), Gabriel Iarca creierul malefic din spatele Respiro și nu numai cu ramificații financiare și imobiliare.

Iar la Madalin Avrămescu, responsabilul cu legătura în ambasadele și ecumenismul care conduce romania (neo-protestanți-adventiști, penticostali, baptiști, protestanți- evanghelici-lutherani, catolici, bahai&mișcarea gulenista), Costi Gogoneață-responsabilul cu îmbinarea neo-protestantă (adventistă, penticostală și baptistă) promotor al cannabisului.

Un prieten și un susținător de nădejde al Marianei Stan este Ionel Calota, cel cu care a făcut echipa din 2014 când amândoi au fost trimiși de prietenii evrei să călărească localitatea Dor Mărunt, cu primar, copii și scoli.

Fară susținerea sectei iudeo-advnetiste Adventiste (cu sprijinul PNL, Iulian Dumitrescu&Dan Motreanu),

reprezentată în principal de Conferință Muntenia, Mariana Stan nu ar fi ajuns director dintr-o învățătoare uitată în colbul din Lehliu și nu ar fi măsluit în 2020 examenul de director cu ajutorul lui Roxana Pațurcă.

Așa au ajuns copiii din Dor Mărunt danseze noaptea pe la mesele și prin curțile private ale mafioților italieni.

Update 19:10

Ion Iacomi (Turcul) si Mihaita Bestea (zis Primarul) intra printre copilasi!

Sectantele adventiste au depasit nr de copilasi pentru care aveau autorizarea doamnei Paturca (Ministerul Invatamantului), ceea ce inseamna trafic de persoane, mai specific minori!

Ramaneti pe experimentul Lehliu pentru stiri proaspete. Politia din bari a fost sesizata legat de evenimente (Carrabinieri) si de prezenta celor din Clanul Iacomi.

Update 12.00

Mariana Stan ( stanga) in costumatie Louis Vitton, Ionica zis turcul, Laura Bucatariu (adventista de ziua a saptea)- fara calitate ofociala in ecuatie si Bestea Mihaita (criminalul de la ITM- un escroc ordinar). Lipseste Zeul! Unde este Zeul?

Update 00.32

Zeul spune că este în Călărași, însă nu ne-a confirmat telefonic prezenta! Cine îl cunoaște pe Iliuță Vasile știe că nu se poate pune baza pe ceea ce zice!

El spune că tot de copilași a avut grija, de aia ai tai!

A înșelat Zeul Vasile așteptările Grassenilor din Italia, care veniți cu sutele să-l vadă pe zeu, au umplut piață din fața primăriei de nu puteai arunca un singur ac?

Update 00.42

Echipa Experimentul Lehliu va ureaza Noapte Buna!

Maine dimineata detalii explozive legat de cazul sectantilor adventisti, cu interviuri exclusive si detalii siropoase oferite de distinsa doamna Paturca! Plangerile catre Parchetul din Bari si catre Carrabinieri.

Plangerile facute la DIICOT si Politia Romana pentru trafic de minori.