Bița este unul dintre cei mai pricepuți și harnici oameni pe care eu am reușit să îi întâlnesc în Câmpia Bărăganului, zona pustiită de hoția porcilor cu hăinuță politică.

Un copil cuminte pe care cumnatul lui, angajat în Primăria Dor Mărunt (recidivist) a amenințat (de curând) că-l bate, că-l …

Biță este un produs atipic al societătii românești prin talentul și dăruirea lui în ceea ce face, iar rezultatul nu este întâmplător: se trage din Fam. Mosor, familie de constructori, meseriași în construcții, cum doar Lacustenii mai sunt, în toată zona!

Și-a început ucenicia de mic, de fraged și a plecat în Franța unde a muncit din greu pentru o bucată de pâine. Acum Bița are angajați, o firmă și a devenit patron.

Muncește cât trei persoane și se gândește la sfârșitul lunii cu teamă, că trebuie să plătească taxele pentru angajați, TVA, și salariile.

În șase ani Bița a crescut și s-a transformat într-un adevărat om de afaceri, care merge zilnic la 5 dimineața la București, cu echipale de angajați și construiește apartamentele luxoase în care târfele politice se lăfăie, la sume de peste 1.000.000 euro bucata (mici nu stiam ca exista asa ceva)!

Vestea a căzut că un cutremur

În urma decesului domnului Costea Costel, unul dintre cei mai serioși fermieri din Dalga Gară, ucis de un taur, într-un mod îngrozitor, la Primăria Dor Mărunt, loc al desfrâului, hoției, un adevărat centru pentru reintegrarea în societate al pușcăriașilor, Mosor Georgian a fost pus pe lista de Consilieri Locali din Dor Mărunt și a fost validat de Judecătoria Lehliu Gară- consilier!

Inițial am zis că este imposibil, având în vedere scârba și desprețul pe care le are la adresa celor din Clanul Iacomi. Atunci mi-am dat seama că a fost amenințat: L-au amenințat că îi trimit controale, că îi fac probleme, așa cum fac cu toți ceilalți!

La Primăria Dor Mărunt Consiliul Local este de formă. Nu se țin Comisii de Specialitate (oricum jumătate dintre ei sunt analfabeți), nu se țin ședințe, nu se ține prezența, etc… Vin toți și semnează pentru câteva sute de lei, orice li se pune pe masă!

Cine nu participă la joc, este distrus: Încep problemele, în familie, amenzile, controalele, nu se mai eliberează actele, nu-ți mai dă alocația, etc, etc.

Așa a ajuns Bița, un copil bun și cumnite, un sclav pe plantația lui Vătafu și a lui Iacomi, unde trebuie sa semneze acte, si ceea ce mai este necesar!

Nu a putut sa spuna la telefon, si-a dat seama ca il inregistrez, insa l-au amenintat, iar el a cedat! Am aflat de amenintari, mai tarziu…

Este Bița laș sau este vina noastră?

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Costica Vatafu (Vatafu Constantin)

Este alături de Deputatul Bărcă Constantin, unul dintre cei mai mari hoți care au existat în Județul Călărași. În calitatea lui de Asociat cu Dan Motreanu și Ion Iacomi în firme și spălări de bani, Vatafu este și Membru în AGA Ecoaqua, de unde mulge alte sume de bani, fară a aduce vre-un beneficiu cuiva. El este cel care, din informațiile deținute, l-a șantajat și l-a amenințat pe Mosor Georgian să intre pe listele din primăria Dor Mărunt!

Este persoana responsabila de zece ani de furt salbatic din Primaria Dor Mărunt si Lehliu Gară alături de Frații Iacomi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *